• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Lena- jag tänkte hela tiden att d berodde på allt som hänt sen april o det psykiska m det.. men jag kanske borde gå till en annan läkare då o be dem kolla mina värden.

    psykolog går jag ju hos redan inte fan e hon till mkt hjälp inte.. har berättat hur jag mår men hon säger inte mkt o så bestäms en ny tid som inte heller ger nånting.. o så fortsätter d så..

  • mossan

    man blir ju lagom less o sitta o ringa folk hela tiden..  o sitta i kö.. *suck* o när man e klar med en ska man upprepa samma igen hos nån annan..

    MÅSTE ha tag i hon som ansvarar för barnonomsorgen i rågsved nu så jag kan få nr till dagiset o ringa dem idag o höra om vi får komma im. . så jag vet om amira ska vara ledig lr inte imorgon.

    jag e trött så jag e snurrig nu.. ikväll tror jag att jag lägger mig samtidigt som amira o sover.. vid 18:30-19 tiden då..

    o varje dag nu har jag försökt att kunna hämta amira tidigare men jag hinner aldrig.. tycker d e jobbigt för henne o gå hem kl 16 o sitta o åka i en timme när hon ändå redan är så himla trött efter hela dagen på dagis.. o ännu värre blir d ju av o resa så långt som vi gör..

    har suttit i kö nu i 10 min.. det här e såååååååååå drygt.

  • mossan

    amira ska börja på avdelning grodan vad sött.. jag blir alldeles tårögd.. vet inte vad d e m mig.. mensen säkert..

    vi ska dit im på besök iaf.. kl 9:30 så då kan vi ta d lugnt på morgonen o ta emot de som kommer m spisen o sen åka dit.

  • mossan

    nä då var d dags o ge sig av mot dagis.. jag måste gå förbi apoteket innan jag åker.. lär ju inte komma dit före 16 iaf fast jag tycker att jag åker tidigare.

  • mossan

    ska gå o köpa järntabletter o ipren o allt annat jag kan hitta som gör mig piggare.

  • mossan

    wyrm-- d e iaf dags o byta psykolog snart då den jag har bara e tillfällig för det är på en akutmottagning för våldtagna kvinnor.. får sen skaffa nån annan typ genom vårdcentralen lr så.

  • mossan

    linus- blodpudding är gott ju.. med lingonsylt o KALL mjölk till.. vi älskar det här hemma.. amria äter den rå t.o.m hon kan inte vänta på att jag ska steka den knappt... alltså hon får bara lite av den rå men hon VILL ha den på en gång.

  • mossan

    blodpudding är jättegott!! nu blir d dock makaronehjul o köttfärssås.. amira hittade ett överblivet ägg från frukosten o utbrast glatt GAA (=ägg) så hon sitter o äter ägg nu också..

  • mossan

    hade värsta gråtattacken idag på e.m... ringde amiras fröken för o säga att hon skulle vara ledig idag.. visste inte om nån av hennes fröknar skulle vara kvar när jag kom o hämtade så jag ville meddela dem i tid.
    Sa att vi ska hälsa på på nya dagiset, o hon sa att d blir ju tråkigt för oss o säg till då så måste vi ha en avslutningsfest och skriva ut alla kort på henne från datan (börjar grina igen nu när jag skriver om det.) det är så sorgligt.. älskar hennes dagis o hon med.. hon har ju typ växt upp m de där barnen o fröknarna.. men jag tror d e svårast för mig.. känns så sorgligt som sagt.

    fan tårarna bara rinner på kinderna här nu.. jag vill inte att hon ska sluta egentligen men d e ju tvunget för vi pallar inte o pendla såhär ju.. när jag kommer hem efter att ha hämtat henne har jag suttit o åkt i nära 2 timmar ju o amira är trött efter dagis o har åkt också så vi e ju inte på d bästa humöret nån av oss när vi kommer hem.

    tycker d ska bli kul m nytt dagis men såååååååå sorgligt att hon ska sluta på sitt gamla.

    förskolan heter arken o amiras nya avdelning heter grodan.. sött..

  • mossan

    obs.. d var efter samtalet m amiras fröken som jag började böla.. fick skynda mig o lägga på när jag kände hur tårarna var på väg fram o rösten började brista..   undrar om hon märkte nåt.

    kommer sakna baboo.. amiras fröken.. jag tror jag älskar henne lika mkt som amira gör.. hon e så go o snäll o rar.. känns så bra när jag lämnar amira där ju jag e trygg för jag vet att hon e så väl omhändertagen där.

    ska bli kul o gå o hälsa på på nya dagiset iaf..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!