• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Fiaf: förstår att du är ledsen över det, hade jag också varit. Agaton blev ledsen men det var för att det var sååå mycket folk och han mår dåligt då. Men efter lite tröst och pappa med i tåget så gick det jättebra. Var bara ett barn som blev ledset under själva luciasjungandet, men en fröken satt ju där så det var lugna puckar iallafall. De minsta fick sitta i barnvagnarna (som dem hade pyntat med glitter och grejjer) så att dem inte skulle springa iväg. Men dem i A's ålder fick sitta på halmbalar. Alla ungarna verkade tycka att det var jätteroligt. Dessutom (eftersom det var utomhus) fick mor- och farföräldrar vara med, så barnen var ju jättestolta och glada för det också. Gick runt och visade upp dagis. Dem hade gjort lyktor och hängt i träden med levande ljus samt massor av ljus på marken där dem stod. Var verkligen jättefint trots att det inte var någon snö. Har nog krävt en hel del extrajobb för alla fröknarna.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ylle: jätteotäckt  när det blir så. Agaton har blivit sån några gånger. Sist var i måndags morse. Fick ingen kontakt med honom. Efter tio minuter frågade jag om vi skulle ringa till pappa, fick ingen reaktion. Men ringde iallafall. Han tog faktiskt luren och lugnade ner sig, men han var tyst i nästan 2 minuter innan han började prata (annars brukar han babbla på rätt bra i telefonen). Jag tror på att låta vara, men finnas där i närheten och efter ett tag försöka bryta mönstret (telefon, tubbies, musik...). Blir liksom som om han hakar upp sig, helt utan anledning. Läskigt och skumt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Inget snöre? Läskigt! Har som använts till det dem ska användas till, funkar bra.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    tror inte vi har samma modell, mina känns inte så... ehm.. erotiska.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Klippte Agaton i helgen, nu har han pottfrissa.

    Har gjort knäck och julkola idag. Trist tyckte Agaton då det var något för varmt för att jag skulle våga låta honom hjälpa till med att röra. Får kompensera honom genom att baka lite mera pepparkakor i helgen tror jag.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Braxton: vad är det för turnering?

    Mamaj: antingen MAXI eller COOP Forum hade i annons den här veckan cd spelare med radio och kasett för 199:- Kan tyvärr inte kolla vilken det var för jag har slängt reklamen i insamlingen.

    Mumsat i oss enchiladas nu. Såå¨satans gott, men onyttigt. Försäker att bara äta det några gånger om året pga det. Men som sagt, supergott!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Braxton: tidigare idag var det över 3100 anmälda till poker sm (som började kl 18.00 ikväll). Så lite mer motstånd får han, men jag komemr hålla tummarna för honom. Har du snackat dig in i del av ev vinst? Sambon var sugen på att spela den, men den kostar ju $320 drygt att spela och det är lite mer än vi har råd med just nu.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Oh najs vinst Braxton! Det mesta M har vunnit var Bahamsresan med tillhörande prispengar. Allt som allt ett värde av ung 35000 tror jag. Men han går plus ett par tusen i månaden som drygar ut våran kassa fint. Bra eftersom jag är arbetslös med nada pengar.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon.
    Fick sova hela natten inatt, första gången på 1½ vecka.

    Braxton: magsjuka brukar väl smitta så länge man kräks/har diarré... tror jag. Hoppas ni blir friska snart, usch vad jobbigt. Hur gick det för T igår kväll?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hoppas såklart att familjen Ebbis blir snabbt frisk också.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!