• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • mossan

    hej hej.. d gick lika bra på dagis idag amira rusade in i morse bara jag hann inte med.. kom lite efter jag.. sen dansade hon o lekte lite sen ville hon gå ut då många av de andra barnen var ute redan, men så vill hon springa efter de två minsta flickorna i gruppen som e 1 år bara.. o så ropar hon bebis o vill krama o pussa dem.. de tycker d e lite mindre roligt

    amira verkar vara den som e mest framåt.. det e som om alla de andra barnen e ny o hon har gått där länge.. hon rusar in o springer runt som om hon ägde stället hon.. medans de andra lite blygt står o tittar på bara. De ser så små ut o amira ser stor o burdus ut som härjar på där.

    på väg hem somnade hon i vagnen o vaknade när jag skulle klä av henne hemma o vart superpigg o vägrade somna om så vi somnade kl 13 ca o så ringde mamma o väckte oss strax efter 14:30.. jag var sur o grinig på henne.. men d var nog lika bra annars somnar amira aldrig ikväll.

    Jag har en röd cykel som lite smygande har parkerats här hos mig  m tillhörande värk.

    Nu ska jag laga pannkaka.. hann inte d innan vi sov.. hon fick stoppa i sig två youghurtar..
    har inhandlat lite vin till helgen o ikväll när amira sover blir d ett glas vin lr två o lite ostkrokar och idol.

  • mossan

    Fia- amira sover som de gör på dagis.. somnar runt 12-13, 13,30 idag vart vi lite sena dock. ibland kan hon somna ännu tidigare också beror på hur trött hon e.

  • mossan

    men var e alla??? ingenting på en timme nu..

    har iaf diskat en disk nu under mkt bråk med amira som inte vill att jag gör annat än det HON vill.. nu ska jag göra pannkaka åt henne själv har jag inte nån matlust.

  • ica003

    Nää, nu får det förbaskemig räcka. varför kan människor inte hålla händer och könsorgan i styr! Ska man behöva ha rörelsedetektorer hemma eller??

    www.expressen.se/index.jsp

  • Aros

    Agatons farfar ringde precis när vi skulle gå ut och handla. Han erbjöd sig att skjutsa oss till Coop. Snällt, blev lite billigare plus att jag fick med blöjor hem. Och choklad!! Äntligen. *mumsar geisha* Jag tycker egentligen inte speciellt mycket om choklad, och fullkomligt hatar det i kakor, tårtor å sånt. Men 2 ggr i mån måste jag nästan ha det; äl & mens. Vilka problem man har här i livet...

    För 12 minuter sen började sambons final runt pokerbordet. Och deras livesändning som dem skulle ha verkar inte fungera! Skrikandes  Snälla, håll tummarna för honom!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    ica: mår illa! Både fysiskt och psykiskt. Jag skiter i hur politiskt okorrekt det är, men min ärliga åsikt att dem som begår sånna brott ska bli utsatta för samma sak själva innan dem till slut benådas genom ett nackskott! Minns den lilla 5 åriga pojken i österrike som blev kidnappad av en barägare som sålde honom till sina kunder. Pojken blev våldtagen till döds. En spolmask har högre värde än dem personerna.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • ica003

    min man brukar säga att man skulle binda fast dem i en myrstack... skogsmyror då så klart...
    fast det är väl lite synd...om myrorna...

    Jag blir bara så jäkla förbannad...

    Nej, nu måste jag gå och rota i frysen... får snart hem hungriga killar... .-)

  • Aros

    Jo, kanske också borde gå och laga mat idag. Blir schnitzel (stavning?) idag, med klyftpotatis, timjan och chili. *mums* Och såklart en god sallad. Sen såklart feta ost till Agaton. *ryser* Nåja, bara han äter och är glad så.

    Tog ett glas vin igår kväll. Så inatt sov jag ordentligt för första gången på 1½ vecka. Tror jag ska ta ett till ikväll. Idag är det iallafall fredag.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Wyrm

    Snart kommer mina föräldrar hit och min gammelmormor. Middagen står i ugnen och nu är det bara att vänta.

  • Moja

    aros - Jag håller tummarna för din karl! Han måste ju vinna lite pengar åt dig, som du kan trösta dig med nu när du inte fick följa med.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!