• Mathilda88

    Vi som startar IVF 2023

    Quincey skrev 2024-06-24 18:34:13 följande:
    Åh herregud!! Vad glad jag blir, du förtjänar detta så himla mycket! ❤️❤️❤️ Tänk vad roligt att det hände nu när ni började kolla andra alternativ. Vilket litet mirakel, håller tummarna för att det ska gå fortsatt bra!
    Tack så hemskt mkt ❤️❤️❤️❤️❤️
  • Mathilda88
    Sola13 skrev 2024-06-24 20:54:56 följande:

    Werlabs kanske? 


    jag testade mycket med samma typ av sticka, samma tid på dagen (kanske varannan/tredje dag), då kunde jag följa ganska bra tyckte jag och behövde inte blodprov, men är det kliniken eller du som vill att du ska ta det? 


    Ja, suttit och tittat på dom och liknande företag, blev till slut dom. Ja det är kliniken (Sellmer) som önskar blodprov. Jag har dessutom svårt med att få till urintester med samma omständigheter då jag jobbar nätter, så blir mkt varierande. 
    Sitter och väntar på provtagning nu faktiskt. Tänkte att jag tar idag och imorgon, på torsdag sover jag mellan nätter och på fredag verkar dom inte ta blodprover.
  • Mathilda88
    Sola13 skrev 2024-06-25 11:03:38 följande:
    Ah, jag förstår! vad spännande, har aldrig tagit blodprov. Hur lång tid tar det innan man får svar? 
    Förhoppningsvis svar i eftermiddag ❤️
  • Mathilda88
    Awesomeginger skrev 2024-06-25 15:37:30 följande:
    Hört något?
    Sitter och uppdaterar sidan regelbundet, men tyvärr inget än. Hade hoppats det skulle varit klart till nu!
  • Mathilda88
    J000ssan skrev 2024-06-25 17:14:02 följande:
    Åhhh så spänd. Varit inne här för att se om du skrivit🙏❤️❤️🍀🍀🍀
    Tyvärr inget provsvar idag.. Trots att jag skrev i meddelandet att jag behövde provsvaret under eftermiddagen till min IVF-klinik. Bör komma imorgon. Ska iväg imorgon bitti och ta nästa prov så man har att jämföra med om det rör sig antingen uppåt eller nedåt.
  • Mathilda88
    LMSM skrev 2024-06-26 13:30:02 följande:
    De har inte sagt någonting egentligen förutom att de är en väldigt nedsatt fertilitet. typ.

    De har sagt att de har sett sånt här förut och tillslut går det man hittar ett bra ägg men frågan är ju när och hur många försök man orkar gå igenom. De menar att man typ har samma chans hemma. Jag har ett försök till som vi har betalat för i vårat 3 pack men jag orkar inte gå igenom det om jag inte får bekräftat med kromosomtest att vi kan. Känns så hopplöst. Jag har ju fortfarande två embryon återförda som var 6 och 4 celler dag två men man har ju såklart inget hopp kvar efter så här många försök med dåliga resultat. 

    Har också fått detsamma till mig i Sverige - plocka tillräckligt mycket så kommer ngt bra fram till slut. Men här i Danmark fick jag direkt till mig efter första försöket att de rekommenderar äggdonation när de såg utvecklingen. 


    Håller tummarna för dina två återförda 🙏❤️❤️!! Och nyfiken vad de säger om dina tankar. ❤️

  • Mathilda88
    Macbookpro skrev 2024-06-26 13:30:02 följande:

    Första återföringen för mig också så håller med om att det går sååå långsamt. Hade uttag i torsdags och återföring i söndags em. När hade du återföring och när ska du testa dig? De vill att jag ska vänta till den 10e.. känns nästintill OMÖJLIGT. Min man åker bort med jobbet den 9e dessutom så funderar på om man ska göra det en dag tidigare så man kan vara glada eller besvikna ihop. 


    Grattis till att vara PUPO! ❤️ (Pregnant Until Proven Otherwise). Bästa tiden för mig, njuter av att äntligen vara gravid - jag får istället ångest av att behöva lämna bubblan och testa 😅.. Men ja hade nog tänkt detsamma att testa innan han åker ❤️ Lycka till!
  • Mathilda88

    Första provsvaret har kommit!
    60,3.

    Tagit nytt prov redan idag igen för att se hur det utvecklas, men egentligen vill de att man väntar 48h mellan proverna. Skulle dock sovit mellan nattpass imorgon, men då blödningen stannat av ❤️ inatt så vågar jag inte riskera trigga igång det igen med nattjobb. Mår ändå illa och är trött, så ändå legitimt. Har fått tid på kliniken i Danmark imorgon för nytt prov, där får jag svar samma dag istället för Werlabs som dröjer till nästa eftermiddag. 

    Sellmer tycker det är i lägsta laget, men inte uppenbart än vart det bär hän. Är i vecka 4 och då ska det ligga mellan 50-500. 


    Fortsättning följer.. 

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023