• Gonzo

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Förlåt att jag tjatar men det är så jävla roande. Facket skickade ett mail till min chef för över en vecka sedan att hon skulle höra av sig snarast till facktanten för det MÅSTE ske förhandling. Min chef har inte svarat! När jag pratade med facktanten idag så sa hon att det finns ingen ursäkt för att inte svara. Hoppas att det bara är till min fördel

    Moja--> Vilken supersida med vegomat! Jag blev sugen på exakt allt!

    Idolfinal! Wiiie! Jag gissar att Erik vinner och Marcus gör karriär. Så som det brukar vara Daniel/Darin Agnes/Sebastian. Tycker faktiskt att båda är värda att vinna och glad att Johan åkte sist!

  • Gonzo

    Lena--> Vi har både en kristen öppna och en kommunal. Vi går oftast till den kommunala, den är lite mer "hipp" nya och fräscha lokaler, topp personal. Det är faktiskt skoj.

  • Gonzo

    Fia--> Jag tror inte att det händer, de har ju redan gjort fel, det borde inte gå att ta tillbaka. Facktanten sa att vi ska orda det här till din fördel, hon använde ord som kompencera och göra rätt. Min chef är en annan tant, inte vännen. Hon är någon slags ny mellanchef som inte får ta hand om förhandlingar osv.

  • Gonzo

    Vad skådar mitt norra öga! En till som fyller samma dag som mig och hunnen.

    11 mars! En mycket bra dag, visst Fia!

  • Gonzo

    Ankan--> åtta. Galet att tänka att jag gick i 6:an när han fyllde 20!

  • Gonzo

    Går och nattar mig själv, trött i mössan.

    Imorgon ska jag och min lilla mamma in till den stora staden och handla lite. Det ska bli skoj!

    natti på er!
    Kram

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!