• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    oh hej ozz-- blev d nåt bilköp då?

  • mossan

    har nu ätit mat.. återgår till köket o min tidning o tar lite glass medans skruttan sover.

  • mossan

    det blåser rätt mkt ute idag.. om jag sätter på amia fleeze jacka under vindjackan pop tror ni d räcker.. då har hon en långärmad tröja under fleezen o ett linne under tröjan.. o så byxor m strumpbyxor under? lr ska jag sätta på vinterjackan ist??

  • mossan

    nu går vi o möter min kompis vid bussen.. ses senare.

  • mossan

    tror ocskå på d att hon m alla barn e troll..  d kan inte vara möjligt o få så många ungar.. lr jo visst men inte tvillingar o trillingar o femlingar varenda gång..

  • mossan

    har en trött o grinig unge här som iaf har fått i sig middagen men vill gärna sova så vi går o lägger oss nu.. hon har lekt o stojat som bara den idag så inte undra på att hon e trött..

  • mossan

    insåg att d var för tidigt.. då vaknar hon tidigt im..

    d var då ingen hit o ha kompis o dotter här.. visste de sprang o hade kul lite grann men för d mesta kommer hennes 4 åring o grinar för amira vill ha det hon har.. i den åldern brukar de ju ändå kunna vara snäll mot de mindre o ge dem saken för de vet att dem är så små att de inte förstår de andra småttingarna alltså.. 4 åringarna på dagis e ju så snälla o jag minns amiras kusin hur snäll han var med henne..

    hon tar amiras saker o springer iväg o gömmer sig för o få leka med dem själv.. amira ser ju upp till henne o vill göra o ha allt som hon har.

    skönt när de gick.. o inte att min kompis ens gjorde ett försök att hjälpa till o städa trots att d var hennes barn som rev till mest jag städade där.. o hon tittade o sa men städa det där sen istället gumman..

    inte heller sa hon till sitt barn o hjälpa till o städa d hon rivit till.

  • mossan

    fick ett sms av min kompis nu.. hon skrev.. tycker att du behandla dina gäster m mer omsorg, känner att jag inte vill vara vän m dig längre d blir bäst så. ha d så bra i fortsättningen. hej.

    vafan vill hon av mig.. jag bjöd barnen på festis o bullar i parken o här hemma gjorde jag kaffe åt henne.. visst.. jag serverade d inte till henne.

    jag städade även ensam efter barnen.

    vad kan jag ha gjort som var så fel..

    märkte att d var nåt m henne när hon gick.. men hon kan inte ens säga det utan måste skicka d i ett sms.. omogen tjej.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!