• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Usch Missix, hoppas du klarar dig. Själv har jag tryckt i mig 10 vitpepparkorn i fåfängt försäk att slippa undan. Sambon mår lite uffigt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hej hopp!

    Här hemma har Agaton stått och blaskat i köket i över 1 timme. Mer lycklig unge får man leta efter.

    Fia: läskigt med trappramling, skönt att det gick bra.

    Missix: usch, tycker riktigt synd om dig. Man blir ju helt utslagen när man kräks och mår dåligt. Hoppas det är en snabbis du har åkt på iallafall.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Vi ska åka på julmarknad lite senare idag. Tomtar i massor ska det tydligen vara, hoppas det blir lyckat. Synd bara på vädret, riktigt grå-lerigt-höst-tråk-väder idag. Lite sött snöväder hade varit roligt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Grattis Wyrm!! Men 27 är ju bara barnet, själv är jag 30 och mossig.

    Julmarknaden blev inte av. Vi hittade nämligen inte en enda parkering?! Av någon dum anledning hade dem idag (igår var det inte så) spärrat av runt gården där det skulle vara där dem har iallafall ett 30-40 tal parkeringsplatser. Därför det inte fanns tillräckligt längs vägen mitt emot. Vi åkte in till stan istället och gick lite på julskyltningen. Agaton fick träffa tomte som bjöd honom på pepparkaka och vi hittade julklapp åt honom: verktygsset med borr som snurrar och låter.

    I 3 dagar i rad har någon i familjen trampat i hundskit då en flera puckade hundägare inte tar upp efter sina hundar. Har hänt precis här utanför. Så j-kla äckligt! I vårt område är det 95% barnfamiljer, dvs en massa ungar som lätt kan både trampa i det och kladda med det. *ryser* När man är ute och går så stinker det bajs på vissa ställen. Har inte varit så tidigare men vi har fått inte mindre än 4 nya grannar med hund så vi gissar på att det är ett par av dem som är lata. Har ringt pappa, han lovade att hans kulle ta med sig bössan han skjuter vildsvin med nästa gång han kommer ner. Inte skjuta hundarna men deras puckade ägare, de verkar ju rätt tjockskalliga men kan man skjuta vildsvin så borde det väl funka på dem också.  

    (Eller så får vi nöja oss med att ringa hyresvärden och klaga, men det är inte lika kul soma tt ligga ute på pass.)


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    *tycker synd om Missix* Hoppas du kryar på dig snart. Har du någon som kan hjälpa dig med barnen om du mår för dåligt?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Diana: jag är gammal bonnunge, klart jag har varit med på jakt. Förklarar också varför min favoritmaträtt när jag var liten var älgstek med potatis. Cool


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ylle: låter underbart. Var värt flygresan mao.

    *tror på Lenas idé om "Kottmannen"*

    miar: har ett par från Amelia. Rätt bra faktiskt, men man känner sig j-vligt fånig de första gångerna. Hoppa och skutta framför tvn. Tur att det finns persienner att dra ner. Bra att ha: en matta. Ungarnas lekmatta funkar i värsta fall annars är liggunderlag bra. Sen beror det ju på vad det är fär dvd... pilates så behöver du en boll t ex.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    *önskar sig en Kottman till julklapp*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    ica: har du pratat med skolan om det? Opponeringen ingår i kursen så om du hoppar över det kan du ev bli tvungen att göra det vid ett senare tillfälle. Annars om du har tur kan du få byta opponering och göra det på bågon som går upp med sin uppsats lite tidigare.

    Braxton: han kanske vill fundera igenom det hela ordentligt? Så att han inte svarar ja och sen ångrar sig om ett halvår? Karlar är ju inte speciellt snabba. Ja, inte när det gäller sånna här saker iallafall.

    Missix: måste innebära att du mår bra igen? Skönt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Heh Wyrm skrev samma sak. Då är det inte bara jag som är ute och seglar då. Förutom A arbeten så har jag gått upp med 2 B uppsasatser (ped & soc) och 1 C uppsats, och opponering har varit ett krav på dem alla.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!