• Wyrm

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Gomorron!

    Jag tror som ngn sa, vem det nu var (minne som en fågelholk) att vänner blir ovänner ibland, om allt mellan himmel och jord, för att sedan bli vänner igen. Även vi behöver väl rensa upp våra känslor mellan varandra också? Så att inget ligger och gror, menar jag.
    Äsch, jag bara svamlar.

    *ser tydligt Gonzo dock*

    Jag är ledsen om jag tjatar mycket om min pluggångest. Ni får ignorera mig. Jag behöver bara vädra ut den ibland, så att det inte överväldigar mig, vilket den antagligen gör ändå.

  • Wyrm

    Hej, Hilla!
    Jag har ju varit här lite mer nu iaf, de senaste dagarna.

    Pluggandet går...så där. Det är tungt. Sjukt mycket att lära in. Det är fjärde gången jag skriver den här tentan nu ( ) så det känns jävligt tungt. Ångest ångest.

  • Wyrm

    Brax: Ja, korvstoppning är ju verkligen vad det är. Helt onödigt egentligen. En sak vi ska lära oss är att kunna skilja på olika varianter av engelska, från standarden, t ex skotsk engelska då. På tentan sedan kan vi få ett ord som vi ska kunna skriva med fonetisk skrift hur det uttalas på t ex skotsk engelska då. De olika varianterna är 12 stycken och det är kanske 15 stycken skillnader från standardengelska per variant. Helt tokigt. Om jag lyckas korvstoppa in allt det tillsammans med allt annat som är med på tentan så kommer jag att göra mitt bästa för att glömma det direkt efter, bara för att det är så jävla onödigt.

    *fräser*

    *andas ut*

  • Wyrm

    Hemma från dagmammehämtning.
    Har än mer ångest nu, eftersom jag bara pluggat 1½ timme idag. Fy på mig. Får plugga mer ikväll. Imorrn blir det jobb + plugg. Yay. *gnäller*

  • Wyrm

    Diana: Helt sjukt. Om jag var du skulle jag ringa 112, förklara situationen och säga att om den inte vanliga sjukvården inte kan hjälpa honom så får de på alarmcentralen fan i mig se till att komma på ngt.

    I övrigt tror jag att flytande är bättre, eftersom det har en viss smärtstillande verkan på det som medicinen kommer åt också, så att säga.

  • Wyrm

    Jag har inga som helst norska kontakter, erfarenheter eller släktskap att komma med. Dock har jag en gång pratat konstant på norska, på fyllan. Hur det nu gick till.

    *kramar Braxton*

  • Wyrm

    Jag är sporadiskt här. Har precis slutat plugga eftersom jag snart ska hämta Mune hos dagmamman.

  • Wyrm

    Hemma igen.

    Nu ska jag se om jag kan lura Mune att äta mellis.

  • Wyrm

    Hjälp, MrsA! Fy vad otäckt. Skönt att höra att ni är ok! *kramar*

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!