• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Gonzo: Agaton kräks tarmarna ur sig om han äter odlad fisk... men det är för att den är uppfödd på ägg. Så ingen hjälp för dig. Men prova och se hur han reagerar om du gör torsk, det är ju en vädligt mild och "snäll" fisk.

    Mamaj: om du börjar intressera dig för något mer med din lilla läkare så fråga dig själv först om du kan leva med någon som jobbar som han gör. Det kommer ju liksom med yrket. Tänkte bara så att du inte gör som en gammal polare till mig, som försökte ändra sin karl i 4 års tid innan hon gav upp och stod då ensam med 2 små barn helt sönderstressad. Hon insåg aldrig från början hur viktigt hans jobb var, tror att om man bara gör det från början och är medveten om vad man ger sig in i så funkar nog det mesta. Glad

    Btw så är Agatons Brio spis trasig. Gick sönder efter att han lekt med den i 2 minuter! Skrikandes Man förväntar sig liksom att en pryl för 350kr ska hålla lite bättre iallafall. Det är en limmad list som håller i luckan som gått sönder. Så sambon måste åka och byta den i morgon. *irriterande*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Braxton: *kramar* i massor. Tycker inte alls du gnäller en massa. Tror nog du har haft mycket jobbigare än vad du skrivit här i tråden, mycket som har hänt dig det senaste året. Ge dina tabletter lite tid, kanske be snickaren eller någon annan om lite extrastöd i vardagen? Som att handla, tvätta osv. Tills de värsta biverkningarna har släppt.

    Hilla: begär ett extra ul om du är för orolig!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Gonzo: ibland med äpplen så kan man tåla dem illgröna samtidigt som man är jätteallergisk mot dem röda. Bara ett tips inför framtiden om han är allergisk. Pinjenötter låter verkligen läskigt ja... nötallergi ska ju vara en av dem värre tydligen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon!

    Ont i halsen idag. Vill inte bli sjuk!!

    Lämnat pluttas på dagis, han blev jätteledsen. Hoppas det går över snabbt. Han bjuder på glass idag och ska få paket där, så oddsen är ju rätt bra för att han ska ha kul idag.

    Behöver hjälp om ni har telia bredband: www.familjeliv.se/Forum-5-84/m14125627.html 

    Hilla: skönt med ett lugnande svar. Letade efter mina papper igår men dem var borta? Tydligen så fick jag inte med mig dem från förlossningen, utan har bara förlossningsjournalen med mig. Tråkigt. Funderar på om dem kan ha kvar min journal och om jag kan få den i sådanna fall.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Lena: varva ner och fördela jobbet! Ta sjukledigt en vecka och låt mannen sköta barnen och hemmet. Sov, läs en bok, bada, promenera och sov lite till... ta hand om dig! Den bästa mamman är en någolunda (ja helt är nog för mycket begärt av småbarnsföräldrar) utvilad mamma. Sömnbrist kan få en gladaste och mest positiva människan deprimerad.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Mamaj: hoppas din telefon funkar bättre än våran. Jag ska säga upp vårat då det funkar skitdåligt rent ut sagt. Flera gånger som telefonen inte fungerar alls, nummerpresentatören har aldrig fungerat...

    Missix: usch då! Håller med, tycker det är för j-vligt rent ut sagt att dem inte kan fixa tänderna bättre!! Som min tandläkare sa "helst ska man ju inte tugga på den sidan där man har en tillfällig lagning". Fundersam

    Håller på att bli förkyld och är jättetrött. Bara för det vill inte Agaton sova tuppis. Eller rättare sagt: jag tror han håller på att sluta sova tuppis helt. Den senaste veckan har han sovit tuppis 2 ggr varav den ena var under protest.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Har busat järnet i sängen nu och läst några böcker, så nu är jag piggare igen. Fick massor av kramar och gosiga pussar så nu orkar jag i ett par timmar till. Det är tur att man fått världens bästa unge faktiskt. Flört

    Ska göra hemmagjord pizza till middag idag. Blir roligt för Agaton, han kan ju hjälpa till med allt då. Plus att han älskar det (bortsett från att han inte får pizzasallad, måste lära mig göra det. Min morbror gör faktiskt den godaste pizzasalladen jag ätit. Måste komma ihåg att sno receptet av honom. Btw så är det här en väldigt lång parantes om ni inte redan har märkt det. ). Så trist när vi lagar kyckling, vågar ju inte låta honom hjälpa till då. Sen blir det Grey's ikväll. Det är riktigt kul! Dubbelavsnitt, ska passa på och skruva ihop Agatons nya bokhylla samtidigt. Den han har nu känns livsfarlig då den är ganska ostadig. Det här är hans nya: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10103&storeId=2&langId=-11&productId=11317  (men den fanns även i snyggt rött och grönt). Tänkte ha den liggandes, då kan han sitta på den om han vill. Även perfekt att ha sin farm och andra leksaker uppe på.

    *phew* Det blev långt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Mamaj: dc++ (använd inte dc+, den är äldre och gör så att du inte kommer in på alla hubbar) behöver man inte registrera. Det är frivilligt. *ganska säker* Sen är det bara att söka efter hubbar och gå in och leta där. Hittar du en bra hub så spara den som favorit. Själv är jag dock värdelös på att tanka ner... serier ser jag på tv oftast. Men tankar en hel del musik. Är dock så pass ärlig så jag köper den musik som jag verkligen gillar. Tankar ner och testlyssnar kanske man kan säga att jag gör. Är det något jag verkligen älskar och vet att jag kommer lyssna mycket på så går jag och köper skivan.

    *tror jag drabbats en släng av ordbajs*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Miar: *kramar* hon älskar N och testar honom säkert därför till max. Kanske inte mycket till tröst när det är som värst, men hon kommer lugna ner sig när hon hittat sig själv och vet att ni kommer fortsätta finnas där för henne.

    Agaton = Emil wannabie! Jag står och plockar ur diskmaskinen, hör superglada skratt och rop samt plask från badrummet. Går dit... ungen har satt på kranen på max och sätter handen inunder så det blir som en jättefontän. Där står han med vattnet sprutandes och sticker ner i huvudet för att tvätta håret samtidigt som han skrattar så att han kiknar. Förgrömmade unge! Hela badrummsgolvet var totalt dränkt. Kunde dock inte bli arg för han skrattade så härligt. Filmade honom istället... ja tills jag själv var helt dränkt också.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Mamaj: har du kollat så att ditt pencilin funkar på bihålor också? När jag fick min trippel i våras (öroninf, bihåleinf och halsfluss) så tog inte pencillinet på halsflussen ordentligt. Vilket gjorde att jag fick tillbaka det bara 1½ vecka senare.

    Har redan sagt det men säger det igen: Grey's är suveränt kul! Inte många serier som lyckas roa och överraska så mycket som Grey's.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!