• Wyrm

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Hur gör ni om era små inte vill äta mat vid middagen? Om de inte ens vill smaka?

  • Wyrm

    Nää, jag tror inte heller att det är ngn fara om de missar ett mål utan jag tänkte mest på hur man ska hantera det om de fortsätter vägra äta saker. Alltså, åsikten om att man iaf ska smaka maten innan man går från bordet och allt det där. Inte bara vägra av ren princip. Eller är det helt oapplicerbart på barn i våra barns ålder?

  • Wyrm

    Jag tycker också Tradera är kanon! Zacharias höstjacka som han har använt hur mycket som helst nu och som är i kanonskick fortfarande betalade jag 20 spänn för på Tradera.

  • Wyrm

    Och för övrigt (känns som att jag spammar tråden):

    Zacharias verkar ha somnat på första försöket till tuppis idag! Jag bara lade honom och sa att han skulle sova en stund och så där, gick ut, stängde dörren och har inte hört ett ljud sedan dess. Bäst jag går och kollar (lyssnar vid dörren). Han kanske sitter och smygleker.

  • Wyrm

    ica: Snoppar är fascinerande här hemma just nu. Han konstaterar alltid när blöjan åker av att "Ja, där är snoppen." Sedan ska alla gås igenom. "Pappa har snopp. Morfar har snopp. Mormor har snopp?" Nää, mormor har inte snopp. Då börjar vi om från början. "Zacharias har snopp...!"

    Japp, det är konstaterat. Jag spammar.

  • Wyrm

    Vad kallar ni det kvinnliga könsorganet, inför era barn, så att säga? Jag känner en viss avsky mot snippa, men finns det ngt bättre?
    Jag kanske ska använda det som min faster använde när jag var liten. Framstjärt. Yay.

  • Wyrm

    "Att vara bakfull en hel dag för att man druckit tre glas vin känns hemskt orättvist."

    Ja, det där lät riktigt präktigt.

  • Wyrm

    Lena: Jag har dragit en visdomstand. Räknas det?

  • Wyrm

    Lena: Jag har också hemsk tandläkarskräck så jag fick lugnande 10-15 minuter före. Det var kanonbra.
    Min tand opererades ut eftersom den inte kommit fram ordentligt, så då tror jag det är värre än om den kommit fram helt. De fick skära upp tandköttet. *ryser* Det glädjer mig att jag har en till att dra. *ironisk*

    Själva operationen gick fort och kändes inte. Jag var nog rätt väck efter det lugnande. Jag håller med tanten om att det är bra om karln din kan ta barnen efteråt. Sova är kanon. Sov inte för länge bara, så du vaknar när bedövning och sånt gått ur helt. Fruktansvärt. Bättre att vara vaken när bedövningen släpper helt, så du hinner vänja dig. Det ska jag själv komma ihåg till nästa gång.

    Även om jag tyckte att det var hemskt att operera ut min visdomstand, med allt vad tandläkarskräck och läkningsprocess (fick inte tugga på flera dagar, bara flytande föda) och ont och ilningar och skit så vill jag ändå operera ut den andra också. Min ständigt återkommande tandvärk är värre.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!