Casper och Therese visar upp den romantiska resan.
Casper och Therese visar upp den romantiska resan. - Foto: STELLA Pictures/Tommy Holl Christine Olsson/TT

Casper Janebrink visar upp romantiska resan med Therese

Det har gått mer än en månad sedan Casper Janebrink och kärleken Therese Andersson sa ja till varandra i hemlighet. Nu visar de upp bilder från en romantisk resa.


Den 2 september 2024 kom beskedet att Casper Janebrink, 54, och flickvännen Therese Andersson, 36, gift sig. Planerna hade de smitt i hemlighet under en längre tid.

MISSA INTECasper Janebrink visar upp mysiga bilden med Therese: "Min älskling"

Casper Janebrink: "Inga aktuella bröllopsplaner"

I en intervju med Expressen i maj sa Casper nämligen att de inte hade några planer på att gifta sig. 

– Vi har det väldigt bra som vi har det just nu och har inga aktuella bröllopsplaner. Det är inget som vi har i tankarna faktiskt, sa han då. 

Men bara tre månader senare var Casper och Therese gifta.

Det är däremot inte första gången som Casper är gift, utan han var tidigare tillsammans med Helena Janebrink, 46. Paret gick skilda vägar 2022, men under sin relation hann de få barnen Alice, 20, och Felix, 18.

Sedan uppbrottet från exfrun har Casper alltså träffat Therese, som han 2022 fick sonen Hugo med.

"Hon kan kalla mig för surgubbe"

För Therese är det första gången hon blir mamma, och det skiljer sig 17 år mellan henne och Casper. I ett samtal med Aftonbladet har Casper tidigare sagt att ålderskillnaden märks av i deras relation.

– Jag kan märka det på att vi ibland har olika synsätt på saker och ting. Jag är uppväxt på 1970-talet och då var det helt annorlunda än vad det är idag. Therese kan säga att jag är kvar i det gamla och då säger jag att jag har med mig det från jag var liten. Men jag tycker jag har blivit berikad tack vare att Therese är yngre. Hon lär mig en massa saker som jag kanske borde ha lärt mig, haha, sa han till tidningen och fortsatte:

– Jag kan få höra att nu är du väldigt gammal i ditt sätt att tänka och hon kan kalla mig för surgubbe och då svarar jag att det har du faktiskt rätt i.

Det skiljer 17 år mellan Casper Janebrink och Therese Andersson. Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby

Casper Janebrink och Therese Anderssons bröllopslycka: "Underbar dag"

Trots att Casper och Therese har sina olikheter ser det som att kärleken sprudlar mellan paret. I samband med bröllopet i september visade Casper nämligen upp bröllopslyckan.

Tillställningen ägde rum på Nääs fabriker. 

"Igår sa vi JA till varandra. En underbar dag med glädje, skratt och en och annan tår. Tusen tack till alla er som var med och gjorde vår dag perfekt.", skrev han i et inlägg på Instagram. 

LÄS MER: Casper Janebrinks bröllopslycka med Therese – efter hemlig förlovning

Casper Janebrink visar upp romantiska resan med Therese

En månad efter bröllopet verkar det som att paret har åkt på en bröllopsresa. Det ser i varje fall ut så, för på Instagram delar Casper med sig av ett gäng lyckliga bilder från en romantisk vistelse i Italien. 

"En härlig semestertripp till Italien där vi besökte Livorno, Certaldo, Siena, Pisa och Florens. God mat, vin och mycket kärlek", skriver han. 

Mysigt!

MISSA INTE: Casper Janebrink och Therese åker på smekmånad utan sonen

LÄS MER:

Åsa Ingrosso avslöjar operationen: "Sanningen ska fram"

Allt om Maximilian Ibrahimovic: Flickvän, ålder och Zlatan

/
stats