• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Usch vad många sjuka barn i tråden! *kramar* till alla barn och mammor som behöver det.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Porrtomten?! *vaknar till liv* Ja tack.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Börjar bli stressad här... har beställt en julklapp till sambon men den har inte kommit än. Beställde samtidigt till Agaton och svägerskan och deras kom i fredags. Det var från samma ställe alltså, försändelsen delades upp i 2 delar så att det ska få plats i brevlådan. Börjar nojja om att sambons har kommit bort. Fundersam

    M kommer hem tidigare idag, då ska vi iväg och handla julklappar till Agaton från hans morfar och farmor. Morfar satte in pengar till julklapp då han bor så långt borta och farmor är sjuk (och har varit det i 2 veckor) så hon har inte kommit ut.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ozzan:

    Braxton: skönt att J är på bättringsvägen. Hoppas han får hålla sig frisk länge nu efter den här persen.

    Var och skulle shoppa julklappar idag. Skulle köpa garage till A bl a. Hittade 2. Det ena i sunkig plast som går sönder bara man tittar på det och det andra hutlöst dyrt och lite för litet. Så måste in till stan i morgon och kolla i de 2 affärerna som annars kanske kan tänkas ha. Köpte iallafall ett par extra vinterskor till A, för 600kr! Menar inte att låta snål, men f-n vad dyrt! Nåja, han behöver ett par extra skor och vi har letat överallt efter ett par som passar bra och finns i hans storlek. Oftast storleken som är problemet, helt utplockat.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Missix: så brukar det låta när jag ringer om Agaton också. Därför jag oftast sätter sambon på att ringa. Då blir det alltid fart på dem. *irriterad* Hoppas ni kan få hjälp med att rensa ögonen.

    Har suttit sen igår kväll och försökt komma ihåg vad medlet jag hade förut till mina ögon hette. Jag köpte det hos min optiker pga jag fick ögoninfektioner och bakterier då jag hade svårt att låta bli att klia mig i ögonen när jag var trött på jobbet som var lite halvsmutisigt. Det skulle främst vara i förebyggande syfte men också när jag fått ögoninfektion (infektion eller inflammation?) blev det mycket bättre av det. Funkade att ta på bomull och torka in mot näsroten... gah! Minns inte vad det heter. Ska boka optikertid i stan idag, kan se om dem har det där (men jag köpte det i Vås för typ 10 år sedan). *satan vad irriterande det är när man ser något famrför sig men inte kan komma på vad det heter och man hakar upp sig på det tills man goes bananas*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilla: mensvärk och ryggont? Blir nog en julbebis det där ändå.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilla: tycker tvärtemot vad Missix gör. Tycker Joline (speciellt tillsammans med Leo) är mycket finare än Stella och Nellie.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Tror att Hilla kommer få lillasyster i morgon natt. Du biter ihop hela dagen i ren protest och åker inte in förrän Leo sover gott.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    God Jul!

    Agaton har öppnat några paket... stor hit hitills är borrmaskinen som låter och snurrar plus polishelikoptern med sirener, spaningslampa och ljud. Han är en lycklig kille här som inte vet hur han ska leka med allt samtidigt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Diana: du får gärna inboxa mig. Hjälper gärna om jag kan, plus att jag alltid är allmänt nyfiken.

  • Aros

    Kul med blogg och smart idé med recept. Har också ofta idétorka. Vilket är knäppt egentligen då jag faktiskt gillar att laga mat och testa nya grejjer.

    Har varit hos optikern idag för nya brillor. Har 7 bågar här hemma nu att välja på och som vanligt megaångest. Jag är som den där puckade åsnan mellan två hötappar.

    Funderar på att släpa med la familja till IKEA i morgon. Så nu sitter jag och surfar där och planerar shopping. Sambon är på 60-års kalas.


    Aros - IKEAhora
  • Aros

    Ylle: killtröjor brukar vara både bredare och längre så helt dumt är det nog inte.

    Nyår... firar vi troligtvis själva i år. Jag har varit sjuk i 2 veckor (fortfarande inte frisk då jag är så uttorkad så min mens kukat ur) och det tillsammans med en pluttas så känns det skönast så. Ska äta lite smaskig middag när A sover plus efterätt (han får god middag och efterätt också såklart men tidigare på dagen) och sen blir det film i soffan.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    vanna: fyller man 35 så tycker jag inte att man ska tvingas välja. Så gör alla 3. Men annars så är man inte äldre än vad man känner sig heter det ju.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Har precis sett film här: Lucky Number Slevin. Kan starkt rekommenderas.

    ica: din och min kan kanske starta ett band då? Agaton inte bara sjunger, han trummar hela dagarna också. Speciellt vid matbordet. Det roliga är att ofta är det i takt och bra melodi.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!