Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar sitt första gemensamma barn
Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar sitt första gemensamma barn - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, STELLA Pictures

Sofia Ståhls avslöjande om bebisens namn: ”Vill helst inte..”

I början på 2025 beräknas Sofia Ståhl och Tareq Taylors första gemensamma barn komma till världen. Nu berättar Sofia om namnet till bebisen.


I början av augusti 2024 kom det glädjande beskedet att träningsprofilen Sofia Ståhl, 36, och tv-kocken Tareq Taylor, 55, väntar sitt första gemensamma barn. 

Sofia har tidigare uttryckt att paret in hade en längtan efter fler barn. Både Tareq och Sofia har barn från tidigare förhållanden, Sofia har dottern Edith och Tareq dottern Ellen. Men i takt med parets kärlek började även längtan efter ett kärleksbarn växa. 

”Jag som trodde att jag var klar och hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen. Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet.”, skrev Sofia på sin blogg vid graviditetsavslöjandet. 

Tagit reda på bebisens kön

I en intervju med Aftonbladet har Tareq Taylor berättat om känslorna att han och Sofia väntar tillökning. 

– Men det är jättekul och vi är superglada och tycker det är fantastiskt roligt. Barn är ingenting man kan beställa på posten. Antingen så funkar det eller så funkar det inte. Vi blev väldigt lyckliga när vi fick ett positivt besked, säger han till tidningen och förklarar att graviditeten var planerad:

– Det är klart vi har pratat om barn och velat det här. Vi har självklart önskat att vi skulle kunna bli gravida och det är jättekul att det blev så.

Bebisen väntas komma i början på 2025 och paret har tidigare berättat att de ska ta reda på vad det är för kön på den lilla bebisen i magen. Och i en frågestund på sin blogg avslöjade Sofia nyligen att de tagit reda på om det är en pojke eller flicka, men det är ingenting de väljer att gå ut med i dagsläget. 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor är aktuella i ny tv-serie. Foto: STELLA Pictures

Sofia Ståhls avslöjande om namnet 

Att välja namn till sitt barn kan vara både svårt och stressigt, och Sofia har tidigare bett sina följare om hjälp med tips på namn som skulle passa bebisen. 

– Hallå! Det är snart halvvägs. Vad fasiken ska den heta? Hjälp!, sa Sofia i videon och i kommentarsfältet strömmade namnförslagen in. 

frågestunden i bloggen fick Sofia frågan om hon inte kunde dela några av de namnen de gillar och Sofia svarar: 

”Vi båda gillar ganska klassiska korta namn och hade ett namn som vi båda älskade men som nu inte blir så vi söker vidare. Eftersom vi har varsin dotter på E så vore det lite gulligt om det är något på E den här gången också, men det är bara en bonus.”

”Hade vi haft tre gemensamma barn hade jag inte velat att alla började på samma bokstav men nu när det var slumpen som gjorde att vi redan har två på E så känns det fint. Vill helst inte att det är på topplistan över vanligaste namnen på nyfödda men vill inte heller försöka välja något som ska sticka ut eller hittas på. Vi får se vad vi landar i när den bebisen kommer.” 

/
/
/
stats