Carola Häggkvists oblyga fråga...
Carola Häggkvists oblyga fråga... - Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby Fredrik Sandberg/TT

Carolas oblyga fråga till taxichauffören

Carola Häggkvist är inte känd för att vara blyg. Det blev extra tydligt när Carola åkte taxi och frågade chauffören en intim fråga.


Carola Häggkvist, 58, slog igenom redan som 16-åring i Melodifestivalen med låten ”Främling”. Låten satte henne på kartan, och det dröjde inte länge innan Carola var namnet på allas läppar.

MISSA INTE: Carola Häggqvist öppnar upp om stora sorgen: "Lämnade oss"

Carola Häggkvist kärleksliv

Som en av Sveriges mest folkkära artister har Carola varit omskriven i media, och någonting som verkar intressera det svenska folket lite extra mycket är stjärnans kärleksliv. 

Carola gifte sig 1990 med Runar Søgaard

Paret gifte sig inför 6000 människor och under äktenskapet fick de sonen Amadeus Søgaard, som i dag är fotbollsspelare i IFK Norrköping. Trots den enorma kärleksfesten tog äktenskapet slut bara tio år efter att de sagt ja till varandra. 

Sedan dess har Carola också dejtat musikern Jimmy Källqvist, som under åren blivit en fadersfigur till Carolas andra barn Zoe, som hon adopterade från Sydafrika 2012. 

Trots att kärleken tog slut mellan Carola och Jimmy, har de fortfarande en god relation. Ex-paret äger nämligen ett hus ihop i Sydafrika, där de gärna ses tillsammans med Zoe och Amadeus. 

MISSA INTE: Bilden på Carola väcker starka reaktioner: "Ser inte ut som du"

Carola Häggkvist och Runar Søgaard gifte sig 1990. Foto: Claudio Bresciani/TT
Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist. Foto: Christine Olsson/TT

Carolas krav på männen

Under de senaset åren har Carola varit singel, men på senare tid har hon uttryckt en önskan att träffa en man. Men för att Carola ska våga ge kärleken en chans finns det några krav som måste uppfylles. 

– Jag är rätt nöjd. Jag önskar att det hade vara lite såhär "hello darling, där är du ju", för man önskar att det bara kunde vara lätt och härligt på något sätt. Den här drömmannen kanske inte vågar närma sig mig och då undrar jag lite hur ska han hitta mig, berättade Carola för Expressen

I intervjun berättar Carola att hon tillsammans med en vän skaffade Tinder, men mest på skog. Under 2024 har hon haft kontakt med tre män som intresserade henne lite extra. En aktiemäklare, en som jobbar inom filmbranschen, och en som hon själv tror är en hemlig man inom underrättelsetjänsten.

Så varför blev det ingenting med någon av dessa män? Jo, enligt Carola är det ingen som vågar ta initiativet. 

– Alla tre är väldigt verbala, smarta och driftiga män. Men det är ingen som har frågat: ”Carola, vad gör du på söndag? Jag vill gå en promenad med dig.” Om de inte vågar är de inget för mig. I långa loppet vet jag att jag kommer se tillbaka på hur vi träffades, förklarar hon för tidningen. 

Ingen man vågar fråga ut Carola på dejt, berättar hon. Foto: Claudio Bresciani / TT

Carolas oblyga ord till taxichauffören

Att Carola vill ha en oblyg man är kanske inte så konstigt, för själv är hon både frispråkig och modig.

I ett inlägg på Instagram berättar Carola att hon under en taxiresa tog mod till sig och frågade om chauffören kunde hjälpa henne ta av hennes kläder.

Situationen utspelade sig efter att Carola uppträtt på ett födelsedagsfirande i Göteborg. För att hinna med nattflyget hem valde Carola att flyga i sin tajta showdräkt, och när hon satt i taxin från Arlanda insåg hon att hon inte skulle lyckas ta av sig dräkten själv. 

"När jag väl kom hem kl 03.10 fick jag be taxi chauffören lite blygsamt hjälpa mig dra ner blixtlåset på min scenbody som jag inte nådde själv bak i ryggen…!", skriver Carola i inlägget. 

LÄS MER: 

Åsa Ingrosso avslöjar operationen: "Sanningen ska fram"

Melinda Jacobs och E-Types skräck – dottern Izadora på sjukhus

Carolas hälsobesked – tvingas till operation: "Viktigt"

/
stats