• Peand

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    Då kommer det nog gå kanon för dig....


    Hmmm, var är Ida????

  • Peand

    Ida - man bli ju orolig när man inte "ser" dig på ett tag Flört 
    Snäll pojkvän du har som fixar bilen så där. Tvättstugen lät ju inte som någon hit, fast själv sitter jag brevid min och det är inte roligt det heller. Gäller att hålla blicken framåt och inte snegla åt vänster Skrattande

  • Peand

    Ida -Klart att jag saknar dig
    Lägg dig i soffan och vila nu, det ska jag göra och då har jag "bara" suttit vid datorn hela dagen och skrivit om människans psykologiska utveckling, 3 olika teorier och en fallstudie på det - pust!
    Men nu är det Grey´s på 5:an och då är det helt OK att ligga i soffan Skrattande

  • Peand

    Fröken NollÅtta - självklart förstår jag att det inte är roligt att städa när man vill göra annat. Det jag menade var att när jag var på APU fick man gå med sin handledare och göra det hon gjorde, hade hon städdag (vilket händer) så fick man vara med och städa. Hände det något utöver det vanliga och som de ansåg att jag skulle ha nytta av fick jag springa iväg. Annars jobbade jag som hon gjorde.

    Men visst, för delas del, om det är så att du ska jobba där, så skulle de tjäna på att låta dig göra så mycket som möjligt.

    eriXa - Älskar Grey´s  Lagom roligt, snurrig och action för mig Skrattande Det och City akuten.... mums!

  • Peand

    Fröken NollÅttta -  Kan tyvärr inte bidra med så mycket. Sista förlossnigen minns jag inte sååå mycket av, än att det var super tufft. Det jag minns absolut mest och klockrent och som gör att jag sitter och små ler är den BM elev som var med inne hos mig. Hon var hur go som helst och peppade massor, dessutom luktade hon såååå gott Skrattande Hon käkade halstabletter med mint smak, Fischerman, och varje gång hon sa någon sög jag i mig den fräscha doft. Vet inte om jag hade klarat mig utan det Skrattande
    BB hade jag knappt någon kontakt med då jag låg på BB och Jonas på Neo (fast han INTE var liten) så jag var mest där inne.

    Adnama - Ännu en fördel med distans, inga prov, eller kanske mer rätt,
    prov hela tiden Flört 

    Vet inte hur jag ska säga detta men jag kom hem alldeles nyss från jobbet och satt och räknade ihop hur mycket som jag redan nu vet att jag ska jobba och hur jag får ihop det med skolan. Men jag kommer att jobba minst 60 timmar(blev 55 förra månaden), pluggar 100% + lite till och har fått MVG på de sista 9 uppgifterna jag har gjort. Det känns som jag är inne i ett bra flyt Skrattande Och jag känner att jag har allt under kontroll. Ligger bra till med mina uppgifter och försakar inte familjen så mycket heller. Plus att de har en mamma/fru som mår väldigt bra nu vilket gör det värt mycket.
    Menar inte att skryta men just nu mår jag kanon och du vet att du kommer dit du med. Ge inte upp
    Finns det något vi kan hjälpa dig med här inne?

  • Peand

    Kattahossa - Välkommen hit

    Måste bara säga att det finns helt underbara människor här på FL. Som ni säkerligen har hört så kämpar jag ju fortfarande med den sista uppgiften i människan. Den om dessa religioner och deras uppfattning om vården.
    Hittade en tjej här på FL som är rom och hon har berättat jättemycket bra att vet för mig, då nu ska jag tillbringa dagen med att avluta denna uppgift.
    Blir så glad så jag bubblar Skrattande Men så är jag ju lite knasig också Flört

  • Peand

    Kattahossa - Japp, det är underbart när det äntligen lossnar och nu är jag ivrig att få klart detta. Ska bli såååå skönt.

    Oavsett hur vi läser så läser vi i stort sätt samma ämnen men vi har oftast väldigt olika uppgifter. De kan likna varandras ibland men det är sällan de är helt lika. Fast man kan ju se det som en fördel ibland också. Här inne blandas ju så många olika skolor så man kan lätt få andra infallsvinklar när man kör fast Glad

  • Peand

    Familjen Peura -  Klart att du ska vara med, välkommen
    Är också inne på min första termin och delar samma uppfattning som dig - Jätte skojigt Skrattande

  • Peand

    Familjen Peura - Kör helt på distans via Lernia och gillar det sååå mycket. Låter lite tjatig för alla andra som läst att jag har skrivit detta miljoner gånger. Men jag trodde aldrig att distans skulle funka, men det gör det ju.
    Men visst är det massor att göra och ibland saknar man klasskompisar och lärare, men oftast går det bra och sen finns ju denna tråd att få hjälp ifrån Skrattande
    Mina barn är dock på skola och dagis om dagarna och jag tror inte att jag hade pallat att plugga med dem hemma om dagarna.

  • Peand

    Adnama -  det vet jag då rakt inte. Men som sagt var, just nu är jag mitt i flytet, får njuta av det så länge det varar Skrattande

    Kattahossa - Nu kan jag ju bara svara för hur jag gör. Men min barn är på dagis mellan 8:30-15:30 och det är min skoltid. Då pluggar jag, även om det inte blir full effekt alla timmar.... Finns ju bland annat ett FL också Flört
    Pluggar väldigt sällan på kvällarna, bara om det är något speciellt eller för att jag vill. Jobbar de pass jag kan och umgås med familjen och vännerna också. Det jag inte hinner riktigt med är hemmet! Ser bedrövligt ut hemma just nu men det är ju inte hela världen. Och ALLT kan man inte hinna eller orka med.
    Tror ärligt talat inte att jag skulle palla att först sitta i skolan hela dagen och sedan hemma med massa läxor.

Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III