• Jeta

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    vaddååå hinner inte..... sluta och skämta!!! berätta NU!! ta en kort version


    shqiperi82 skrev 2007-12-15 15:23:32 följande:
    nej då... men var inte nån riktig hemlighet... hinner inte förklara nu, kanske snare eller imorgon...
  • Jeta

    ja jag såg det!! GRATTIS fast jag tycker att jag borde tagit den då jag ändå inte har något liv!!!


    shqiperi82 skrev 2007-12-15 15:24:29 följande:
    Ja! Jag fick nr 500!!!!
  • Jeta

    tror det finns såna mammor överallt!

    Fam Ndreca skrev 2007-12-15 15:32:25 följande:


    Hej igenUpptäckte på vårt luciafirande att alla mammor delades i grupper (och jag fattade såklart inte och minglade MELLAN GRUPPERNA, fick lite svarta blickar)En grupp jag blev lite fasinerad av var det i toppen av pyramiden, "häftiga gruppen" för att bli med i den måste man tydligen ha en bugabo vagn eller vad den heter (nej jag tyckte inte den var fin men tydligen dyr) och man klär barnen i MOLO, Katvig, Småfolk, Laban och liknande, de enda som är viktigt är att det är dyrt...observera! INTE HM, Lindex eller några simpla katalog och gud förbjude!!!!!! BEGAGNAT!!! (alla mammor gör korstäcken när de hör detta ord!!)Är det så där ni bor???förlåt nu men jag kunde bara tänka detta när jag såg dom "era ungar är lika fula ändå.."(de var inte fula, inte alla iaf)är det så överallt???
  • Jeta

    tror jag börjar bli hungrig. Ska ut med mannen ikväll o bara njuta

  • Jeta

    men jisses hahaha

    men vad hände med resan då???


    shqiperi82 skrev 2007-12-15 15:57:17 följande:
    OK! Min sk hemlis!! Pratade med en kompis på msn en för några dagar sen och hon blev förvånad när jag kom in för hon trodde att min man redan var inne på msn. Hon hade pratat med en Florent, som tydligen hette kaso i eftrnamn som sa han var alban. Hon blev helt förvirra. Trodde det var min man men sen började han snacka med henne en massa. Hon frågade vad Annah gjorde dag, inget speciellt sa han då. Han hade det "Ani knaqu pra" skrivet på sin msn. Jag frågade er för jag ville veta omdet var en kosovo-alban eller en alban som skrivit till henne. Ingen som känner min man känner henne så jag fattar INTE hur han fått tag i hennes mail. Men kanske det var så att han hette Florent och hon trode att det var min man och frågade honom om han hette Kaso och var min man och så körde han vidare på det!! För den sa han att han hette ngt annat efternamn (albanskt)och kom från malmö. helt förvirrande. men hon blockade honom sen för hon fattade att han skojade... sjuka människor. men vet inte om han eller hon nmämnde kaso först för nämnde han det först så är det konstigt då det bara är vi som heter Kaso i hela Sverige i hela fall.... men kan inte fråga henne nu då hon åkt till polen där hennes sambo kommer från... ska fråga ut henne när hon kommer hem... hahaha... det var min hemlis det... besvikna... haha...
  • Jeta

    hahahaha du är ju rolig!!! var bombsäker på att din man skulle få biljett


    shqiperi82 skrev 2007-12-15 15:59:15 följande:
    den andra hemlisen med kosovo biljetterna var bara att jag skulle hjälpa en kompis med att hitta biljetter till kosovo för hennes föräldrar! komplicerad histrora som jag inte vill ta upp här!! på internet var det billigigaste priset 9000 kr per person (nu vid jul)men sen ringde de nån i gbg som hade resor för 4700 kr den 29 dec tror jag!!! bra mycket billigare!!!
  • Jeta

    hihihi !!


    shqiperi82 skrev 2007-12-15 16:26:25 följande:


  • Jeta

    imorgon ska jag och en manlig kollega till mig på ett hembesök hos en familj från kosova. har fått hennes journal för att läsa igenom och förberedda mig då för jag ska ju "tolka". Usch det är sån tragisk bakgrund så jag börjar lipa usch fyyyy vad människor får lida!!!

  • Jeta

    menar på måndag så klart!!!


    Jeta skrev 2007-12-15 16:31:10 följande:
    imorgon ska jag och en manlig kollega till mig på ett hembesök hos en familj från kosova. har fått hennes journal för att läsa igenom och förberedda mig då för jag ska ju "tolka". Usch det är sån tragisk bakgrund så jag börjar lipa usch fyyyy vad människor får lida!!!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!