Pernilla Wahlgren och Christian Bauer bygger på tomteni Villa Wahlgren.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer bygger på tomteni Villa Wahlgren. - Foto: Magnus Lejhall/TT, STELLA Pictures/Daniel Bengtsson

Pernilla Wahlgren rasar - efter händelsen i hemmet: ”Problem”

Pernilla Wahlgrens husbygge på Lidingö är fortfarande i fullgång. Villan står klar sedan två år tillbaka men nu är det tomten som ska fixas. Men det är en detalj som gör Pernilla rasande.


Pernilla Wahlgren, 56, flyttade in i sitt nybyggda lyxhus Villa Wahlgren på Lidingö, vintern 2022. I samband med flytten blev hon även sambo med sin Christian Bauer

Trots att det snart gått två år sedan paret flyttade in har fixet i huset fortsatt. På Instagram har Pernilla under åren delat med sig av alla nya detaljer huset berikas med. Insidan av huset är klart och på senaste har det varit fokus på utsidan.

I sin podcast ”Wahlgren och Wistam” berättade Pernilla om de stora framstegen med huset och hur mycket nya attiraljer som tillkommit på husets utsida på senaste under våren och sommaren: 

 – Jag och Christian har dragit igång ett tomtprojekt, vi har ju byggt huset på ett berg så vi har inte haft någon tomt. Sen har allt stått stilla, men det händer så mycket nu. Vi har fått staket överallt, vi har fått pool, pooldäck, terrass och vi har fått en utomhusjacuzzi, det har hänt så mycket saker och alla som varit här och byggt har varit så duktiga, sa Pernilla i podden då. 

– Det är så fint och det är så häftigt att se hur det bara händer saker hela tiden. 

Läs mer: Ovanliga detaljen hemma hos Pernilla Wahlgren skapar reaktioner: ”Väldigt märkligt”

Bråken med Christian om utgifterna  

Husprojektet blev större än Pernilla först tänkt sig, även utgifterna har dragit iväg under bygget. I ett avsnitt av ”Wahlgrens värld” har Pernilla berättat om sin frustration över alla utgifter. 

– Hela mitt hus och hela bygget har ju kostat mer än vad jag hade tänkt mig. Och nu ska det göras tomt och den håller på att kosta mycket mer än vad jag har tänkt mig. Så nu drar jag i handbromsen, säger Pernilla i avsnittet. 

 Pernilla sätter ner foten till Christian under parets diskussion om kostnaderna för tomten.  

– Punkt slut, det är för mycket. 

I avsnittet berättar Pernilla att Christian har tagit några av besluten med huset och tomten utan hennes vetskap, något som kanske inte helt uppskattas. 

– Han kanske tycker att han har gjort det för att jag aldrig svarar eller återkopplar eller för att han gör det för tomtens bästa. Men nu vill jag inte ha mer utgifter, säger Pernilla i synk. 

Diskussionen fortsätter: 

– Det ska inte kosta mig en halv miljon. Nu kommer jag få betala dyra pengar för det. Ni kan inte bara komma och säga att hoppsan, nu behöver vi lite fler miljoner här. 

Vidare läser Pernilla ett mejl och påpekar att bara växterna till tomten kommer att kosta 900 000 kronor. 

Foto: STELLA Pictures/Daniel Bengtsson 

Christina Schollins skada  

I samband med att Pernilla flyttade in i Villa Wahlgren december 2022, skadade sig hennes mamma Christina Schollin olyckligt när hon föll i en trappa i hennes och Hans Wahlgrens dåvarande hus i Nerja, Spanien. Det slutade med att Christina fick operera sitt ben och sedan sitta i rullstol i flera veckor efter. 

Eftersom Pernillas lyxvilla är byggt på ett berg, blev det en hel del trappor upp till huset. För att mamma Christina skulle kunna ta sig upp byggdes en trapphiss, som hon kunde sätta sig på för att ta sig upp för de många trapporna. 

Christina Schollin ramlade och skadade benet i slutet på 2023. Foto: Stefan Jerrevång/TT

Pernilla Wahlgrens ilska  

Men nu verkar Pernilla ledsnat rejält på trapphissen, inte dess existens men på grund av att den alltid verkar strula. På Instagram story visar hon upp hur det går i trädgården, och säger: 

– Tyvärr har vi problem med våran trapphiss. Igen. Alltså det här, jag har aldrig varit med om en produkt som bara går sönder hela tiden. Vi måste reklamera den här. 

Foto: Instagram/@pernillawahlgren

I nästa sekvens av händelsen publicerar hon en bild med ett argt meddelande. 

”Så nu måste vi få hit någon ansvarig från trapphiss.företaget som kan komma hit och FLYTTA på den NU så vi killarna som sliter här kan få bygga klart vår trappa..!! Blir VANSINNIG så mycket problem det är och har varit med denna trapphiss!!!”

Om Christina Schollin fortfarande behöver använda sig av trapphissen när hon är på besök i Villa Wahlgren, trots att hennes skada i benet läkt, är okkart. 

Foto: Instagram/@pernillawahlgren

MISSA INTE: 

Maximilian Ibrahimovics chocksvar om pappa: "Blev bara fel"

Allt om Håkan Thörnström: Fru, barn och Kockarnas kamp

Allt om Peo Thyrén: Familjen, karriären och den kristna tron

/
/
stats