• Anonym (Hm)

    Ingen av oss vågar ta steget, vad göra?

    Anonym (S) skrev 2024-05-16 13:40:11 följande:

    Tycker också det är underligt att du reagerar på att hon är på en dejtsida. Ni pratar ju inte ens. I ditt huvud så är ni t o m exklusiva?


    Inte exklusiva, men att hon är den enda jag vill ha. Och då finns det inget intresse att leta på någon dejtingsida innan jag försöker något med den jag vill ha och vet hur det blir med det, eller att jag bestämmer mig för att ge upp henne.
    Men just nu så finns bara hon. och så känner hon ju uppenbarligen inte för mig, men så kan det väl vara.
  • Anonym (Hm)
    1omtänksam skrev 2024-05-16 11:41:14 följande:
    Ts! Det är inte säkert att hon "dejtar runt andra"  bara för att hon finns på en dejtingsida. Absolut inte! Men är ni båda två singlar och hon inte riktigt har klarhet över att du är intresserad av henne, samt att du inte är nån som "håller dörrar öppna" så kanske hon ändå tror det? För hon vet ju inte riktigt om din känslor och att du vill ha henne och bara henne och att du väntar på henne. 

    Kom igen nu ts! Jag skickar igen massa mod till dig. Ta ditt steg så kan det bli så att saker och ting klarnar för henne. Om hon känner samma så kan fina saker hända mellan er ❤️ sen tänker jag: Vad kan jag/vi här pä FL göra för att du ska kunna våga berätta för henne? Jag lyssnar. Vad hade du exempelvis sagt om det var jag som skrev ditt inlägg? Vad hade du bett mig göra? 
    Tack Glad 

    Det kan ju vara som du säger att hon inte vet hur jag känner.
    Det var så mycket signaler som sa att hon ville ha mig också, och jag kände verkligen att henne vill jag ha. Då blir det kanske naturligt att man känner att nu ska jag satsa på det här innan man går vidare och börjar leta annat? Eller är det bara jag?

    Om någon annan hade ställt samma fråga så tänker man ju att det är bara gå fram och säga att du vill på dejt med henne, men när det är så mycket känslor och man blir nervös och skulle bli krossad över nej så vet jag inte?

    Och nu när jag vet att hon är på dejtingsida så skulle jag ju kunna bli medlem där, men då kommer hon väl tro att jag dejtar runt också, eller att vi inte ens matchar, men då vet jag ju iallafall, för är hon verkligen intresserad som mig så borde hon väl matcha med mig ifall hon ser mig där? 
  • Anonym (Hm)
    Anonym (Oj) skrev 2024-05-16 21:37:19 följande:
    Vad skulle du göra om ni matchar?
    Isåfall skulle jag skriva, och såklart försöka få till en dejt.
    Vad skulle det betyda om vi inte matchar men hon ser mig där? Ska jag ge upp då?
  • Anonym (Hm)
    Anonym (Oj) skrev 2024-05-16 21:49:36 följande:
    Vågar du skriva då? 

    Ja, vad skulle alternativet vara? 
    Ja. Matchar hon så betyder väl att hon är intresserad av mig.

    Tänkte isåfall om det kan finnas någon annan anledning att hon väljer att inte matcha, som att vi går samma kurs, men om hon verkligen gillar mig så kommer hon väl matcha? 
    och då vet jag helt säkert och behöver inte fortsätta hoppas eller försöka något irl. 
  • Anonym (Hm)
    Anonym (S) skrev 2024-05-16 22:31:31 följande:
    Du känns som en stor röd flagga. Trots att ni inte haft någon typ av egentlig kontakt så har du kommit så långt i dina tankar att du själv känner dig exklusiv och funderar över det faktum att hon inte avregistrerat sig från dejtappar. Du funderar på att "ge upp" något som inte ens startat.
    Vi har kontakt flera gånger i veckan på kursen. 
    Jag vet inte ens vad du menar med att jag känner mig exklusiv, det gör jag inte. men eftersom det är hennes jag är intresserad av så vet jag inte varför jag ska försöka med andra innan jag vet? Som hon verkar göra.

    I fredags pratade jag även med en annan tjej och skrattade, sedan ignorerade tjejen jag är intresserad av mig resten av dagen.
    jag har bara fokuserat på henne, jag vet inte ens vad jag ska göra längre, hon vet att jag är väldigt intresserad, men hon väntar på att jag ska ta steget bara, medan hon försöker med andra Så länge.

    Efter mitt samtal med den andra tjejen så gick jag förbi henne och skulle kolla och le och säga hej som vanligt, så brukade hon göra samma. Men då kollade hon inte ens på mig och såg arg ut. 
  • Anonym (Hm)
    Anonym (M) skrev 2024-05-19 20:01:26 följande:
    Men ta initiativ då! Hon väntar ju in dig. Fråga om ni ska ta en aw en dag efter kursen. Efter lite alkohol slappnar de flesta av och aw kan också vara vänskapligt.
    Ja. Jag vill fråga det. Verkar det som att hon är intresserad av mig? 
    Jag tycker det har känts så i några månader, men varför tar hon inga initiativ isåfall?  
    Som jag beskrev med konstigt läge att det varit så i flera månader men ingen gör något.

    För någon vecka sedan skulle jag gå fram till henne när vi slutade, hon såg att jag var på väg fram till henne, men hon mötte inte mig, och det bara låstes så jag fastande och stod där och kollade istället. Det blev så konstigt. Hon gjorde inget utan bara stod och väntade. Obestämd
  • Anonym (Hm)
    Anonym (S) skrev 2024-05-19 21:06:02 följande:
    Pratar ni när du säger att ni har kontakt? Det här låter helt sinnesjukt faktiskt. Du verkar läsa in en hel del av henne som baseras på enbart det som kretsar sig i ditt huvud. Du "vet" faktiskt ingenting. Ni har inte ett förhållande. Du var inte "otrogen" när du pratade med den här tjejen.
    Ja, vi går samma kurs. Så vi ses flera gånger i veckan. 

    Nej, jag vet ingenting egentligen, men hon sänder massa signaler varje dag, och jag kan inte gå vidare så länge hon gör så, samtidigt som jag inte vågar ta initiativ, fast jag har försökt. 
  • Anonym (Hm)
    Anonym (S) skrev 2024-05-19 21:35:08 följande:
    Ni pratar ju inte ens som jag förstått. Gå samma kurs är inte samma sak som att kommunicera. Du tror att hon tycker si eller så om dig men du vet inte, du tycker det är konstigt att hon är med på dejtappar då du inte flörtar med andra för att i ditt huvud så har ni redan kommit så långt i ert förhållande att ni är exklusiva. Tydligen så "vet" hon att du är intresserad för att ditt huvud har bestämt att hon "vet" det. Du var på väg till henne men stannade i stället för att stirra på henne. Jag skulle gissa att hon i själva verket tycker du är obehaglig.
    Ja, fast hon stirrar ju på mig hela dagarna. 
    Jag kan inte ens fokusera när hon sitter kollar på mig hela tiden.
    Och när vi möts och går förbi stirrar hon på mig i 10 sekunder varje gång och ler. 
    Och hon vet att jag är intresserad eftersom jag kollar tillbaka. Och när jag säger hej så blir hon glad.  Och hon försöker alltid komma nära och sätta sig bredvid mig.  

    det är därför jag funderar på att ??lägga ner?? för jag vill inte att det ska uppfattas obehagligt eller konstigt med tanke på att jag kanske inte ens kommer ta initiativ, så går det bara runt i en cirkel där inget händer.
    Därför jag funderar på att antingen börja ignorera, eller sluta kursen. 
  • Anonym (Hm)
    Anonym (M) skrev 2024-05-19 21:35:54 följande:
    Det lär rinna ut i sanden om du inte gör något. Kvinnor väntar ofta in mannen. Hon tar ett första diskret steg genom att med kroppsspråk visa intresse och han bjuder ut, det måste inte vara så men det är vanligt.
    Det är vad jag misstänker, att det kommer rinna ut i sanden i slutändan.

    Man kan säga att mitt enda alternativ är att jag bjuder ut henne? Annars kan jag lika gärna lägga ner redan nu? Istället för att gå och vänta på att hon ska göra något? 
  • Anonym (Hm)
    Frångötet skrev 2024-05-19 22:02:38 följande:

    Vad kan hända om du bara går fram och säger till henne att du tycker om henne? Det värsta är att hon säger nej och det är inte hela världen.

    Inget onormalt att tycka om en tjej utan normalt. 

    Hellre att bli nobbad än att du går å lägger dig varje natt som en mes. 

    Eller kanske du väntar att någon som är mer modigare än du ska gå fram till henne å hon ser han som en modig gentleman?

    Kör på å du kommer vara stolt över dig själv oavvset slutresultatet. Samt att detta kan va en träning inför nästa tjej.


    Ja, så är det nog.

    I vanliga fall har jag inte några större problem att prata med en tjej som verkar intressant. 
    Men denna tjej har gjort något med mig som gör att jag inte kan tänka på något annat.
    Gillar det gör jag inte, eftersom jag vill kunna gå vidare och regga mig på någon dejtingsida precis som hon gör, men det går inte när jag bara tänker på henne. 
Svar på tråden Ingen av oss vågar ta steget, vad göra?