Inlägg från: Anonym (Patania) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Patania)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (Man2) skrev 2024-10-12 10:43:40 följande:
    Vad var det du skrev om ödmjuk tidigare? Och nu för bra för att vara sann?

    Som sagt hade du sett så bra ut hade du fått likes och meddelanden. Det fick jag trots att kvinnor sällan eller aldrig äter upp mig med blicken på stan.
    Sen beror det på när du hade konto också. Som jag har förstått det på andra användare som nätdejtat i flera år så har det blivit mycket sämre de sista 2 åren. Folk som tidigare fick många matchningar påstår att de idag knappt får några matchningar alls, trots att de har samma material eller till och med bättre material. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (W) skrev 2024-10-12 11:16:42 följande:

    Ok, det verkar poänglöst att ge dig råd men om kvinnor tyckte att du var het så måste det vara andra saker som gjorde att de tappade intresset, eller hur? 


    Om du har så här svårt att anta ett metaperspektiv på dig själv och analysera din egen personlighet och framtoning så kan det var en bidragande orsak till att du har få vänner och svårt att träffa kvinnor. 


    Folk försöker ge dig råd i tråden men du blir mest defensiv och skyller på andra. Har du verkligen inget du behöver jobba med hos dig själv som person? Om inte så är du ett unikum. 


    Jo det har jag. Jag har en del att jobba på. Men det är knappast relaterat till mitt nätdejtande. Jag betedde mig bra där och normalt. Jag tror det var en kombination av bristen på bilder från sociala sammanhang/aktiviteter och att jag kanske framstod som en player eller fuckboy på grund av mitt attraktiva utseende. Bilderna som bara var soloporträtt kanske kändes konstlade och oäkta. Dessutom hade jag inte fotoverifierat mig. Och utöver det så var det som många andra i tråden varit inne på så att de flesta jag skickade till bodde på långa avstånd i avlägsna delar av landet. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Toker) skrev 2024-10-12 22:08:33 följande:
    Provade HP idag. Startade på eftermiddagen. Har redan en dejt och pratar med några andra. Det var inte särskilt svårt att få kontakt med tjejerna där.

    Även om jag föredrar Tinder.
    Så såg det ut för mig de första dagarna också. HP har så få användare och de flesta som är aktiva där har antagligen redan sett dig. Det kommer succesivt  minska. 

    Sen kan det ju vara så att du har bättre bilder än mig där du visar aktiviteter och ett socialt liv, eller att du helt enkelt är snyggare än mig. I så fall tillhör du toppskiktet när det kommer till utseende. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-12 11:07:57 följande:
    Och visst finns det personer man tittar extra på när man är ute, men anledningen behöver dock inte vara att man tycker de är snygga
    Var och besökte en släkting idag och åkte med kollektivtrafiken. Kom nyss hem. Många uppklädda brudar på väg till party. Blev inspanad som fan igen. Både på bussen jag åkte med och på hållplatsen, även på stan. La märke till att två brudar på samma buss som stod och väntade i motsatt riktning till där jag satt spanade in mig. Var själv ganska fixad idag och klippte mig igår. 

    Hade jag haft lite fler vänner och sociala sammanhang hade jag antagligen kunnat kamma hem en riktig skönhet. Synd som fan att man hamnat där man hamnat. Känns som så jävla stort slöseri med potential. 
  • Anonym (Patania)
    Marmite Devil skrev 2024-10-12 20:22:09 följande:
    Grandios självbild - check!

    Svårt att ta kritik, skört ego - check! 
    Vadå grandios självbild? 

    Är jag grandios för att jag förklarar att det inte alls var 150 stycken som dissade mig? Det var 20 av 148 jag hade konversationer med, tre av de 20 kunde jag fått en fysisk dejt med men jag avböjde själv. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Tjejen) skrev 2024-10-12 10:20:04 följande:
    Ja, din mkt vetenskapliga enpersons-undersökning är såklart mer trovärdig än siffror leverantören av en dejtingsajt lämnar. Antar att du gör samma i jobbet med. Hoppas du inte räknar på hållfasthet på t ex broar ;) Jaja. Själv tycker jag att kritisk självrannsakning är ett bättre sätt att problemlösa eftersom jag föredrar att se så klar sanning som möjligt även om den gör ont för mig själv.
    Det hade varit bättre om man bara kunde gå på fysiska träffar och mingel istället för att sitta framför en dator och tvingas lägga upp massa bilder. På ett fysiskt mingel kunde man bli bedömd efter hur man är i verkligheten. Jag hade haft brutalt mycket bättre förutsättningar där än genom att bara skicka likes. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Toker) skrev 2024-10-12 22:25:47 följande:
    Ja, jag visar upp bilder med ett aktivt liv. Kanske inte socialt. Men jag är driven som människa.

    Ja, vi får ju se hur de utvecklar sig. Men hittar jag inte rätt och det slutar nappa så går jag och fiskar på ett annat ställe.

    Tror du fokuserar för mycket på utseendet. Jag har raggat tjejer som inte alls tittat på mina bilder, utan bara vad jag skrivit.
    Första veckan på Happy tyckte jag själv att jag hade hittat den bästa sidan, tyckte nätdejting var kung. 2 av de 3 jag kunde fått fysiska dejter med och som jag hade veckolånga konversationer med hittade jag första veckan. Men det avtog på grund av det skrala antalet medlemmar. Men det kan ju vara annorlunda för dig. Det var nästan 1 år sedan jag använde det. 

    Har några frågor till dig. 

    1. Vart är du ifrån? Stad? Och vart bor de kvinnor som du får till det med?

    2. Vad för aktiviteter är det du har bilder på? Vad gör du? 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (HG) skrev 2024-10-12 22:25:44 följande:
    För att du skrutit om ditt förträffliga utseende genom hela tråden, kanske? Bara en gissning.
    Vet du varför jag gjort det då? Har du reflekterat kring det? 

    För att på varenda sida av trådens alla sidor så skriver folk att jag är för ful, för oattraktiv, jag har höga tankar om mig själv, jag tror jag är en 8a men i själva verket är jag en 4a osv. 

    Jag har bara besvarat de här påståendena i syfte att försöka hitta en annan anledning till att jag inte lyckats, för tro mig, mitt utseende är inte anledningen. Det lovar jag dig. 
  • Anonym (Patania)
    Marmite Devil skrev 2024-10-12 22:33:26 följande:
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 22:22:52 följande:
    Vadå grandios självbild? 

    Är jag grandios för att jag förklarar att det inte alls var 150 stycken som dissade mig? Det var 20 av 148 jag hade konversationer med, tre av de 20 kunde jag fått en fysisk dejt med men jag avböjde själv. 

    Förlåt, GRANDIOS självbild. Jag underdrev lite. 


     


     


    I Sverige är man grandios eller personlighetsstörd om man säger något bra om sig själv, som faktiskt råkar vara sant. Det är förbjudet i jante-Sverige.

    Jag har nämnt negativa saker om mig själv också, men ni fokuserar bara på att jag råkar vara snygg och även skriver det uttryckligen. 
  • Anonym (Patania)
    Anonym (Toker) skrev 2024-10-12 22:48:02 följande:
    Sökte bara nära där jag bor. Bor nära en mellanstor stad. Åker inom länet. Tjejerna jag pratar med bor typ någon stad bort bara.

    Öhh vill inte säga exakt vad jag gör på bilderna. För då kan du leta reda på mig. Men du ser ingen alkohol eller sådant på någon av dem.

    Det är en typ av bilder som tilltalar en viss typ av tjejer. Sådana som vill ungefär samma sak som jag i livet. Det är dem jag vänder mig till.
    Vad gör det om jag hittar dig då? Vad hade du tänkt att jag skulle göra eller skulle kunna göra? 

    Vi kan droppa var sina bilder på varandra här i tråden för skoj skull, vågar du det? 
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man