• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    HAHA... jag tog nr 1600.. äntligen en placering för mig.. men nu e alla så spända för tant så ingen tänker på sånt.. men d var kul för mig iaf..

  • mossan
    GRATTTIIIIIIIIIIIIIS TANT!!!!!!!!!

    Nu väntar jag spänt på mer info..

    blir d laban som blir hans namn då??

    hur mkt vägde han o allt vill jag veta..

    duktig du e tant..

    KRAM
  • mossan

    Dags o fixa frukost här snart så vi slipper stressa så hemskt..  Amira sov till halv 5i sin egen säng sen kom hon över till mig o sov en timme till  ungefär..
    Nu ligger hon i soffan o glor på nalle som vanligt.. tänk vad hon älskar den där nalle o co.

  • mossan

    poppie om någon borde ju veta hans "riktiga" namn.. om d nu e laban lr vad d är.. jag vill veta..

    NU... påklädning av litet barn o efter d påklädning av mamma.. SEN iväg till t-banan o vår jävuls långa färd till dagis... ca en timme då.. jätte kul... NOT..

  • mossan

    hej då.. nu går vi till dagis.. ses i kväll lr på e.m.. måste nog in en sväng för o höra uppdate om laban..

  • mossan

    Idag var jag o shoppade lite åt mig själv.. köpte en mysig sweatshirt tröja, fingervantar och ett par trosor då alla e skitiga o jag inte har tvättid förräns på söndag och OM jag ska träffa läkaren så kan jag inte ha nå gamla menstrosor så jag köpte ett par ifall att.. annars kommer de nog till använding nån annan gång om inte nu i helgen...
    .. så käkade jag på mcdonalds o läste tidningen.. var klar hos psykologen vid 12 så jag tänkte gå o titta eftger en vinterjacka men nån sån hittade jag inte..
    sen tyckte jag d inte var nån idé o åka hem innan jag skulle hämta amira så jag hämtade henne tidigt idag.. vid 14:15 ca.. när jag kom så satt de o åt glass.. lyxigt värre på dagis bara ändå sådär..

    Skönt o komma hem i tid..vi var o handlade lite o när vi kom från t-banan fick amira springa löst i centrum så att säga d tyckte hon var kul.. det är mysigt litet centrum här..
    men när d var dags o gå in i affären så kopplade jag henne i vagnen igen..

    Nu har vi ätit korv o mos o amira är ombytt till pyjamas o ska väl inom kort gå o sova..

    Det har blivit så mkt lättare o vara med amira nu tycker jag.. känner mig så mkt lugnare också, var ett tag som jag nästan tyckte d var jobbigt o vara med henne.. känns hemskt.. men d var kanske pga min depression. Nu älskar jag o hitta på saker med henne o vi har jättemysigt ihop.. allt har blivit bättre sen flytten.


    Amira mammas älskling
  • mossan

    nu så sover amira.. d går faktiskt lättare o lättare o lägga henne om kvällarna.. till sist kommer hon nog kunna somna själv t.o.m men dit är d en bit kvar.. hon e så duktig som bara sover där inne själv hela nätter nästan..

    har suttit bredvid henne i sängen nu o funderat på inredningen av mitt sovrum.. har bestämt att d ska bli lite indisk stil därinne.. vinröda väggar och alla lister o trä ska vara mörk bruna.. svartbruna typ.. så garderobsdörren o sovrumsdörren blir den färgen o så alla lister som sagt.. o jag har hittat jättefina gardiner på indiska.. guldiga.. panelgardiner.. kommer bli sååååå snyggt i så ska jag köpa mörkbruna träpersienner.

  • mossan

    sa åt "läkarn" o komma hit.. men han trodde d blev sent ikväll.. efter 22 nån gång.. han jobbar i eskilstuna under veckorna ju o åker därifrån ikväll.. men kanske han får komma hit ändå.. men jag tror jag skickar hem honom i natt iaf.. tänker på hur amira annars ska reagera om hon ser honom här på morgonen i min säng ... hon blir kanske rädd då ju.. nä bättre hon får träffa honom först nån gång..

    Nu ska jag gå o ta en dusch.. ifall att o ta på mina nya snygga underkläder.. ifall att sen ska jag bänka mig framför idol m lite tacosdip o tortilla chips o en kall öl.. mmm vad gott.

  • mossan

    linus--- kom hit m en pizza också mm vad gott.. blev så sugen nu ju..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!