• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Ozzan: minns inte, men har det gått mer än en vecka längre än vad dem sa så tycker ag att du ska ringa. Inte första gången som provresultat hamnar vilse.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Just det Tant, kan starkt rekommendera Dr Brown som nappflaska! Den minskade Agatons magknip rejält! Helt fantastiskt mycket faktiskt. Väl värd pengarna.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros
    Grattis Cosmo på 1 års dagen! Glad

    Och grattis Emil på namnsdagen såklart.

    Skakis: skönt att hon verkar bättre. Förstår att det måste ha varit läskigt och jobbigt.

    M busade med A i söndags, bar honom på axlarna en del. Igår hade han så ont så han inte visste vart han skulle ta vägen. I 30 års present till mig kanske man skulle önska sig en uppdatering av karln?

    Trist, vi skulle gå ut och äta på söndag när jag fyller år, men nu verkar det som om vi inte får barnvakt. Farfar har ont i axeln (gammal förslitningsskada) och orkar nog inte ta honom. Får väl beställa hem pizza eller nåt istället, för Agaton är så rastlös vid maten just nu så att ta med honom på restaurang är ingen bra idé.

    Inspirerad av Ylle beställde jag en hel hög nya gravtest igår. Här ska det knullas!
    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Vågar mig på att skriva att Agaton är mycket bättre. Hostar lite och småsnuvig, men inte farligt mycket alls. Och ingen feber sen i lördags. Hoppas alla andra oktobertrådsbarn kryar på sig snabbt också.

    Imorgon är dagis stängt, får se vad vi hittar på då. Ska städa en massa iallafall, kanske kan bli en trip in till stan också. Agaton gillar att åka buss så det kan nog vara en hit.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros
    TANT!! Kom på en sak när jag skakade vällingen... Dr Brown flaskorna är superlätta (men blanda i någon annan flaska) att sätta ihop. Men kom på att du kanske missat en sak... den vita plastbrickan... den ska man bara ha om man fraktar välling typ... Alltså inte när man matar! Till skillnad från andra flasksorter alltså. Om flaskan trots allt läcker så är det ju fel på den, då är det ju bara att byta mot en ny. Vi är inne på våran 3e flaska och har aldrig haft problem.
    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ber om ursäkt för mitt skrik på Tant, men blev så till mig när jag mindes hur sambon hällde ut ersättning över halva köket mitt i natten samtidigt som en 5 månaders Agaton illskrek.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Godmorgon! Här hemma fick vi sovmorgon till 8.15. Najs! Agatons dagis är stängt idag pga utbildning, därför vi kunde ta sovmorgon.

    Blärk! Hoppas verkligen att vi slipper vinterkräksjukan. Men med tanke på att A går på dagis så klarar vi oss säkert inte. Jag hatar att kräkas, men det värsta är att torka upp någon annans spyor... vilket jag lär få göra om A blir sjuk. Kan inte låta bli att spy själv då, oavsett om jag är sjuk eller inte. Vidrigt är det!!

    Idag är det städ- och fixardag här hemma. Jobbigt men skönt samtidigt att få lite gort.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Inte en aning om vad Backyardigans är för något, men är nog glad över att ha missat det.

    Diana: ok om jag skickar Agaton på kurs hos Valter? Han äter pyttelite nu igen. Typ 2 tuggor vid varje mål.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Fia: visst är det tråkigt? Vi får i honom lite till genom att avleda och locka, men inte är det mycket inte. Enda sättet att få i honom skulle vara att hålla i och tvångsmata, vilket jag absolut inte tänker göra. Men det är jobbigt då han är så smal (straxt under 11.5kg) och man vill att han ska lägga på sig lite.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Tror inte man får det nej, så anmäl hennes inlägg. Annars lär vi snart ha gästböckerna fulla av reklam.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!