Marcus Noterius öppnar upp om måendet.
Marcus Noterius öppnar upp om måendet. - Foto: TV4

Marcus Noterius öppnar upp om måendet: "Oönskat beteende"

Marcus Noterius är en svensk tv-profil som ofta testar yrken och upplevelser i Nyhetsmorgon. Nu öppnar Marcus upp om sitt mående.


Marcus Noterius, 48, är en del av det uppskattade inslaget "Marcus testar" i TV4:s Nyhetsmorgon. 

I programmet har han testat allt från att bada isvak, jobba som bagare och frisör – alltid med ett leende på lapparna. Men allt är inte bara guld och gröna skogar för Marcus, som nu öppnar upp om sitt mående.

MISSA INTE: Carolas oblyga fråga till taxichauffören

Marcus Noterius visar upp kärleken

Det är inte första gången som Marcus delar med sig av sitt liv för sina följare. I juni 2024 visade han nämligen upp kärleken Titti Söderholm på Instagram. Varken Titti eller Marcus har varit hemlighetsfulla kring deras känslor för varandra.

– Jag är väldigt kär i Marcus, tycker han är en helt fantastisk person. Vi träffades av en slump, vilket jag är otroligt tacksam för, ja att våra vägar korsades. Vi är ämnade för varandra. Ser framemot alla minnen som vi ska skapa tillsammans, har Titti tidigare sagt till Nyheter24 

Även Marcus har öppnat upp om känslorna för Titti. 

– Jag tycker Titti är helt fantastisk! Jag är väldigt kär, sa han då till Expressen.  

MISSA INTE: Marcus Noterius romantiska weekend med flickvännen Titti: "Magisk"

Marcus berättar om skräckupplevelsen

Marcus delar också med sig av sitt arbetsliv på Instagram. När han skulle genomföra ett avancerat brandmanstest i TV4 berättade han därför om sin oro för följarna.

Marcus lider nämligen av klaustrofobi, och i testet skulle han krypa genom ett trångt rörsystem.

"Det här är nog det som blir tuffast. Och som jag med min släng av klaustrofobi oroar mig mest över. Att krypa genom ett VÄLDIGT trångt rörsystem med full brandmansutrustning i en uppvärmd container - i komplett MÖRKER. Blir en spännande prövning.", skrev Marcus då. 

LÄS MER: Marcus Noterius öppnar upp om skräckupplevelsen: "Mörker"

Marcus Noterius öppnar upp om måendet

Marcus är med andra ord en aktiv användare av sociala medier. Nu berättar Marcus dock att han tagit en paus från Instagram, eftersom han mår dåligt av det meningslösa "skrollandet". 

För att hitta tillbaka till lugnet har Marcus genomfört en detox från sociala medier.

"Har haft en ”sociala medier-detox” i tre dygn.Har inte varit inloggad på tre dygn - sedan i söndags.Helt och hållet självvalt. Sociala medier är ju skoj och kan vara bra och för mig även ett viktigt arbetsverktyg.", skriver Marcus och fortsätter:

"Men för mig kan det också innebära en känsla av stress och kan också leda till ett oönskat beteende där jag loggar in och bara ”slö-skrollar”.Så dessa tre avsaknad av sociala medier/dygn har varit väldigt nyttig för mig. Känner mig lugnare och mer tillfreds. Kommer att ta fler såna här ”detox” framöver."

LÄS MER: 

Allt om Maximilian Ibrahimovic: Flickvän, ålder och Zlatan

Åsa Ingrosso avslöjar operationen: "Sanningen ska fram"

TV4
/
stats