• Gonzo

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Tack hörreni! Ni ska veta att jag tänker fajtas som fan. Inte för att komma tillbaka men för att få rätt! Gissar att de kan få punga ut med både det ena och det andra för att kompensera (stavning?) för mitt lidande!

    När jag säger att allt är fel så menar jag verkligen ALLT! Jag ska ringa min riktiga facktant efter 14, pratade med en som bara kunde säga allmänt.

    Undra om pressen skulle vara intresserad av en story? Man kan säga att mitt jobb är en aning partipolitisktbundet.

    Ebbis--> Japp den 14/1 kl 18.30. Gud va kul om du kan komma!

  • Gonzo

    Vi har haft det förträffligt mysigt och smarrat havrefras i soffan och glott på Höjdarna.  Verkligt mysigt!

    Tv-tittade blir det rätt mycket men, säkert 1½ per dag. Försöker att inte titta så mycket. Har alltid dåligt samvete över det. Kanske ska sluta med det.

    Vanna--> Hoppsan! Tänk vilken tur att du inte träffade tanten ist. Sa du inte att du siktade dåligt  Skämt å sido!

  • Gonzo

    Det var det skummaste inlägg jag har skrivit! Hade Ella i knät och skulle skriva lite snabbt.


    Gonzo skrev 2006-11-24 20:04:08 följande:
    Vi har haft det förträffligt mysigt och smarrat havrefras i soffan och glott på Höjdarna.  Verkligt mysigt!Tv-tittade blir det rätt mycket men, säkert 1½ per dag. Försöker att inte titta så mycket. Har alltid dåligt samvete över det. Kanske ska sluta med det.Vanna--> Hoppsan! Tänk vilken tur att du inte träffade tanten ist. Sa du inte att du siktade dåligt  Skämt å sido!
    Översätter:
    Mysigt behöver nog bara användas en gång. Ni tror mig säkert ändå

    Tv-tittande blir det mycket av och jag har alltid dåligt samvete. Hade faktiskt en diskussion med sambon om det idag. Robin skulle helst "kolla Pippi" hela tiden! Oftast tittar han på Barnkanalen på morgonen om inte hans mamma vill se nyhetsmorgon. Jag kanske inte ska ha så dåligt samvete, det finns ju så mycket annat att oroa sig för.
  • Gonzo

    Våra nära vänner fick barn i tisdags och nyss skickade de bilder på bebisen. Jag började lipa när jag såg henne! Jösses så fina och små de är!

    *intebebissjukintebebissjukintebebissjuk*

  • Gonzo

    Hemkomna från julmarknad. Trist väder och inte ett endaste dugg med julkänslor. Robin gjorde små glädjetjut så fort han såg en tomte Inhandlades amaryllis inte ngt annat.

    Ylle--> Låter som en förträffligt god helgfrukost! Gud så söt hon är lilla Noomi!
    Wyrm--> Pestigt med springnatt!
    Aros--> Läste om ditt dagis och blir lite arg jag me! Inte går man hem med barn heller?! Håller med alla andra om att prata med dem. Hur kunde de vara så säkra på att du var hemma? Du går kanske utanför dörren ibland? Affären? Läkaren? bibblan? Tänk va ledsen A hade blivit OM du inte varit hemma! Knasigt!

  • Gonzo

    Godmorgon!
    Ella sover som en kratta och vaknar titt som tätt. Tror att hon kommer börja gå snart så det är väl det. Vi har gått upp ett steg på vällingen så förhoppningsvis blir hon lite mättare.

    Robin hittade osbågspåsen imorse och utbrast "rengbågar mamma, regnbågar" supernöjd och fick smaka två.

    Nu blir det lungt på sofflocket med barnen snällt tittande på Mora Träsk en stund.

    Lena--> Sen kram på dig också! Jag hoppas också att jag ska få lite skadestånd eller iaf ett saftigt avgångsvederlag (drömma kan man ju)
    Vanna--> Åh, nej! *hoppas inte*
    Tant--> Urk! Handsprit is da shit!

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!