Inlägg från: Anonym (Ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (Ols) skrev 2023-12-05 16:58:53 följande:
    Det som verkar futtigt för mig är att kvinnor förväntas sympatisera med män som blir bortvalda, medan män tycker att kvinnor förtjänar noll backup ang mäns våld, Andrew Tate etc eftersom vi "inte är snälla" (se öga mot ögas inlägg tidigare) . Gud nåde kvinnor om de fäller några föraktfulla kommentarer. Men män som uppmanar andra män till våld, det passerar obemärkt. Så varför föregår inte män med gott exempel om män nu är så mycket snällare? Kan det kanske vara för att män inte är det? Kanske kan det i vanlig ordning vara så att t.o.m Zara Larsson pratar om att förstå en snäv mansroll, medan män som hatar kvinnor (Andrew Tate t.ex) pratar om att kvinnor ska låsas in och bli slagna. Dvs kvinnor, i vanlig ordning, tänker mer på mäns problem trots att det är män som begränsar våra liv, än vad män tänker på kvinnors problem (det enda problemet med kvinnor tycks vara att de nobbar män...)
    Menar du att dessa män anser att när kvinnor som inte sympatiserar med män som blir bortvalda är manshat?
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-05 17:09:09 följande:
    Du hänvisar inte ens till ett inlägg som tar upp det du hävdar. Du låtsas att det är "män" som anser det vara "manshat" om dom får nobben. Men det är dina egna åsikter (som du inte har en åsikt över)

    Nej, det är inte "manshat" att män ibland får nobben av kvinnor. borde din rektion vara, men eftersom det är du som kläcker åsikten själv så kan du ju naturligtvis inte säga det.

    Jo jag har hänvisat till inlägg 892 där han visar ett inlägg med två kvinnor som diskuterar vilka män de nobbar, som svar till någon som ber om att visa manshat, så visar han upp det inlägget.

    Och vad du anser att jag borde ha för reaktion bryr jag mig faktiskt inte om.

  • Anonym (Ja)
    Anonym (Ols) skrev 2023-12-05 17:21:01 följande:

    Om män tycker det är manshat att bli nobbad förstår jag att de ser inbillat manshat lite varatans. Gud förbjude att kvinnor har en egen vilja och egna önskemål, eller?


    Medans vissa tycker det är kvinnohat att tex välja bort en kvinna som har legat med många.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-05 17:24:00 följande:

    Det de pratar om är hur subjektivt det är att kalla sig för trevlig. Att det borde vara något som ligger i betraktarens ögon. Han kallar det för "manshat"


    Det du säger är något helt annat. Du hänvisar dessutom till en grupp "män" som anser det vara "manshat" att få nobben. Om du inte har en åsikt om något så undrar jag varför du befinner dig här? Är det för att posta inlägg som du hänvisar till andra bara? för att sen hävda "jag vet ingenting" när andra frågar vad du menar "det är inte min åsikt"


    Ja precis, han kallar det för manshat, det är ju det jag sagt hela tiden. Jag har inte hänvisat till någon grupp.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-05 17:33:46 följande:
    Det här skriver du:
    "Ja och så var det väl det där med att vissa kvinnor väljer bort män som skriver sina presentationer på dejtingsidor på ett visst sätt. Det anses tydligen också vara manshat"

    Har ingenting med inlägget du hänvisade till. Helt olika saker.

    Tål att sägas igen.
    -Det är inte "manshat" att en kvinna väljer bort en man baserat på hans dejtingpresentation"
    Ja så skrev jag i inlägg 1063. Det var ju för att jag tog upp något som framkommit tidigare i tråden. Inlägget jag svarade på tog upp föraktfulla kommentarer, och jag lade till det om att det tydligen anses vara manshat att vissa kvinnor väljer bort män som skriver presentationer på ett visst sätt. Och jag har redan förklarat för dig vilket inlägg jag tänkte på, nämligen 892.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-05 17:52:26 följande:

    Det här skriver du:
    "Ja och så var det väl det där med att vissa kvinnor väljer bort män som skriver sina presentationer på dejtingsidor på ett visst sätt. Det anses tydligen också vara manshat"


    Vilka inlägg hänvisar du nu då? Det var Inte 892 tydligen. Du kan ju inte det, för det är ju din egna åsikt såklart.


    Jag syftade på vad som framkommit tidigare i tråden, även om jag där inte angav ett inläggsnummer. Men nu har jag svarat dig exakt vilket inlägg jag tänkte på.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-05 18:25:20 följande:
    Varför låtsas du som att det är "någon annans" åsikt? Är det för att du vill föreställa att det handlar om an större grupp, att det finns andra som ställer sig bakom din egen åsikt?
    Det handlade om en enda person som tog upp det som svar på vad som är manshat, inte en grupp.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-05 18:33:49 följande:
    Frågan är varför du låtsas som att dina åsikter är någon annans?

    (hänvisa till det i så fall)
    Nej, det stämmer inte, det är inte mina åsikter. Någon skrev om sammanfattning vad som framkommit intråden, hon tog upp att föraktfulla kommentarer, jag svarade och lade till att det tydligen också anses manshat när vissa kvinnor väljer bort män som skriver sina presentationer på ett visst sätt. Jag menade ju inte att jag tycker att det är manshat.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-05 20:35:00 följande:
    Ändå så kan du inte göra en hänvisning till det du hävdar. Naturligtvis.
    Jag har hänvisat till vad jag själv skrev, vad jag menade med det och att jag åsyftade ett tidigare inlägg i tråden. 
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-05 20:42:56 följande:
    Ja, precis, då det är din egna åsikt. Att det ska föreställas vara "manshat" om kvinnor nobbar någon.
    Det är så jag tolkade det som någon annan skrev tidigare. Det betyder inte att jag håller med honom.
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?