• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    amira e vaken.. o glad som en lärka.. o busig.. vi ska nog kasta oss iväg till ikea o inhandla hatthylla där o en till stol till amiras bord för troligen kommer snickaren im o ska fixa hål i väggen o så i hallen o då kan jag ju be dem hjälpa mig o sätta upp den tänkte jag så jag får en hatthylla igen.. d e skitjobbigt o inte ha det kan jag lova.. d blir så mkt stökigare i hallen.. har ju iofs en klädkammare i hallen där jag hänger jackorna nu men till vantar o allt sånt blir d besvärligare..

  • mossan

    kikar in.. en till som e sur o grinig då cykeln e på ingående har lust o skälla ut alla jag möter ute typ.. o så var jag så dum så jag var iväg på ikea o tog med amira.. ingen bra idé.. grinig trött unge.. o lååååååånga köer. Har man d inte jobbigt så får man d då säkert om man åker ensam med tvååring med buss till ikea.
    fick även med mig 3 nya kastruller hem så jag ska slänga ut några gamla äckliga som jag inte behöver då.
     Nu sover hon iaf o jag ska montera ihop vår nyinköpta hatthylla så jag kan be snickaren som ska fixa väggen i hallen o hjälpa mig o sätta upp den när han kommer.

    imorgon ska vi som sagt till nya dagiset igen.. kul.. amira tyckte d var kul.. d var en bebis där också.. bebis enl amira då.. en 1 åring. amira gillar bebisar.

    skulle göra chili con carne nu o hade ju köttfärs redo i kylen trodde jag, som redan var stekt.. men så hade jag slängt in den i frysen.. så nu står den på tining i micron.

  • mossan

    kikar in för o säga att jag e skittrött nu.. ska pilla i mig lite mat nu o sen sova.. nu e hatthyllan monterad också förresten. får se när den hamnar på väggen nu bara.. e less på att alla kläder ligger o skräpar överallt.

    godnatt i förskott.

  • mossan

    hej jess.. d var ett tag sen..

    har ni d bra? har soffan klarat sig från koppor då?

  • mossan

    jess- vi mår bra.. amira har ju fått plats på dagis här nu.. i rågsved närmare bestämt.. d e iaf närmre än rinkeby.. m bussen tar d ju bara 3 min o sen 3 min o gå därifrån till hennes dagis.
    Hon gjorde sig rejält hemmastadd där idag när vi var o hälsade på märktes inte alls att d var ett nytt ställe. hon hade kul o lekte o donade o brydde sig inte ett dugg om mig förutom om hon skulle visa mig nåt.

    hon bara sprattlade av glädje när vi kom dit o kastade sig in i leken på en gång. känns skönt, vi får börja när vi vill så vi tar en till mjukstart imorgon o går 9:30 till lunchdags o på måndag kör vi på som vanligt så att säga att hon börjar gå där då. Tänker ha henne 9-15 alt 15:30 då får vi mer tid tillsammans o slipper stressa på morgonen o kommer inte hem så sent på e.m heller o kan ta d lugnt o mysa o äta i lugn o ro innan d e dags o sova.. nu när vi åkt till rinkeby/bromsten varenda dag så har vi ju varit helt slut båda två i slutet av dagen o d har inte varit nån bra stämmning här hemma direkt, två timmar om dagen på ett tåg e INTE kvalitetstid.

    Känns iaf jättebra o bo här jag trivs o amira verkar trivas också o relationen m amira är lättare nu tycker jag än när vi bodde där borta.. vet inte vad d e som gjort d.. att vi kom bort från dåliga minnen kanske.. vet inte men nåt e d o d e skönt.. nu vill jag vara mer med henne än förut.. gud vad hemskt d låter men d kändes som hon var emot mig liksom nu hittar vi på mer saker ihop o har roligt tillsammans o är gladare.

    oj.. långt svar på en kort fråga..

  • mossan
    ETT TIPS till alla som inte haft vattkoppor än.. NÄR o OM de får det.. tvätta kopporna med sprit.. typ klorhexedin morgon o kväll de läker fortare och sprider sig mkt mkt mindre.

    Det gjorde under på amira när jag fick d tipset av "läkarn" de hon hade fått läkte fort o spred sig aldrig.
  • mossan

    godmorgon.. här sovs d till kl 6:45.. försökte lura henne att d var mitt i natten men d struntade hon i hon skulle vakna.. d e ju en bra tid iofs d kunde varit värre men jag kände bara för o sova lite till..

    D första amira säger när hon vaknar är MOMMO?? hon letar henne hela tiden o saknar henne såå mkt.

    snart frukost dags här sen påklädning o så o sen till nya dagis igen.. gud så skönt o inte behöva åka ända bort till rinkeby.. men ändå så e d så sorgligt iaf för mig att hon ska sluta där.. d var i mina ögon nästan d perfekta dagiset ju o vi blir mer lr mindre tvingade att sluta o byta dagis. Låg o tänkte igår kväll o började gråta lite igen.. herregud.. amira har d ju bra o allt men d e som sagt värst för mig.. amira är glad om d finns barn o leka med hon.

    Nu drar hon i mig o vill nåt.. ses sen.

  • mossan

    hänger på i ankans grattande.. för o vara helt ärlig har jag noll koll på när alla okt ungar fyller vilken dag alltså.. vet sofia o amira bara o jag tror d var mhn:s tjej som fyllde den 6/10 d minns jag för d var dagen innan amira..

    men jag skickar stora grattis  till alla okt ungar när d nu må vara de fyller.

    känner att cykelvärken kommer krypande... rusar o tar en ipren för o hindra den från o stegra sig.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!