• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • mossan

    Moja... d låter ju underbart o känna så.. jag känner mig svinirreterad jämt o ständigt på amira.. känns hemskt o jag har superdåligt samvete för det ju.. o nu när den röda cykeln är här så e d ännu värre.. usch.. vill bara vara glad o tålmodig ju.. inte bråka o vara arg på henne..

  • Moja

    mossan - Sängen heter LO. Det är egentligen en loftsäng som man kan ha i tre olika höjder. Till att börja med kan man ha den längst ner som en vanlig säng. Dessutom är det som ett "staket" runt om så han kan inte ramla ur. Det är ju bra även när det inte är högt upp.

    Det är lätt att hänga upp en sänghimmel eller draperi på den också.

  • LenaLiten

    Jag tycker att det låter som att du har det väldigt tungt nu, Brax. Stackare.

    Vad det gäller att känna att man ska "klara av saker själv" och så där, jag vet inte, jag tycker inte att det är ett bakslag att ta hjälp av tabletter. Alls.
    Det är kanske bara så att man helt enkelt behöver justera sina små hjärnkemikalier och det kan man ju omöjligt göra på egen hand... Hur "stark" man än är menar jag.

    För mig har de där tabletterna aldrig riktigt funkat, men å andra sidan har jag aldrig mått sämre av dem i början heller. Det är ju så individuellt. Men att ha det som du har det och hela tiden känna att man ligger på gränsen låter verkligen skitjobbigt.

    Styrkekramar et al.

  • Wyrm

    Brax: Jag har ätit antidepp med. Länge. Efexor och Seroxat. Hjälpte dock inte mig eftersom de i efterhand kom till insikt om jag att det inte var ngt tjall med värdena i min hjärna som orsakade mina depressioner. Terapi fungerade bättre för mig.

  • Wyrm

    *kramar Braxton också*
    Gå inte med på bara antidepp. Begär terapi också. Begär! Även om det känns tuff.t

  • mossan

    för mig ger d inget att sitta o prata m ´psykologen.. pratar så mkt m mamma om allt så jag har inget o säga till psykologen direkt.. känns onödigt.. först kände jag att jag ville träffa henne nu känns d inte alls speciellt givande. jag vet inte vad d e direkt.. men men jag känner iaf att jag klarar mig utan henne kanske bara som jag tror.. jag vet inte..

    kan meddela att d känns ju mkt bättre nu när jag började m vitaminer, kosttilskott.. o när jag slipper allt jvla resande varenda dag.. nu kommer jag hinna göra så mkt mer om dagarna vilket kan minska stressen avsevärt för mig.. o jag kan komma igång m träningen igen.

    på måndag börjar amira dagis här på riktigt så att säga.. helt utan mamma.. hoppas d går lika bra då.

    o så ska jag ha visning av lgh samma dag.. gamla lgh alltså.. o så ska jag försöka göra lite snabburstädning där o slänga lite grejs.. hade tänkt o städa allt som var kvar.. men så glömde jag d o lovade att jag skulle vara hemma från kl 13 för en elektriker ska komma o dra el till ugnen.. har bara tillfällig dragning nu.

    ska ringa o tjata på chefen om arb givarintyg så jag får nå pengar från a-kassan o så o så ska jag ringa runt till gamla arbeten om arbetsbevis.. de sa ta från de senaste jobben du har haft.. ok.. tror jag nöjer mig med det senaste på k.s då.. för jag var ju mammaledig så länge o så var jag arbetslös hela grav jobbade senast innan d här jobbet på k.s sommaren 03..  undrar om d e nån idé att ta med de  arb bevisen.. jaja.. ringer runt o ber om dem iaf.. bra o ha i vilket fall som helst.. ska man ringa chefen lr lönekontoret om det??? nån som vet?

  • mossan

    Moja... kan inte hitta den sängen hos ikea.. finns den verkligen där??

  • TantG

    Natta i näsåker. Braxan... *kramar* Allt jag tänker säga. Skakis. Jag hoppas att ditt frånfälle i tråden innebär BÄBIS! Jag går och lägger mig. Ensam i natt. Sedan orkar jag faktiskt inte med alla upprepningar. *kramar*


    *våga vägra smileys*
  • vanna k

    Brax- usch så jobbigt att ha det så. Hoppas du får bra hjälp hos läkaren. För mig funkade tabletter bra även om det var jobbigt i början.
    Varm kram!

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!