Inlägg från: Anonym (Myggan89) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Myggan89)

    BIM September 2024

    Bim listan - September-24

    1/9 - Sucken




    7-9/9 - Siripiri 




    8/9 - knyttets




    10/9 - Supermario91




    11/9 - Anonym (Nr3)




    13/9 - clarababa
    13/9 - Sandtrollet 
    15/9 - Anonym (Sladdis2025)
    15/9 -  LifeGiveYouLemonade




    17/9 - TrueResolution




    18/9 - Froglet




    20/9 (ungefär - har oregelbunden ÄL) - EJT (vet inte vilket försök, vi har försökt i 1,5 år och två missfall i bagaget) 




    20/9 - Augustilejon
    26/9 - Emlan93 
    26/9 - Myggan89



    27/9 - Heybae ( inte helt säker, har oregelbunden cykel)




     - Nanathalie

    ?????-

    Hoppar tyvärr in från BIM augusti-tråden då mensen kom idag. Lite ovanlig cykel för mig med den ägglossning.. dag 21. Och lutealfas på 10 dagar. Brukar ägglossning lite senare kanske dag 17-18, och luteal i alla fall 12 dagar. Nåja!

    Nya tag i september OM det inte vore för att jag reser bort fem dagar preciiiiis runt min fertila period. Jaja. Livet livet 💔 hoppas vi får till det ändå. 



    Håller i alla fall tummarna för MASSOR av junibebisar. Hur mysigt 😍😍

  • Anonym (Myggan89)
    TrueResolution skrev 2024-08-28 08:50:49 följande:
     Åh nej vad tråkig timing med resa! Är du säker på att ägglossningen sker då eller det finns chans att den flytt ar sig en wller två dagar? isåfall finns det ju ändå stort hopp! 🤞🏼 

    håller också tummarna för junibebisar åt alla! Fixk en junibebis förra året och må vara partisk men oj vad trevlig månad det var! 😻????🏼
    Jaa! Verkligen sämst tajming, just för att jag reser utan sambon ska tilläggas 😆 

    ÄL är ju aldrig riktigt konsekvent som vi alla vet 😂 men enligt appar ska jag ha ÄL ungefär runt 13,14,15 sep? Och jag är bortrest 11-16 sep.. så blir att ligga typ 9 och 10 och hålla alla tummar. Kommer tempa när jag är borta så om ÄL sker 15 eller 16 får vi ligga när jag är hemma igen också. Herregud allt detta planerande och schemaläggning ????

    Jaaaa juni here we come! 👶🥰
  • Anonym (Myggan89)
    LifeGivesYouLemonade skrev 2024-08-28 10:28:37 följande:

    Ja vi borde få Positivt i morgon eller fredag. Håller tummarna för oss! 


    Jag har läst på lite nu och läser att är man överviktig kan man få det svårt att bli gravid. Jag ser mig själv som inte överviktig men när jag kollar mitt BMI så ligger jag på 28.1 vilket är överviktig. Så tänker jag får kanske börja smått gå ner lite i vikt. fy va jobbigt 😂🤣

    skall minska på mitt kaffe och pepsimsx intag med? rolig höst detta 😂


    Ouff, samma här fast fick 29 i bmi.. anser mig absolut inte överviktig heller utan lite mage och lite bröst osv. Men det är fan jobbigt att ta tag i vikten 😂 men både jag och sambon ska göra en effort nu med kost och träning! 


    Kämpa kämpa 🥰

  • Anonym (Myggan89)
    Popcorn1990 skrev 2024-08-28 14:34:03 följande:

    Hej!
    Hoppar också in här, har försökt i två cyklar nu. Har BIM imorgon 29/8 men inga tecken på graviditet så mensen kommer nog som ett brev på posten. Isåfall blir ny ÄL runt 12/9 och nästa BIM 25/9. 
    Är 35 år gammal och min man lite äldre än mig. Känns som åldern går emot oss.
    Är de nån mer som är i vår ålder och kämpar med att bli gravida?


    Hej! jag har fyllt 35 i år, och min sambo är 32. Vi blev gravida på första försöket i december 2023 (då var jag 34 år), men vi fick missfall. Vi tog lite paus efter det men nu har det gått fyra försök utan lycka.

    Bara kämpa på ❤️ vi har ju åldern ?emot oss? men vi är ju lååååååångt ifrån ensamma om att bli gravida som 35+. Det är mkt annat som spelar roll också. Jag tror på oss!
  • Anonym (Myggan89)
    Siripiri skrev 2024-08-31 08:54:12 följande:

    1/9 - Sucken (+)
    6/9 - cheryblossom
    7-9/9 - Siripiri 
    10/9 - Supermario91
    10/9 - hej567
    10/9 - knyttets
    11/9 - Anonym (Nr3)
    11/9 - shimano
    13/9 - clarababa
    13/9 - Sandtrollet 
    15/9 - Anonym (Sladdis2025)
    17/9 - TrueResolution
    18/9 - Froglet
    20/9 (ungefär - har oregelbunden ÄL) - EJT
    20/9 - Augustilejon
    27/9 - Heybae ( inte helt säker, har oregelbunden cykel)


    28/9 - Popcorn1990


     


     ? - Nanathalie


    ? - LifeGiveYouLemonade 


    ? - Anonym(trean)


    ? - Anon0141 

    Har jag missat någon?! Gick tillbaka några sidor men det är lätt ändå att missa bland alla inlägg hehe 


    Jag är också missad 😅 med BIM typ 27/9 🥰
  • Anonym (Myggan89)

    Nu kommer ett ev lite annorlunda inlägg.. hur känner ni inför gravidbesked runtom er? En av mina närmsta vänner berättade precis att hon väntar sin tredje. Jag väntar fortfarande på min första 💔 alla nära vänner vet att jag längtar och att vi kämpar och är OTROLIGT förstående och osjälviska. De tar alltid mina känslor i beaktning, nästan mer än de borde.. men det blir tyvärr inte lättare för det. 


    Jag känner mig så FRUKTANSVÄRT utanför. Utanför den här världen som det innebär att vara förälder. Jag känner mig misslyckad. Det känns som folk runtom kring tycker synd om mig och att vekanta som inte känner mig så väl funderar varför inte jag har barn. Jag känner mig omsprungen och tvingas ständigt glädjas åt ALLA andra fastän jag går sönder varje dag. Jag stålsätter mig för babyshowers, för gravidmagar och för barnvagnar VARJE dag. Och det känns verkligen som alla runt mig är gravida. Liksom till och med min frisör idag hade en kula och överallt ser jag bara kulor på magen. 


    Jag vet inte om jag orkar mer. När blir det min tur? Och hur gör ni med eventuella liknande känslor? 


    Sorry för långt och blottande inlägg. Hoppas okej och hoppas nån förstår ❤️

  • Anonym (Myggan89)
    Froglet skrev 2024-08-31 15:24:28 följande:

    Åh, tack för att du är öppen och delar med dig.❤️


     


    Jag trodde länge att jag inte ville ha egna barn, men nu när vi bestämt oss känns det liksom som att alla ?sprungit om? och vi behöver skynda oss (om det ändå funkade så).


     


    Jag missunnar verkligen ingen att få uppleva att bli förälder , men förstår vad du menar med att känna sig utanför. Det är som att man missat intagningen till drömklubben liksom.


     


    Har ni är n plan för hur länge ni ska försöka? 


    Jag kände iaf att det blev mycket lättare efter att vi satte oss ner och diskuterade vad vi ska göra om det inte går. Är vi villiga att gå igenom IVF? Är adoption ett alternativ? Eller sätter vi en tidsgräns och efter det så ger vi all kärlek till våra vänner/släktingar och deras barn och lever livet som DINKs?


     


    Sen är det en kamp mot hjärnspöken hela tiden. Och under tiden passar jag på att hitta alla guldkorn i vardagen som kommer med att inte ha barn, det är ganska många när man börjar tänka efter.


     


    Det är svårt när man vill något så mycket och allt man ser är andra som lyckas. Jag vet inte om detta hjälpte dig något, men du är verkligen inte ensam om dehär känslorna. Prata om dem med din partner, och gå igenom det tillsammans. Andras tankar och åsikter spelar ingen roll, även om det känns så.


     


    Wow tack snälla för ditt svar 😭❤️ det är så hemskt att känna som jag gör.. och precis som du säger är det inte missunnsamhet. Det är sorg. Sorg att någon annan får gå igenom min största dröm. Det är smärtsamt, men också glädjande på samma gång såklart. Kanske därför det är ännu svårare känslor att bära - för de är så komplexa. Men tack för att du förstår!

    Jag och min sambo har inte försökt så länge så vi har inte riktigt pratat om vad vi gör om det inte går. Vi blev gravida på första försöker i dec -23 men slutade i missfall. Sen tog vi en paus på några månader och nu är det fjärde försöket utan resultat. Så jag håller tummarna att det snart är vår tur. Däremot har jag längtat efter barn i flera år, tror att mina känslor är så starka just därför. Av olika skäl så har vi inte börjat försöka sedan förra vintern då. Men men.. vi ger det några månader till och sedan får vi söka hjälp ❤️ det är vi båda OK med och beredda på ifall det blir så. 


    Ditt svar hjälpte jättemycket. Tack igen! Ska försöka glädjas åt sovmorgon och gå att gå på toa ifred, sånt som är ett minne blott dagen man får barn 😅  

    Tack för att du delar också ❤️

  • Anonym (Myggan89)
    Kapybaran skrev 2024-09-03 06:29:38 följande:

    Har försökt sen förra sommaren och idag (på bim) blev det äntligen två streck 😭✨


    Grattis!!! Bästa känslan ❤️
  • Anonym (Myggan89)
    Nanathalie skrev 2024-09-03 07:30:54 följande:

    Idag har jag testat på nytt - negativt. Har aldrig känt mig så blåst i mitt liv. Mensen uteblev men ändå inget plus. Antar att jag inte haft någon äl denna månad. Det värsta är att jag inte vet nästa bim, eller äl, eller någonting i den stilen. Känner mig uppgiven. Så långa cyklar på 40 ish dagar. Så lång väntan. Fan också.




    Nanathalie skrev 2024-09-03 07:30:54 följande:

    Idag har jag testat på nytt - negativt. Har aldrig känt mig så blåst i mitt liv. Mensen uteblev men ändå inget plus. Antar att jag inte haft någon äl denna månad. Det värsta är att jag inte vet nästa bim, eller äl, eller någonting i den stilen. Känner mig uppgiven. Så långa cyklar på 40 ish dagar. Så lång väntan. Fan också.





    Fy.. vet känslan när kroppen spelar en ett spratt. Eller när kroppen inte gör som man vill 💔 jag hejar på dig och tror det kommer hända en dag! Kram!
  • Anonym (Myggan89)
    Anonym (syskonlängtan) skrev 2024-09-03 11:11:33 följande:

    Jag är på ÄL+ 4, har väl ca 11 dagar kvar till BIM enligt NC och Flo.


    Ni som blivit gravida, hade ni känningar på det innan BIM? Vad hade ni i så fall för känningar? Och hur tidigt hade ni dem? 


    Trodde inte jag var gravid pga vi hade myst en gång den cykel och det var vårt första försök, men gravid var jag 😂 (slutade dock i mf vecka 9). I alla fall så kände jag nog inte efter lika noga som jag skulle göra nu. Men jag hade tydligt ömma bröst som började ca 4 dagar innan bim, och molvärk 2-3 dagar innan bim. 
Svar på tråden BIM September 2024