• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Grattis ica och Hugo!

    Mamaj: har du testat att se den i datorn? Bara just det kapitlet som är repat. Det brukar funka för oss iallafall. Tydligen är datordvd inte lika känslig.

    Har precis varit och storhandlat på leksaksaffären. Sambon var på shoppinghumör och Agaton fyller ju år och jag är ju inte den som säger nej. Agaton fick en docka redan idag. Han har ju sin lilla My docka redan, men den är lite pluttig.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Phew!

    Sambon kom på att han inte var på humör för att städa idag (kalas i morgon å på måndag för Pluttas) så han kom med förslaget att vi skulle åka till IKEA istället. Jag är knappast sen till att tacka ja till en IKEA trip. *ikea-luder* Satan vad mycket folk! Men kom hem med nästan allt vi skulle ha... och lite till. Agaton skötte sig exemplariskt hela tiden, både resa och där. Djupt imponerad faktiskt. Nu är bara problemet hur jag ska hinna skruva ihop bokhylla, sätta upp foto, montera ner gammal bokhylla, sortera leksaker, byta matta osv samt storstäda (japp det behövs, verkligen skitigt här hemma just nu) tills i morgon kl 15. *letar uppåttjack*

    Agaton har str 92 från Lindex. Passar jättebra, bara liiite för stor. Han kommer troligtvis kunna ha den hela vintern. Sen har han ett snowboardset i str 90 (stor i storleken dock) som sitter perfekt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Agaton har en overall i str 92 från Lindex.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Bara -190? Du är för snäll Ankan. Själv är man en mycket hemsk satanist med hela -220 poäng. Verkligen en sida som gör en aningen mörkrädd.

    Stackars flickan.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    mamaj: det enda som gäller är väl att du måste ta ut 5 dagar fp annars så sänks din fp.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilti: det där huset har säkert superfint golv under dem där hemska mattorna. Fin tomt i söderläge med gullig lekstuga. Tegelhus är ju alltid najs då det kräver mindre underhåll än ett målat hus. Tycker det verkar som ett bra alternativ. Att bygga hus utan att inreda övervåningen på samma gång kan nog ofta vara  en mindre pina om man inte är händig själv. För någon gång så vill man ju ha sin övervåning och då vlir det nya lån, nya hantverkare och massa stök samtidigt som man bor där.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros
    Hipp hipp Hurra, för min Agaton idag!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Och grattis till Jesslin också.

    Mossan: låter som en trevlig kväll. Glad

    Agatons farmor och faster var här igår och grattade. Farfar är dunderförkyld så han fick inte komma. Och farmor jobbar idag så det fick bli igår istället. Agaton fick bl a en spis av farmor, mycket populär kan jag säga! Han fick även 2 tröjor som jag dessvärre måste byta. Den ena var en polotröja från PoP och det finns inte en chans i värden att Agaton tänker ha den på sig, han hatar när något ens närmar sig halsen. Den andra var en cammotröja från KappAhl, vill inte att han ska ha sånna kläder *larvig*. Får åka in till staun senare i veckan och se vad vi hittar istället.

    Idag kommer Noomi och hälsar på Agaton. En till liten plutt skulle komma men hon har haft magsjuka hela helgen så dem kommer nog inte förrän nästa helg. Mest trist för oss vuxna att det blir så utspritt istället för ett större kalas. Men Agaton klagar nog inte, då blir det ju kakor och bullar flera dagar.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ebbis: grattis till nya jobbet! Kolla med facket, de har listor på alla jobb och vad lönen normalt sett är baserat på din ålder och utbildning. Bra att ha med sig i löneförhandling.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Säg att du var osäker på vad som var rimligt och därför frågade facket. Är det fler på samma arbetsplats som har samma/liknande tjänst som du så kommer chefen säkert försöka så att du ligger ganska lika dem lönemässigt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!