• Jeta

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    jag ger mig!!!!

  • Jeta

    Hejsan! Skönt att du känner dig utvilad

    Jag arbetar.... hahahaha MEN JA det gör jag IBLAND

    Idag skiner solen över vackra Växjö så jag ska sluta lite tidigare, åka och hämta Arti och sedan ska vi ut en runda på stan och fika och handla något till mannen det blir nog kalsonger med små hjärtan på (hoppas jag hittar) (har redan handlat till Arti). Sedan ska vi köpa nåt gott till fikat med mannen ikväll. Han arbetar till 18.00.

    Nehepp nu ska jag göra mig förtjänt av min lön


    alisandra skrev 2008-02-14 10:00:41 följande:
    Mirëmëngjes tjejer! Åh, vad skönt jag har sovit inatt! Känner mig helt utvilad, skönt! Nu ska jag ta med hundarna på en lånpromenad, finns en jätte fin gångstig efter sjön där vi bor som man kan gå runt, tar ca 1 timme och är så fint där!Sen ska jag städa hela huset.. Damma, dammsuga, torka golv, och göra rent tvättstugan. Ser för jävlig ut! Usch.Sen ska jag väl handla det sista till ikväll.Ska bli så mysigt. Hoppas maten blir bra! Haha!Nu frågar jag en sista gång om ni ska göra något speciellt idag på alla hjärtansdag? Ingen som ville svara frut. Jeta: Vad har du sysslat med på morgonen? Haha!Antar att du jobbar? Eller? Ditën e mirë tjejer!Kram.
  • Jeta

    hehe köpte ett par jeans med mickey mouse till Arti (han älskar mickey) och en randig tröja han blev ÖVERLYCKLIG o kysste på hela mig hehehe han ÄLSKAR jeans... fattar ej 2½ åring som älskar jeans


    alisandra skrev 2008-02-14 10:16:03 följande:
    Heeeej!Ja, inte ofta man är det när man vaknar..Förstog nästan det. Går det bra? Gulligt av dig! Jag har ingen aning vad jag ska köpa. Fick ju så dåligt samvete nu när han skickat efter blomsterbud till mig, så måste kika lite sen.Vad köpte du till Arti? Nyfiken jag är!Ha en bra dag! Jobba & slit! Haha!
  • Jeta

    TACK


    PetraDeliu skrev 2008-02-14 11:11:38 följande:
    tack grattis på alla hjärtans dag till dig ocksågrattis på alla hjärtans dag till alla er andra också
  • Jeta

    oooooooooooooooooooooohhhh GRATTIS vill med juuuh!!! vad skoj!!


    funbun skrev 2008-02-14 12:07:28 följande:
    Hej tjejer!Jag vet att man inte ska berätta än men jag kan inte hålla migJAG ÄR GRAVID JIPPIEEE!Är bara i v. 6 än så länge så man får väl hoppas att man slipper missfall o syl (säkert därför man inte brukar berätta än). Hursomhelst så mår jag illa nu för tillfället och ska gå och jobba sen. Blääää
  • Jeta

    hehe ja han är speicell min charmör


    alisandra skrev 2008-02-14 13:21:31 följande:
    Haha! Vad gulligt! Nu blev jag förvånad... Man ser inte många barn i hans ålder med jeans. Han är speciell din Arti. Men kul att han gillar det iallafall!
  • Jeta

    Så här stod det i det mailet jag fick:

    För er som är i Göteborg nu på sön 17 feb. Fira självständigheten!

    "Ate dite kurre behet pavarsia te gjithe shqipetaret do te mbledhen me se nalti ne aveny te geteburgit pran poseidon ne ora 18:00. Merrni flamurat qe i keni dhe do te bejme parad me makina neper qytet. ejani te gjithe ta festojme diten me e madhe ne histori te Kosoves"

    Informera alla ni känner.


    shqiperi82 skrev 2008-02-14 13:37:56 följande:
    Fanny: Grattis!!! Gud vad kul!!! Hoppas allt går superbra!! En svenne denna gången nu då?!Amorsita: vad säger du? Är du svensk? Måste ringa min kompis och fråga henne vem du är då? Vad heter din man? Har ni barn? Vart i Kosovo kommer han ifrån? Tuuuusen frågor. hihi... Jag bor i Bankeryd!Ang flaggan!! den röd-svarta flaggan är ju albanernas flagga MEN Albaniens nationalflagga. Men de kunde ju ha kvar örnen och bara ändra något på den. Klart de inte kan ha samma som Albanien. Hmm... ja ja... Jeta: vad var det för samling i Göteborg? Min man undrde det? Han ville åka men vet inte om jag vill följamed? Eller han kanske får åka med kompisar istället? Var det för alla eller var det någon privat samling??
  • Jeta

    hehehe gulliga dem är hehe

    mamma sa till mig en gång: men Jeta kan du inte köpa mjukisbyxor till Arti så han kan leka "lättare" istället. Det kommer en tid då han kan ha jeans oxå hahaha men HALLÅÅÅÅ han vägrar ha på sig mjukisbyxor för det är INGA byxor!!!! hehehe

    Fam Ndreca skrev 2008-02-14 13:47:56 följande:


    vad gulligt!min systerson var likadan, han älskar fina kläder och villle inte ha mjukisbyxor.. när han var som Arti kom han till mig och grät för han inte hade jeans så snälla moster köpte ett par och dom använda han VARJE dag tills de rasa isär!Han lillebror bryr sig inte alls!
  • Jeta

    Tyvärr vet jag inte mycket mer, men det verkar ju ha gått ut information till albanska folket ju så jag hoppas verkligen det!


    shqiperi82 skrev 2008-02-14 14:11:45 följande:
    OK!! Tack!! men är det 100% att det blir självständigt på Söndag? Så man inte åker dit och sen är det inställt lixm!! är ändå 1½ tim till Gbg från oss...
  • Jeta

    hihi


    shqiperi82 skrev 2008-02-14 14:12:53 följande:
    haha... min son hatar det mesta just nu. speciellt kläder. han skulle nog gärna gå i bara kalsonger jämt om han fick... haha...
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!