• BaeA

    Vi som startar IVF 2023

    BaeA skrev 2023-10-03 16:43:01 följande:
    Oj, det blev någon konstigt här! Vad härligt att höra att ni klarat ytterligare en milstolpe Zaro! Heja heja 
  • BaeA

    Quincey & Awesomeginger, så
    himla tråkigt att höra att ni har den känslan upplevelsen av läkaren på EC. Nu vet jag ju inte vem ny syftar på men det är ju verkligen en grund att den som behandlar ändå ska ge en hopp och tro om att det går även om man inte behöver bli ?daltad? med.

    jag upplever mer en realistisk syn, att det kan ta flera gånger innan det lyckas och att jag kanske bör räkna med flera insättningar och plock, för det är så rent statistiskt. Men att läkaren är negativ är ju väldigt olyckligt 

  • BaeA

    Fick precis ett bakslag. Är på min andra stimulerade cykel för återföring men fick precis avbryta. Läkaren tycker att ett myom har vuxit sig större de senaste veckorna (gjorde en op i november förra året) och då fanns det två men man valde bara att ta bort ett, förmodligen för att det andra var litet då.


    Men nu måste jag vänta till min slemhinna blivit tunnare (CD1) för att då göra någon spoling för att se om det ev. är vad som påverkar? så himla matt, trött och ledsen på all väntan, hinder och att ens kropp sviker än.

    Hur går det för er andra, tog en liten paus här efter mina senaste ruvardagar då utfallet vart negativt och jag behövde fokusera.

  • BaeA
    Quincey skrev 2023-10-12 11:08:39 följande:

    Fick veta idag att inget av våra embryon klarade sig till dag 5. 3 äggplock, 41 ägg och inga blastocyster. Känner mig helt förkrossad, känns som att man inte får en ärlig chans. Som tur är bad vid dem frysa in 2 st på dag 3 så det är enda hoppet nu. Men känns som att chansen är minimal. Hade på något sätt räknat med ett fjärde försök men känns inte som att man går framåt alls, börjar kännas hopplöst.


    Ledsen att höra att det inte vart något för dig, men håller tummarna för er 3 dagars som du får göra återföring av i december. alla dessa hinder vi behöver gå igenom, det är så uttömmande.
  • BaeA

    Zaro - tack fina! ja, min man föreslog också att vi skulle unna oss något lyxigt. Men jag vill inte träffa människor,
    vill bara låsa in mig hemma och att tiden ska gå. men så känner jag nog bara idag, brukar ta 1-2 dagar sedan är jag på banan igen. sjukt hur kroppen och psyket också orkar, fast men egentligen inte alls orkar. 

    hur mår du, vilken vecka är du i nu? 

  • BaeA

    Hej alla,
    så längesen jag skrev i tråden nu känns det som. Men sist så fick jag avbryta mitt andra försöka pga av att läkaren tyckte mitt myom hade vuxit och ev kunde störa återföring. 


    Så väntade in min mens och såklart var ägglossningen sen och fick inte min mens förrän CD37 (hade gjort stimulerade återföring innan). idag var jag iaf tillbaka på kliniken för tanken var att vi skulle göra en spolning, men så vart icke fallet. fick istället en remiss för att med titthål gå in och se om man måste skrapa bort delar ac myomet, som dock är litet. gjorde op exakt för ett år sedan. så segt att de kan växa av hormonerna. mitt ligger då ev och stör- som läkaren beskrev det ?det går inte att plantera om det är sten i jorden ?.  tre veckor till till remissen är godkänd och för mig blir det inget i år.

    men vill passa på att säga stort grattis till alla i er som fått plus medan jag varit borta. så kul, hoppas alla bebisar får stanna ❤️

  • BaeA

    Zaro: remissen/optid tar cirka 3 veckor. Så det blir tidigast i januari. hur mår du? Vilken vecka är du i nu! 

  • BaeA
    Zaro skrev 2023-11-15 09:04:44 följande:
    Det är ju relativt snart och blir kanske en rivstart på året. Hejar på dig! Skrattande Jag är i vecka 15 nu på fredag och kämpar emot min tarminflammation? Katt
    Jag fick faktiskt tiden redan nu, så blir den 11 december. Åh heja heja, snart halvvägs. jobbigt med tarminflammation, vad gör man åt det? 
  • BaeA
    Awesomeginger skrev 2023-11-15 17:09:42 följande:

    Helt förstörd, väldigt säker på att jag just fick ett missfall. Ska på ultraljud imorgon men svårt att tro att de kommer vara positiv, blöder massor och stor mörkröda klumpar kommer och extrem mensvärk. Kom från ingenstans vid 15 tiden. Hela världen har rasat samman. Skriv imorgon efter vul om det gått bra, tror jag försvinner annars. Kanske ses i en IVF 2024 grupp. Vill tack för all stöttning och information som ni i denna grupp givit. Ta hand om er. 


    Åh nej, hoppas håller tummarna för att det är din kropp som spökar med dig. har också vänner som blödigt kraftigt men ändå behållit sina graviditeter. all kraft till Dig! 
  • BaeA
    Zaro skrev 2023-11-15 19:41:40 följande:
    Wow vad snart! Yahoo! Hur känns det? Skrattande Jag tar redan sprutor i låret som inte är helt ofarliga för fostret och som gör att det inte kan vaccineras det första halvåret i livet... nu ska de följa mig, har bara lagt till omeprazol och novalucol, men i värsta fall får jag äta kortison som också har en risk. Man får vara positiv helt enkelt, det är jag bra på Hjärta

    Ja, vart så glad att de gav mig en tid på mindre en ett dygn. Är samma läkare som opererade mig förra året, så det känns ändå ok för nu vet jag hur hela processen går till och hoppas hoppas verkligen att detta är sista gången. 


    såklart jobbigt att fortsätta ta sprutor, men bra att de bevakar dig. som du säger får man bara försöka vara positiv för det finns ju inget du kan kontrollera. Och tycker verkligen att din positiva inställning skiner igenom här. du skriver och peppar så många i gruppen och delar med dig av egna erfarenheter och reflektioner, så fint!

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023