• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • Braxton

    Kikar in. Å lusläst lite.

    Skakis, spännande!

    Hilti, ha inte dåligt samvete, det är verkligen inte lätt att veta allt alla gånger *KRam till dig*

    Det var nåt mer... hm.

  • Braxton

    Kikar in. Å lusläst lite.

    Skakis, spännande!

    Hilti, ha inte dåligt samvete, det är verkligen inte lätt att veta allt alla gånger *KRam till dig*

    Det var nåt mer... hm.

  • Moja

    *torkar svetten ur pannan*

    Vi har köpt en begagnad säng till Joel idag. Hittade äntligen den vi ville ha, på Blocket. Ikea har slutat sälja den tyvärr.

    Vi fick ingen monteringsbeskrivning med, men den va ju inte helt nedmonterad så vi tänkte att det går väl fort att skruva ihop den... Det tog typ två timmar så går den att sova i. Vi gör klart imorgon.

    Imorgon tar jag kort på den så får ni se.

    Joel är jättestolt över den. Han har invigt den med att hoppa och skutta. HOppas han tänker sova i den inatt också.

  • Braxton

    Aros, håller tummar å tår för din gubbe.

    Jag mår inte så bra. Funderar starkt på antidepressivt. Mår så dåligt att jag msåte leva för stunden, att tänka på vad jag ska gör aom en timme är omöjligt.För jag vet inte om jag finns då. Panikångest hela tiden som jag dämpar med atarax.

    Det värsta är att jag inte vet VARFÖR i helvete jag mår så här.

    Har ringt vc. Fick tid på måndag. Blir antagligen sjukskrivning plus antidepressivt. Me nläste Tants inlägg till mossan förut att dom första veckorna blir de tÄNNU värre innen det vänder. Och jag vet inte om jag orkar må sämre.

    Jag är SÅÅ emot antidepressivt. Det känns som bakslag. Vill klara detta utan. Nån här som äter det? Har det hjälpt?
    *desperat*

    Det här är inte för att fiska efter sympatier. Behövde bara säga det.

    Nu ringer snickarn. Hörs.

  • mossan

    moja.._> ni vet väl att ni kan få en beskrivning för o montera den från ikea iaf..

  • Moja

    braxton - Du har mina sympatier även om det inte var det du var ute efter.

    Det stämmer att man ofta mår sämre i början. Den första sorten jag provade var det värre med (citalopram) men det gick mycket bättre med zoloft som jag äter nu. Fast det jag tror att zoloften är värre att sluta med är jag rädd...

    Jag mår bättre nu. Det funkar rätt bra faktiskt. Fast jag är kanontrött så blir jag sällan irriterad eller arg på barnen. Känner mig ofta så himla nöjd på nåt vis, även om det är en jobbig dag. Svårt att förklara. Du får gärna ringa och prata om du vill istället. Jag är så dålig på att skriva.
     

  • mossan

    braxan--> vanna knaprar ju antidepressivt.. hon tyckte d hjälpte o hon mådde bättre nu men d var ju en inkörsperiod på ett par veckor för o fastställa rätt dos.. de tipsade att d e bra o ha avlastning de första veckorna man knaprar d o ha nån hos sig  som stöd också.

    stor kram till dig brax.. du verkar må ännu sämre än jag ju..

    tycker iaf att d känns mkt bättre m tröttheten nu när jag inte sitter o åker tåg 4 timmar om dagen för o hämta o lämna på dagis..  nu tar vi buss 2 min o går 3 min så e vi framm vid dagis.. hur enkelt som helst ju..

    låg o grät igår när jag skulle sova när jag tänkte på hur mkt jag kommer sakna amiras dagis där vi bodde.. älskar personalen där o särskilt babo amiras kontaktfröken så att säga.. hon var så go.. o de har stöttat o varit så snälla efter allt som hänt också, tack vare dem o alla kompisarna amira haft där har hon klarat allt som hänt galant ju.

    hon har blivit mkt lugnare nu.. förr var d mer normalt för henne o slå mig men d har hon lagt av med.. hon har väl upptäckt att d inte ska vara så kanske.. att mamma inte ska bli slagen jämt.. för hon har inte sett nåt sånt mer och ser mamma mår bättre än innan.. inte lika mkt gråt o skrik o aj.. usch så hon haft d... hela sitt liv.. klart hon trodde d var normalt.. d började ju innan hon kom ut ur magen t.o.m.. hon visste ju INGET annat.. risken e att hon hade tyckt d var konstigt om hon sett en normal familj då..

  • Ylle

    brax: tycker synd om dig.. låter jobbigt värre. jag har knaprat antidepp och jag tyckte faktiskt inte att det blev värre i början. blir det illa går det att kombinera med atarax, det gick det med den sorten jag åt i alla fall. flouxetin selena och zoloft.

    försök att få gå och prata med någon också. bara piller känns som en tillfällig lösning, även om det räcker för en del.

    hilti: nej, ha inte dåligt samvete. hur ska man veta när dom inte säger att dom har ont och varken gråter eller är jättedåliga? trösta dig med att man i en del landsting inte behandlar öroninflammation. fjompan är likadan som max. ska kolla tempen på henne imorgon. eller så är hon bara aptrött efter dagis, har varit mycket gnäll på eftermiddagarna i en vecka.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!