• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Pluttas vill tydligen gå ut, kom här med gummistövlar och galonisar. Det är väl bara att lyda då.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Mamaj: du får troligtvis ont i huvudet pga just colan! Skippa colan, drick vatten och ta alvedon. Håll ut. Efter 4 dagar släpper den (men känns vidrig innan dess). Borde f-n sitta varningstext på colaflaskorna precis som ciggpaketen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Mamaj: så där blir Agaton när grannarna borrar (vilket dem sysslat med i 2 veckor nu, stor renovering). Klamrar sig hysteriskt fast runt halsen på mig. Som mest har han suttit så i 20 minuter. Vi pratar om vad ljudet är för något och att dem har slutat och att det inte är någon fara. Samtidigt sitter vi på hans säng och kramas tills det lugnat ner sig.

    Har en potatisgratäng i ugnen, ska straxt fixa till fläskfilén och salladen. Till det blir det såklart vin. *mums* Agaton får nöja sig med lite äpplejuice i glaset, men det är fest för honom. Ikväll ska vi se på film och bara mysa i soffan. Skönt. Vi kan behöva en datafri kväll.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    marulli: Agaton sover tuppis knappt varannan dag numera. Tror att inom 2-3 månader så har han slutat helt. Är ändå tacksam för att han sovit det så här länge, bägge mina brorsbarn slutade när dem var knappt 1 år gamla.

    Kollektiv ser mysigt ut... men jag skulle få panik och rymma därifrån mitt i natten. Fot i munnnen

    Supertrött pluttas sitter och äter gröt med pappa just nu. Blev ingen tuppis idag. Hoppas han bara inte blir för övertrött så att han inte kan sova pga det istället.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ylle: mandell är väl inte lika farligt som vanliga nötter (och är väl det man oftast har i knäck). Annars kan cornflakes funka. Finns kanongoda kakor man kan göra med halvkrossade cornflakes.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    marulli: det var nog mest för att dem inte ville laga det! Gör man bara det sk kulprovet så är det inte alls speciellt svårt. Bara att hälla ner allt i en kastrull och röra... inte allt för komplicerat.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Wow, inte bara jag som är galning och fortfarande vaken. Men nu ska jag också gå och krama kudde. Godnatt!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Haft storstädning hela dagen idag. Rensat och höststädat på altanen bland annat. Nu gav dock dammsugaren upp! Den gick av i skaftet, skumt. Körde väl för hårdhänt. Måste leta reda på sopskyffeln för jag har både halva köket och hela vårt sovrum kvar. Tur att jag hann med allt annat iallafall. Så nu sitter jag och surfar efter något med bra sug i... kanske sambon borde göra det istället? Synd bara att det ska hände den här månaden, massor av födelsedagskalas varav 2st 30 års kalas precis varit, sen ska vi båda betala csn också ovanpå alla vanliga räkningar. Då känns det bra att vi har en nödfallsbuffert. Inte kul att behöva ta där men tryggt.

    M lagar fisk åt honom och A idag. Själv får jag nöja mig med en pizza. Synd om mig.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    *gissar på att Tant har torkat spyor mest hela dagen och är lagom slut nu*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ylle: har du inte varit i Ronneby Brunn? Bäckahästen står ju där och väntar.

    Agaton har slutat att lyda totalt. Spelar ingen roll hur mycket nej man säger eller hur mycket man ryter i. Så jag och sambon har pratat lite ikväll... hädanefter blir det tuffare metoder. *stackars* Nämligen inga småbus utan farliga saker som han sysslar med... allt från spisen till eluttag (har barnsäkrat alla som vi inte använder, men han drar ut sladdar ur dem vi måste ha och sen pillar där). Det är faktiskt så pass illa så att timeout börjar se ut som en bra idé. Men tycker nog eg att han är lite för liten för det. MEN, hädanefter åkar han ut ur köket om han sätter på spisen/vattenkokaren/micron i 2 min. Kommer även bli av med leksaker om han gör fel med dem. Menar då ex att han står och bankar på glasvitrindörrarna med den hårda metallbilen och vägrar sluta trots nej-sägning och varningar. Vi är och har varit för blödiga många gånger tror jag, och inte helt konsekventa. Måste bli ändring på det. Inte roligt att skälla och bli arg flera ggr om dagen, även om det går över fort.

    Någon annan med vildbusar som fått ordning på dem?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!