Inlägg från: Anonym (Ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (Du to go) skrev 2023-12-01 18:03:28 följande:
    En hel del tyvärr och det är de män som gör det som drar resten i skiten tyvärr. 

    Det många ensamma män måste ta till sig är att så fort de börjar lägga ansvaret för sina misslyckanden på kvinnor som grupp skrämmer de bort alla kvinnor. Varför skulle en kvinna bli intresserad av en man som anser att det är kvinnornas uppgift att fixa hans liv och inte han själv? 

    Kvinnor uttrycker sig inte på samma sätt utan riktar de kritiska tankarna mot sig själv. Kvinnors besvikelser kring män riktas mot den man hon faktiskt dejtar eller lever med. Få kvinnor uttrycker sig på ett sätt mot okända män som grupp som kan tolkas som hotfullt eller obehagligt. Bara här på forumet finns det män som anser sig ha rätt till sex, som tycker att kvinnor inte ska ha makt över sina liv och fördelas rättvist så att ingen man blir utan sex. Det finns män som tycker att det är hemskt att de inte har rätt att köpa sex och att kvinnor ska ta lusthöjande droger för att ligga med män de inte är attraherade av. Som kvinna blir jag livrädd när jag läser sånt. Att det finns män som skulle kliva över lik för att få ett ligg. Bara tanken på att det finns en enda man som tänker så är nog. 

    Män som dessutom uttrycker ilska över att inte få ligga väcker ett fruktansvärt obehag hos mig som kvinna. Det är ett tecken på att den här mannen är farlig och kan förstöra någon kvinnas liv. Ilska och sex hör inte ihop överhuvudtaget. Det är en gigantisk röd flagga. 
    Fast har någon föreslagit att de drogerna ska vara obligatoriskt för alla kvinnor? Fanns det ett sådant läkemedel så skulle jag nog kunna vara intresserad, huvudsaken är väl att man som kvinna vill höja sin lust och sen får välja om man har sex eller inte. Om någon verkligen har skrivit så hemskt att det ska vara tvång så är det ju skillnad förstås. Men att få mer sexlust behöver väl verkligen inte vara någonting negativt. Kvinnor har väl lägre sexlust dels på grund av mindre testosteron men misstänker att många kvinnor får sexlusten dämpad av många olika negativ påverkan samhället, uppväxten, förväntningar om hur kvinnor ska vara och bete sig osv. Sex förknippas med mycket negativt på olika sätt 
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Du to go) skrev 2023-12-01 18:18:18 följande:
    Fast nu tar du det hela ur kontext. Mannen som föreslog detta gjorde det inte för att kvinnor som vill ha högre sexlust ska få hjälp med det. Han föreslog det för att fler män skulle få chansen att ligga med kvinnor om de bara var kåtare och mindre selektiva i sina val. Det var ingen omtanke för kvinnor i förslaget och det är vad som gör det obehagligt. 
    Om man på köpet får hjälp med ett problem, för de som vill alltså, så spelar det väl ingen roll att han hoppades på det? Huvudsaken är väl att ingen skulle tvingas menade jag. Inte säkert att det skulle leda till att han får sex ändå men händer det så får väl kvinnan välja det själv i så fall. Eller gick förslaget ut på att någon skulle tvingas, det var lite oklart
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-12-01 18:23:28 följande:
    Har sett en del kvinnor på forumet som har väldigt hög svansföring, dvs de anser sig vara så pass snygga och fräscha att de knappt kan acceptera någon annan än en man som i det närmaste har fotomodell-utseende. Ändå är det knappast sådana män de blir kontaktade av vid dating. Självklart har vi män också utseende-preferenser, sa vi något annat skulle vi ljuga. Men kanske förstår vi att vi måste lägga ribban där vi själva är och därikring, för att undvika att bli besvikna. Sedan kan en människas personlighet göra denne attraktiv, även om personen inte har de klassiska skönhetsdragen.
    Man måste ingenting som tur är. Alla får välja bort hur de vill även om det skulle innebära att man inte får någon alls. Blir de besvikna så är det ju enbart deras eget problem.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Du to go) skrev 2023-12-01 18:28:37 följande:
    Jag har redan förklarat för dig vad mannen ifråga hade för avsikt med förslaget och det är den avsikten som är problemet. 
    Och jag har förklarat att jag inte ser någon anledning att hänga upp sig på det. Alla människor tänker inte som du önskar. Det är inget brottsligt förslag även om du anser att han hade fel motiv. Går hans förslag ut på att det är valfritt att ta medicinen så kan jag inte se vad det skulle göra för skada.
  • Anonym (Ja)

    Vilken arrogant kommentar att försöka tala om för honom hur det fungerar när du kan bara tala för dig själv. Det finns både kvinnor och män som njuter bara av den andres njutning att stimulera den andre fysiskt. Till och med att det för vissa kan vara den största njutningen.


    Anonym (Ols) skrev 2023-12-01 19:27:58 följande:
    Du vet inte hur det fungerar, tyvärr. Det är skillnad på att ge nån njutning och att själv få. Om jag är attraherad av min man så ger det ändå inte mi sexuell tillfredsställelse att suga av honom eller att vi har analsex. För att jag ska få ut nåt av sexet måste han ge mig det jag får orgasm av, det vill säga fokus på mig, inte honom.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Ols) skrev 2023-12-02 00:44:12 följande:
    Och du tror att detta skulle gälla för de flesta? Och att dessa få skulle söka sig till prostitution just? Det tror nämligen inte jag. De skulle aldrig räcka till. Dessutom är prostitution utsatt på ett helt annat sätt då det är med en främling. Tror inte jättemånga känner sig trygga nog i den sitsen. 

    Nä, de flesta vill såklart uppnå orgasm själva, även om det finns folk som gillar bl.a. maktaspekten av att få andra att njuta. Så himla altrustisk är människan inte.
    Jag skrev inte att det skulle gälla de flesta och därför söka sig till prostitution. Det var inte alls poängen utan att du påstår att man inte förstår någonting om hur det funkar med hänvisning till att så är det inte för dig. Du kan bara tala för dig själv och om just du inte får ut någonting sexuellt av att din man njuter gäller inte för alla. Och att det är på grund av makt att man njuter av sin sexpartners njutning är bara din åsikt och inte fakta.
  • Anonym (Ja)
    nihka skrev 2023-12-03 15:56:05 följande:
    Och exakt vad är det som är så provocerande med att höra någon säga att var och en är ansvarig för sitt eget liv? Jag skulle definitivt fundera på det om det gällde mig själv.
    Du har även skrivit att du fixar ditt ligga själv, eller hur det var. Ta ansvar osv. Det låter som ett hårt jobb nästan som du framställer, för att skaffa sig sex, vad gör du egentligen då rent konkret syftar du på?
  • Anonym (Ja)
    nihka skrev 2023-12-03 16:31:52 följande:
    Det finns ingen som delar ut ligg åt andra. Alla fixar sina ligg själva och jag är naturligtvis inget undantag. Om jag säger att jag andas själv, ser du också det  som att jag framställer det som ett hårt jobb? Få rätsida på dina galopperande fantasier.
    INGEN? Det är min upplevelse att de faktiskt finns de som gör det, så där har du fel. Får lätt generösa erbjudanden om sex, mest från män men även kvinnor ibland, jag behöver inte göra någon särskild ansträngning eller motprestation för detta.

    Fantasier? Jag skrev uttryckligen att det låter som det, därför jag frågade vad exakt du syftar på att du behöver göra för att fixa detta, för att få klarhet. Du skriver saker som ta ansvar, fixa det man vill ha, är det så konstigt att tolka detta som ett jobb man behöver göra? Så vad syftar du på då mer konkret att du behöver göra?
  • Anonym (Ja)
    nihka skrev 2023-12-03 17:02:58 följande:
    Nej, det finns ingen som delar ut ligg åt andra om du inte syftar på någon slags hallickliknande verksamhet. Är det det du ägnar åt?

    Mitt sexliv är min privata angelägenhet och inget jag behöver redogöra för dig, men jag kan garantera att det inte involverar någon som ordnar något sex åt mig.
    Jo det finns många som är villiga att ha sex utan att man behöver göra något speciellt. I synnerhet män.

    Ja alltså det var ju du själv som drog upp att du måste fixa det själv och ta ansvar för att få sex, varför gjorde du det om du anser det är din privata angelägenhet?  Det bidrar ju inte så mycket till diskussionen om du ska argumentera genom att dra upp och påstå saker som du sedan inte vill utveckla.
  • Anonym (Ja)
    nihka skrev 2023-12-03 17:02:58 följande:
    Nej, det finns ingen som delar ut ligg åt andra om du inte syftar på någon slags hallickliknande verksamhet. Är det det du ägnar åt?

    Mitt sexliv är min privata angelägenhet och inget jag behöver redogöra för dig, men jag kan garantera att det inte involverar någon som ordnar något sex åt mig.

    Nej det är inte hallick att få hem någon för sex, det finns många framför allt män som gärna vill dela ut sex helt gratis så det behövs ingen hallick för mig.


    Och jag har aldrig påstått att någon ordnar sex åt dig, jag vet väl inte hur det är för just dig, du tog ju upp att du fixar det själv och tar ansvar, vad du nu syftar på med det. Det säger inte så mycket alls faktiskt. Enda ansvaret jag personligen tar är att tex jag frågar någon bara, men oftast behövs inte det för männen erbjuder sig på egen hand.

Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?