Inlägg från: Anonym (Ols) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ols)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (Luke) skrev 2023-11-30 07:29:04 följande:
    Pengar räcker för att få de flesta kvinnor om man är en hyffsat normal person i övrigt. Kvinnor väljer alltid någon som är bättre än dem själva. Och pengar är på pappret att man är det.
    Just pengar är det nog mest kvinnor i ett visst segment som bryr sig om. Däremot är det ju inte så attraktivt t ex med en arbetslös man, att han åtminstone har en okej försörjning är det nog många som uppskattar. Men annars premieras ofta andra kvaliteter än just pengar.
  • Anonym (Ols)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-11-30 09:48:43 följande:
    Aha, jag börjar fatta mer nu varför kvinnor på forumet är så dömande mot mäns utseenden. Det är alltså någon sorts "hämnd" för att ni själva känner er hårt bedömda och måste anstränga er för att se något sånär bra ut?

    Och vad vet du om att män inte går efter inre kvaliteter? Tänker du då bara på t.ex. sexistiska män som kontaktar dig vid dating? Förstår överhuvudtaget inte varför folk som söker något seriöst ens hänger på skitappar som Tinder t.ex. Det är ju nästan bara oseriöst folk där, eller folk som bara är ute efter tillfälliga sexkontakter.
    Det är såklart ingen hämnd utan en följd av att kvinnor inte är beroende av män utan kan välja fritt.  Däremot är det lustigt att se män beklaga sig över ökad utseendehets mot män och där tycker jag det är bra att de får ökad inblick i vad de själva konstant bidrar till..
  • Anonym (Ols)

    För kvinnor har ju mäns utseende såklart blivit en välja-faktor vid dejting, just eftersom kvinnor kan vem de vill dejta. Och eftersom många kvinnor lägger mycket tid på sitt utseende förväntar de sig givetvis en partner som också gör sig attraktiv. 

    Män är inte vana vid att de måste ta sig i kragen här. Det duger inte att vara otränad och förvänta sig en snygg tjej liksom. 

  • Anonym (Ols)

    Du får gärna motbevisa mig men jag har aldrig sett eller hört en man som valt en ful tjej pga hennes fantastiska personlighet. Däremot finns det gott om exempel på kvinnor som gjort just detta. 

  • Anonym (Ols)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-30 10:47:58 följande:
    Jag har aldrig blivit intresserad av kvinnor som jag inte tyckte såg bra ut. Och jag har själv blivit bortvald av kvinnor för att de inte tilltalades av mitt utseende. Jag har träffat kvinnor som var trevliga, men jag tände inte på dom.
    Precis. Jag menar att män inte kan tända utan ett bra utseendet alls, medan kvinnor kan det om mannen är nåt speciellt. Därför är män i högre grad utseendefixerade och bidrar till utseendehets än tvärtom, även om män nu också fått börja känna på det och inte gillar det. Alls. 
  • Anonym (Ols)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-30 12:53:13 följande:
    För jag tycker det är föraktfullt, inget som angår dom, och så hycklar flera av dom.
    Du ser det du vill se. 

    Sett så många kvinnor lägga ner tid och omsorg på att ge dig konstruktiva svar som verkligen syftar till att få dig att må bättre och ta tag i ditt lov. Svar fulla av empati och omsorg.

    Ändå väljer du ständigt att fokusera på hycklande kvinnor och andra negativa egenskaper. Att försöka hjälpa dig är att kasta pärlor för svin, för du vill bara älta om hur dåliga kvinnor är. Trots att det förmodligen är fler kvinnor än män på detta forum som visat dig omsorg.
  • Anonym (Ols)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-30 13:21:26 följande:
    Ja, efter över 5 år här och på andra forum, plus ännu fler år irl,  så kan jag säga att de flesta kvinnor är negativa när det gäller vissa saker.
    Och vad säger du angående alla de kvinnor som verkligen lagt ner tid och omsorg på att försöka hjälpa dig här på forumet?
  • Anonym (Ols)

    Kaffedraken, eller Bä: Jag tycker att din bild av kvinnor borde vara betydligt mer nyanserad än vad den är idag, baserat på all den omsorg och medmänsklighet du mött av kvinnor här på forumet.

    Kan du tänka dig att vilt främmande kvinnor har sett det du skrivit, fattat empati för dig och lagt sin dyrbara tid på att försöka hjälpa dig? En människa de inte ens vet vem de är. Enbart på grund av att de förstår att du lider. 

    Det borde definitivt göra dig ödmjuk inför den välvilja dessa kvinnor visar dig. 

    Istället för att blunda för det och fortsätta utmåla kvinnor som hycklare osv. Varför fortsätter du, dag efter dag med din svartmålning av kvinnor, samtidigt som det är just kvinnor som försöker hjälpa dig?

  • Anonym (Ols)
    Anonym (ganska rädd) skrev 2023-11-30 17:55:18 följande:
    Varför är det självklart? På 70-talet var det nästan inga män alls som tog hand om hushållet. Man kan tycka att det är självklart och man kan tycka att det inte är det. Jag tror att folk var lyckligare innan vi fick det här könskriget där män och kvinnor kastar skit på varandra.
    Det är självklart eftersom kvinnor och män arbetar lika mycket idag. Varför ska kvinnor arbeta mer än män, menar du? Gratis? Man är väl två om att bo i ett hushåll eller ser mannen det mer som ett hotell med gratis arbetskraft?
  • Anonym (Ols)
    Anonym (ganska rädd) skrev 2023-11-30 19:43:42 följande:
    Frågan är om den bästa hanen är villig att vara trogen?

    Risken med att tänka så att kärleken är villkorad är att man kan bli lämnad själv också. Det är säkert lätt att som ung tänka att nu ska man ställa massor av krav, men sen när man blir gammal är man inte lika eftertraktad längre och då blir man lämnad.

    Många äldre kvinnor lever ensamma idag efter en skilsmässa. Det är baksidan av att män letar efter yngre och kvinnor efter yngre.
    Det ingår såklart när man väljer den bästa att han är trogen, ja. Man kollar efter alla tänkbara varningssignaler och väljer nån som faktiskt ser en poäng med att hålla sig till samma partner hela livet. 

    Sen verkar kvinnor på gruppnivå inte lida så värst av skilsmässa, de initierar ofta och studier visar att de mår bättre än män efter separation. Men då har det ju såklart varit för låga krav på männen, eller så har de blivit sämre efter en tids relation, inte helt ovanligt.
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?