Inlägg från: Braxton |Visa alla inlägg
  • Braxton

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Godmorgon..

    Jag har fått mina "nya" möbler.. Är jätteglad.

    Nu blir det kaffe, dusch å frukost.

  • Braxton

    Det här skrev jag i vintras, min beskrivning om att vara ensamsåtende och inte ha tvättmaskin..

    Tvätt:
    In med tvättkorg,medel, plus alla extra påsar med tvätt i vagnen, så mkt som får plats resten tar man i handen ( kassar) J kläs på, overall, skor å allt som krävs för 1 minut utomhus, det är ju kallt, plus att jag ska ha Jacka mössa osv. Med J i ena armen plus tvättpåsar, och med andra handen skjutsar jag vagnen. Klankar nedför trapprona igen, med tvättkorgen farligt svajandes till höger å vänster å fram å bak. Några plagg åker ned på trappan, men äsch, dom kan jag plocka upp den när allt är nere, och dom ska ju ändå tvättas på det viste tar jag mig fram till tvättsugan, J får springa runt medans jag slänger tvätt i maskin. Puh, första omgången inne! Hem med J och vagnen. Uppför trapporna, klonk klonk! j klättrar före. Efter en timme, j ska kläs på, jag med. ned med J, i n i tävvstugan, hänga upp tvätt, in med andra omgågnen. Hem igen, kläderna av. Efter en timme igen, andra omgången ska hängas upp, och FÖRHOPPNIGsVIS så finns inte omgång 3! Hem igen, utan tvätt, utan vagn, bara J, vilken lycka! Hem igen, klä av.
    Jahapp... Sen, sista gången, vagnen och en påklädd J åker med. In och vika tvätt, in emd tvätten i vagnen coh J i armen. Upp med en överfull vagn uppför trapporna. Tunga kLONK KLONK. J klättrar före. In igen, pustar ut! Avklädning, plocka in tvätt i garderoben, medans J plockar ned allteftersom.

    Vrålar ut min glädje över att äga en ALLDELDES EGEN TVÄTTMASKIN!

    Snickarn kommer idag och kopplar in den åt mig....

    *Lycka*

  • Braxton

    Ylle, skitbra gjort!

    Det var bra att du ringde förut, för då blir dom ännu mer medvetna om att dom har för lite personal, och då kanske det kommer högre upp än på dagispesonalnivå. Ju fler som ringer och berättar sånt, desto bättre,då skärper sig kanske personalen , förhoppningsvis, och har lite mer koll. Bra att dom ska ha möte om flickan. Dom borde/måste kunna göra ngt åt det. Noomi ska inte behöva komma hem med en massa rivmärken. Kram till dig!

    Grattis till Olle!

  • Braxton

    Iso, kram på dig, vad bra att ha nkom hem tillslut! Förstår din oro på natten

    Så där satt min bästa väns syrra å väntade på sin sambo natten till lördagen förra veckan. Han kom aldrig hem. Han var med på efterlyst nu i torsdag och hittades i en sjö i går

    *Kramar om Vanna*

  • Braxton

    Jag kände inte honom så... men känner så för min vän.. Syrran hennes är förkrossad och min vän ledsen.

    Vi ska ut ikväll. Bästa vännen ska med. Hon ville det. Vi ska var ahemma hos mig, det blir ett gäng.Jag tänker så här att kvällen får bli så som hon är. Vill hon prata ¨så då finns jag/vi där. Men vill hon inte så då tar inte jag heller upp det. Men det är svårt... Hon får bestämma för hur det blir.

  • Braxton

    J kom till mig för ett par timmar sen:

    -Mamma, bada fååånen!

    Jag hade tappat upp ett bad åt honom. Skulle bara se en sak på Tvn och gå å bada honom sen. Då hinner han bada min mobil (fånen= telefonen) så den är på tork nu.

    Tidigare idag så sa snickarn (han har aldrig gillat att jag låtit J leka med mi nmobil, utfifall att)att Tänk om han doppar den i toan eller i vatten nånstans. Jag sa:
    -Näääädå! Det har han ALDRIG varit i närheten av att göra!

    Tji fick jag. Igen.

  • Braxton

    Magsjuka här. J kräktes upp maten på Mcdonalds toa igår. Dröjer innan jag äter där igen kan jag säga. J kräktes ned sig själv och mig i hallen på öf imorse. En timme innan satt jag och var helt frusterad över att han inte ville äta sin lunch, för vi skulle vara ute sen efter öf. "Ät,unge,ät!" Suck. Stackarn mådde ju inte bra..
    Och ont i halsen och snorigt. Usch och fy.

    Nu ska jag läsa lite.

  • Braxton

    Ojdå... skrev fel. Jag kräktes upp maten på mcdonalds igår,inte J. J på förskolna idag. Så båda har magsjuka. Och så har jag ont i halsen å förkyld med. Inte J.

    J ville inte sova anyss, ropade "mat!" från sin säng. Så han fick komma upp å ta en macka. Han har inte ätit nå rikgtig mat förutom pannkaka nu ikväll så då fick han ´komma upp.

    Han sa sin 1.a 4ordsmening idag

    "Okki pillde boy däää!" (Joakim spillde oboy där!)

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!