Inlägg från: Braxton |Visa alla inlägg
  • Braxton

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Bara jag får fingrarna ur *****.

  • Braxton

    "jag går lite fram o tillbaka mellan datan o nåt annat när hon e hemma jag sitter inte fastklistrad här direkt."

    Vill inte heller vara elak Mossan.. men.. Barn märker om man är disträ. Om man springer fram å tillbaka så blir man disträ. Stäng av datorn helt, ägna dig åt henne fullt ut. Lovar att hon blir iaf mindre klängig. Vi finns kvar här sen när du verkligen har tid.

    *läser mer. Var bara tvungen att säga det där.*

  • Braxton

    Bra skrivet damer.

    Mossan, i all välmening från mig med. Vi skriver tilll dig/stöttar/ger råd/ allt.. men.. det verkar som att du inte anstränger dig för att följa våra råd. För att må bättre.
    Vi VET att du har haft det skitjobbigt.. men det är ändå BARA DU som kan ändra ditt mående. Gör du inte det, så kommer du att ha det så här i evighet.

    Jag måste säga att jag också har livit ledsen över hur ofta du skriver att du irriterar dig på Amira. Som jag skrev, häromdagen, du misshandlar inte henne, absolut inte, hon får allt hon behöver så, du behöver inte vara rädd för att mista henne, men.. jag kan inte låta bli att bli ledsen. För som Hilti säger, hon är bara 2 år, gumman. Hon förstår inte varför du blir sur och irriterad när hon försöker få din uppmärksamhet. Spendera dom timmarna med henne. Så kan vi prata allihop på kvällarna. (förutom dom som ozzar till sig fler bäsar, eller bara ozzar).

    Vi finns kvar.

  • Braxton

    Diana, hur funkar tradera? Vet att det är typ aktion.. men om någon bara vill 1500 kr för ett smycke, måste jag då sälja det då? För 1500kr? Vill inte verka dum..men har knappt sett traderas sida. Kanske ska läsa lite imorgon.

  • Braxton

    Wyrm, aha, ok. Så om jag vill få 6500 kr för 1 smycke, så då skriver jag 6500 minimbelopp? Så får folk bjuda över? Då
    å får jag ut MER pengar juh! (om nån vill bjuda över)

  • Braxton

    Fast jag kanske ska ha lägre miniumbelopp då.. jaja. SKa fundra p ådet imon. Nu är det gonatt.

  • Braxton

    Diana. Jag hade också kaboomat. Helst klart.

    Wyrm, spännande.. håller tummarna för er!

    Iso , jag får hantverkarsex. *lång näsa *
    Om jag vill. Har ingen vidare lust just nu då. Så jag är väl nästan jungfru igen

    Mossan, ett tips (sry tjatet) men HA INTE allt på bordet vid frkost, måltider. J skulle också hålla på som Amira om ja ghade allt framme så han når. Men jag har allt på bänken vid spisen, då kan jag äta i lugn och ro, plocka ihop i lugn och ro.
    Barn ÄR så. MEr eller mindre. Man får hitta på lösningar

  • Braxton

    Åh. Jag är så pizzasugen. Ska över till Snickarn nu och vi ska beställa. SItta i soffan å glo på tv.n och hålla handen. DET är samliv/romantik å allt vad det innebär för mig just nu . Allt som går över den gränsen får mig att må illa.

    Kramiz!

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!