• nihka

    Trump skjuten inatt!

    The Babylon Bee är en satirisk fake news sajt.
    Anonym (Rally) skrev 2024-07-18 09:41:31 följande:
    Bra att hon medger att hon är dålig men ännu sämre att hon inte avgår då.

    Finns ändå skäl att vara tacksam över vad som kommer att bli effekterna av den här händelsen. Det lär ha fått även de mest inbitna kvoteringsivrarna att ifrågasätta vad de håller på med. Det är ingen lek utan människoliv står på spel.

    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Cathariiina skrev 2024-07-18 10:03:35 följande:
    Sluta märka ord. Och det är dessutom du som har fel här, för du tänker nog på "extremt kortväxta", d.v.s. den grupp som tidigare kallades för "dvärgar". Förhoppningsvis har inte Biden känt sig tvungen att kvotera in en av dem i livvaktsstyrkan... (Fast ingenting är omöjligt i Demokraterna, sunt förnuft finns inte hos dem.)
    Ja, det tyckts vara väldigt viktigt för dig att jag och andra har fel, men dessvärre för dig är det återigen du som inte har koll:

    fkv.se/

    Det fanns inga kortväxta kvinnor i tjänst hos Secret Service på skjutningsdagen Således fanns det inga att plocka bort till nästa taltillfälle för Trump.

    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Cathariiina skrev 2024-07-18 10:10:31 följande:
    Japp, men de slår ofta huvudet på spiken. Och som verkligheten har blivit i USA nu under Biden, så är det ofta svårt att skilja på vad som är satir och vad som skulle kunna vara en riktig nyhetsartikel. 
    Du har uppenbarligen problem med att skilja satir från nyheter. Tydligen är det även Bidens fel att Trump inte fick det dinosarieplåster på örat han ville ha och så fel smak på godisklubban:

    babylonbee.com/news/trump-disappointed-nurse-didnt-give-him-the-dinosaur-bandage
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Cathariiina skrev 2024-07-18 09:29:38 följande:
    Hur resonerade kvinnan då, när hon menade att taket, som var inom prickskytteavstånd från talarstolen, inte behövde hållas under uppsikt? Du som vet hur hon tänkte där? 
    Hur vet du det? Menade hon det? Var har du läst det? Eller har du pratat med henne? Eller är det nåt du har fantiserat ihop i vanlig ordning?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Cathariiina skrev 2024-07-18 10:32:25 följande:
    Om de har ändrat termen själva, så tycker jag att det var dumt, för hur ska man då beskriva människor som inte precis hör till den gruppen, men som ändå är kortvuxna? Typ under 173 cm för män och under 163 cm för kvinnor?

    För ett jobb som livvakt är det väl lämpligt att ingen är under 180 cm i alla fall, och att man alltid väljer ut dem som ska skydda en viss person, så att samtliga är längre än den personen. Tanken är ju att de ska bilda klunga och skydda skyddsobjektet med sina egna kroppar, medan de snabbt för honom mot bilen. Går inte om hans huvud sticker upp ovanför deras, som det gjorde i fallet vi diskuterar i tråden. Det kan även vara svårt för en gammal människa att gå raskt med böjda knän eller nedhukad. 

    Det är tyvärr samma problem i Sverige: förr var längdgränsen för att söka till Polishögskolan 180 cm, men sedan kom någon på att man måste kvotera in kvinnor samt personer från platser på jorden där människor är kortare än nordbor. Och då togs längdgränsen bort, tror inte att det finns någon officiell längdgräns alls längre faktiskt... Och då händer det ju sådant här. Det är livsfarligt. 

    Uttagningen till svenska polisutbildningen är också intressant på ett annat sätt: det är olika krav på fystesterna för manliga och kvinnliga sökande!!! Hur tänker man då: springer bovarna långsammare, slår lösare, gör mindre motstånd o.s.v. om det är två små, tunna kvinnliga poliser? Skurkarna kanske är gentlemän? Drömmer
    Det är bara du som har dålig koll. Igen.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Cathariiina skrev 2024-07-18 12:17:08 följande:
    Det är ju tydligt att taket inte var under uppsikt. Eller menar du att det var det? Ditt logiska tänkande är ej-välutvecklat...
    nihka skrev 2024-07-18 12:15:30 följande:
    Det är bara du som har dålig koll. Igen.
    Om du inte har några argument kan du bara låta bli att svara. 

    Din förmåga att samla in fakta består mest i att hitta på dem själv eller länka till fejksajter. Om du inte kan bättre kan du alltid låta bli att skriva.

    Att ett tak inte var under uppsikt betyder inte alls att någon "skygg viol" inte klättrade på tak som flicka och bestämde att ingen annan skulle det heller och tog ett beslut om att man inte skulle hålla sagda tak under uppsikt. Men du har väl analyserat läget så gott du kan med din befintliga nivå på logiskt tänkande.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Cathariiina skrev 2024-07-18 12:17:08 följande:
    Det är ju tydligt att taket inte var under uppsikt. Eller menar du att det var det?

    Tydligen var det det, annars hade inte Secret Service prickskyttar kunnat se honom på taket 20 minuter innan han avfyrade. Frågan är varför man inte gjorde något åt det.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Cathariiina skrev 2024-07-18 13:05:33 följande:

    Kimberley erkänner att hon är ansvarig för debaclet, men hon säger att hon ändå inte tänker avgå. Det där är också något som är vanligt just för inkvoterade personer från olika grupper. De hakar sig kvar, medan icke-inkvoterade personer (ofta vita heterosexuella män) tar sitt ansvar och avgår. De inkvoterade är helt fixerade vid sina egna rättigheter och inte på att uppgiften måste skötas. 


    The director of the US Presidential Guard, or Secret Service, Kimberly Cheatle introduced in an interview with ABC Information on Monday that she is chargeable for the company?s failure to forestall assaults on former President Donald Trump at election rallies.however she stated she is not going


    Visst är citatfunktionen bra!

    Mr Trump, Biden. Och Kimberly. My, my så familjär! Pratar ni ofta du och Kimberly, till exempel om att hon blev "inkvoterad? Eller det kanske var med Biden? Inte med Mr Trump ialla fall för där håller du ett vördnadsfullt formellt avstånd.

    Jag utgår ändå från att du inte har pratat med varken Cheatle, Biden eller Trump om rekryteringsprosessen, så tror du att Cheatle var inkvoterad för att hon är kvinna eller för att du har läst någon annan påstå det? Vet du något om hennes bakgrund eller har du återigen fantiserat ihop nåt som passar dig?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Tow2Mater skrev 2024-07-18 18:19:31 följande:
    Var har du läst han var på taket 20 min innan?

    The U.S. Secret Service was aware of a suspicious person with a rangefinder on the ground and disseminated that information via radio by 5:52 p.m. on Saturday ? about 19 minutes before the gunman opened fire, two sources familiar with a briefing given to U.S. lawmakers on Wednesday confirmed to CBS News.


    Cellphone video also shows rally attendees pointing toward the shooter, later identified as 20-year-old Thomas Matthew Crooks, and trying to alert authorities to his presence ? a full two minutes before he opened fire on the former president. 

    www.cbsnews.com/live-updates/trump-rally-shooting-investigation/


    Jag hörde det på en ABC-nyhetssändning, och det har stått lite varstans:

    abcnews.go.com/US/trump-assassination-attempt-investigation-continues-new-details/story
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Tow2Mater skrev 2024-07-17 22:24:12 följande:
    Hon är kvinna. Som tydligen prioriterar att fokusera på könsfrågor i sitt jobb, jag tycker det är intressant då hon missar det som borde prioriteras. 
    Tydligen?

    Det har varit svårt för Secret Service att behålla personal (48% departure rate) så hon har riktat in sig på att bredda sökfältet.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Trump skjuten inatt!