• Gonzo

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Heeeej Ebbis!
    Hur var resan?

  • Gonzo

    Skrattar lite och inser att man inte är ensam. Jag har det precis likadant.

    Varför lägger man strumpor på vardagsrumsbordet/soffan? Det gör mig galen!

    Skakis, visst kan man ställa mer krav men jag tycker det är så svårt. Vafan är de blinda eller?

    Igår kom hunnen hem kl 17.30, jag hade haft en helvetesdag och vi andra hade ätit middag under rätt bestämda och skrikande (ella såklart) former. jag kände mig helt galet stressad. När han äntligen kommer har han varit och köpt en ny toasits (varför vet bara gudarna, det var inget större fe l på den gamla) meckar med den en halvtimme. Sedan ska han äta och undrar om jag kan ta barnen så han får lite lugn och ro(!). Wattafack! Visst kan man ju vara snäll ibland men jag var verkligen inte på det humöret! Sedan är det bollibompa varpå han somnar, kul sällskap. Robin ska nattas och han tar det, som vanligt somnar han även då. Väcker honom till Grays anatomy. Jag går och lägger mig vid 22.

    Kul att man hinner umgås någongång!

    Vi startar ett kollektiv ist.

  • Gonzo

    Skakis--> Jag vet, man är den som håller reda på ALLT. Ibland känns det som det blir härdsmälta! Men man har väl en gång börjat och då är det svårt att ta sig ur det.
    Listor har vi provat men det var sådär. Har ett nytt försök nu men han verkar tro att det bara gäller mig

    Aros--> Jag gillar inte heller det att de värdesätter sitt jobb så mycket högre. De är sååååå trötta efter en dag på arbetet. Men de glömmer visst att det här är ett jobb också.

    På ett sätt känns det lite skönt att hunnen ska gå hemma redan från januari eftersom jag ska plugga. Häromdagen undrade han om vi får dagisplats tidigare till R. Nähä! Han börjar först i mars så han ska få gå i mina mockasiner ett tag.  Jag ska åka tåg och lyssna på musik och läsa i 40 minuter varje dag ENSAM! Bara det! *längtar*

  • Gonzo

    Hej!
    Ser att ni pratar längd. Jag är 172 och har fjantfötter, 37:or och då de har vuxit under båda graviditeterna. När jag var yngre köpte jag för stora skor för att jag skämdes. Fan va märklig man är!

    Idag valde Ella att sova blott 40 minuter, säkert för att småjävlas med sin mamma som för en gångskull tänkte vila lite. Nåja, kaffe hjälper mot det mesta.

    Jag har fått tid hos kuratorn på vc. Det känns skönt!

    Iso--> Funderade lite på varför Viggoungen inte vill sova... Kan det vara krypet som är på g? Han är väl typ 8 månader? Utveckignsfas liksom

  • Gonzo

    Underbar dag idag!
    Pyttipanna till lunch, R satt och gav sina små potatisbitar till E. Alldeles för sött! I övrigt har dagen förgyllts med kramar och pussar av alla! Ibland måste man rädda E för hon ligger under R!

    Förtillfället står hon och spottar och asflabbar vid bordet hos mig, en aning övertrött men på glatt humör oxch alldeles underbart söt!

    Missix--> Gud så trist! Många kramar till er! Kloke lille Isac, änglar finns absolut!

    Fia--> Om jag inte minns fel så börjar det med lite feber sedan kommer det små små blåsor som bara blir större och fler. Ladda med tavegyl till helgen om det nu är koppor. Vi hade också xylokain på de allra ondaste ställena typ innanför blöjan. Se det positivt ni är förhoppningsvis friska till jul!

    Braxan--> Mig frågar de alltid om jag ska betala fullt pris på tåget. *harkel* det är 18 års gräns. Jag blir lika förvånad varje gång. Men man får suga åt sig av trevligheterna!

  • Gonzo

    Morgon!
    Vi har dammsugit och möblat om.

    Mensa testet gjort 131 av 135! *klappar mig på huvudet* Gillar sådana tester!

    Idag är det FREDAG! Hurra!

  • Gonzo

    Fian--> Ja just ja! Jag vart skitorolig att hon skulle lämna oss för alltid! Sånt accepteras INTE!

  • Gonzo

    Mama--> Amira är 2 år. Jag tror att hon förlåter dig om ni inte åker dit. Baka kakor och ha mysigt om det inte känns helt 100.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!