• Gonzo

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Mina största sympatikramar till alla sjukisar med föräldrar!

    Vi har bakat pepparkakor med de nya formarna idag. Många blev det!

    Jag har skrivit cv mest hela dagen. *klappar mig på huvudet*

    Ozzan--> Låter skoj att vara ute tillsammans!

  • Gonzo

    Hua! Fasar för vad som hänt Vanna!

    Nu ska vi klä på oss och gå ut en sväng.

  • Gonzo

    Det är svårt med viktpratet. Allt är så individuellt. Men det blir ibland liiiiiite mycket kanske. Det är skillnad på att bara babbla på lite då och då...

    Men jag kan hålla med Marulli, det är svårt.

    *tycker om alla som de är, smal tjock kort lång*

  • Gonzo

    Eftersom vi är så goda vänner allihop kan man väl säga till och man tycker att något ämne är jobbigt när det väl är uppe. Jag tycker också att det handlar om respekt och minns att jag själv babblade om att vara gravid  när jag väntade Ella, i samma veva som andra hade det mycket tuffare... Blev då hänvisad till ozza tråden. Men blir inte risken att allt vi pratar om kan vara känsligt för någon?

    Kommunikation är A och O.

    Men precis som många andra hoppar jag över att läsa när det är för mycket snack om vikt osv.

  • Gonzo

    *Vinkar godnatt till den något upprörda tråden*

    Känns lite märkligt med den här konflikten. Nu kommer det kännas som om ingen läser det man skriver för att det kanske är för tjatigt.

    Trist...

  • Gonzo

    Tack för att ni ser mig! Ni ÄR bäst! Det är bara jag som har varit lite låg sista tiden... Som ni vet har det hänt rätt mycket irl om man säger så.

    För att snacka lite skitsnack så har jag inte längre diarré, blev liksom dålig i slutet av OKTOBER! Hipp hurra! Det är nästan lika roligt som gala om inte ännu bättre! Tackar gud för att livet har börjat återvända!

    Vi har varit på öppna idag och det tog emot något otroligt men det var bara vi och två andra barn. En av ledarna såg oss i väntrummet vid bvc och "tvingade" in oss . Personalen är verkligen supertrevlig, så nu har jag snackat skit om mitt fd. jobb, GÖTT! Vid hemkomsten badade vi alla i alcogel så förhoppningsvis klarar vi oss utan kräksjukor!

    Rackarns vilken stor tvååring jag har, han har varit utan blöja hela fm. Hemma är det aldrig några problem men idag var det premiär att vara utan ute. Duktiga honom!

    Nu ska jag dricka lite kaffe och njuta av att barnen sover (förhoppningsvis mist två timmar).

    PUSS

  • Gonzo

    Fia--> Jo det är mycket bättre! Har gått över till Gaviscon och tycker det funkar lite bättre än novalucolen. Tyvärr smakar den ju helvete... Hunnen (min sambo, ungraren) var hemma förra veckan så jag fick "vila" lite. Det var lite mycket med mitt jobb osv...

    Så överlag är allt lite bättre!

  • Gonzo

    Fia--> Det är nu förhandling som jag inte vet så mycket om. Det sker mellan arbetsgivaren och facket. Men jag måste i dagarna få veta lite mer för jag måste söka till utbildningen jag tänkt gå. Så vi får se, förhoppningsvis blir det lite eld i röven på de jävlarna!

  • Gonzo

    Hilla--> Jag är helt förvånad att det har gått så lätt. Han vill inte bajsa på pottan och hämtar isf en blöja. Det är superkul!

  • Gonzo

    Snart nattning här också. Återkommer mot kvällen.

    Lena--> Vars har du köpt mattan? Och till vilket pris? Såg den i en inredningstidning men glömde kolla var den var ifrån.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!