• Mathilda88

    Vi som startar IVF 2023

    Awesomeginger skrev 2024-06-22 08:40:18 följande:
    Det är ju helt fantastiskt! Grattis! Mathilda88 du har plussat ❤️❤️❤️ när är din officiella testdag? 

    Tack så mycket! ❤️


    Låter helt fantastiskt när du skriver det så 😍❤️
    På måndag är officiella testdagen ❤️ 

  • Mathilda88
    Sola13 skrev 2024-06-22 13:25:35 följande:
    Så spännande!! precis, man ska följa anvisningarna och i övrigt kan det kvitta! så, det var positivt! 😍 har du fått plus tidigare? Ska du ta ett digitalt test nästa gång? Det tyckte jag var skönt så slapp man fundera på ev spök haha.. Håller verkligen tummarna på tisdag! ❤️ 

    Tack så mycket ❤️❤️ 
    Nej mitt livs första plus isåfall ❤️. Så enormt framsteg! 


    Jag har digitala test hemma, samt ett test från kliniken. Så får vi se ❤️ Har mkt på måndag, så lär skjuta på att testa till på tisdag som det känns just nu. 
    Just nu njuter jag bara av vårt svaga plus under helgen till nästa vecka. ❤️

  • Mathilda88
    Sola13 skrev 2024-06-22 23:32:46 följande:
    Åh, så roligt, minns så väl första gången jag fick se det där andra strecket på stickan (efter år av att ha försökt själva och flera ivf- försök utan att något hänt) och insåg att det KAN gå, det är liksom möjligt att bli gravid, vilket ju innan känts så otroligt långt bort! vilket framsteg ❤️ 
    Eller hur, bara det att kunna få ett plus har känts så enormt långt bort att detta känns som ett fantastiskt framsteg bara att få det svaga pluset Hjärta Att det kan gå!
  • Mathilda88
    J000ssan skrev 2024-06-22 22:29:29 följande:
    Åhhhhhh🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️håller alla tummar för detta!!! 
    Tack så mycket HjärtaHjärtaHjärta
    Har känts bra hela helgen, bara haft beiga flytningar, igår åt det bruna hållet ett tag, men det har man läst så många gånger att folk haft och ändå varit gravida. Börjat tappa hoppet nu dock sen ngn timme då jag nu börjat blöda rött och desto mer också. Suck. Officiell testdag idag, hade hoppats få njuta av att vara PUPO idag med och testa först imorgon bitti, men får kanske testa idag iallafall.. Vi får se.
  • Mathilda88
    LMSM skrev 2024-06-24 12:07:19 följande:

    Ah
    sån otrolig mensvärk redan. Ruvardag 5 med två dagars. nyper och krampar i äggstockarna på varje sida så känns inte allts bra ! 


    har ngn annan haft så? 


    Ja det får jag utav progesteronet 😊
  • Mathilda88
    J000ssan skrev 2024-06-24 12:20:02 följande:
    Ja det verkar ändå vara vanligt med flytningar och små blödningar vad jag läst! Håller fortf alla mina tummar🙏🙏stark du är som inte testat än! Hade aldrig kunnat hålla mig! Åhhh hoppas hoppas hoppas på mirakel ❤️❤️❤️
    Ja, har tack o lov hört om det flera gånger, så håller mitt hopp till det sålänge.
    Tack så mycket ❤️❤️❤️
  • Mathilda88
    LMSM skrev 2024-06-24 12:53:38 följande:
    Å nej men som du säger så är det flera som upplevt detta och ändå varit gravida. Förstår oron dock och väldigt starkt att du inte testat ännu! hoppas innerligt att det visar plus igen !!
    Ja, håller tummar och tår för det ❤️
    Tack, jo men det har varit skönt att stanna i bubblan så länge som möjligt ❤️ , särskilt då jag visste att oddsen för ett negativt test var väldigt högt.
  • Mathilda88
    Micasto skrev 2024-06-24 16:52:02 följande:
    Åh grattis! Vad kul 😍❤️❤️❤️
    Stort tack! ❤️❤️
    LMSM skrev 2024-06-24 17:51:51 följande:
    GRATTIS! Gud jag ör så jäkla glad för din skull! Och för min! du ger mig hopp och ork att kanske fortsätta! Det kan gå tillslut trots flertslet fullkomligt misslyckade försök! Så kul ! Kan inte ens förställa mig hur otroligt lycklig du måste känna dig!

    sa de ngt om kvaliteten på de två du fick tillbaka den här gången?:)


    Tack så mycket ❤️❤️❤️ 
    Nej de var bara 2-dagars, fick ingen info om kvalitén. 


    Jo i chock, mkt glädje, men också med lite dämpad känsla pga blödningen som ökade inatt, innan dess bara beigea flytningar. Firar att ngt har fäst, men med tanke på utvecklingen av tidigare embryon vet jag också att risken är fortsatt hög för att de kan avstanna eller ngt gå fel på vägen, kanske därav blödningen. Eller så är det okej. Vi får se. Vi firar framstegen iallafall ❤️. Har för säkerhets skull tagit ngn extra Lutinus mellan mina Cyclogest.

  • Mathilda88
    Noelani skrev 2024-06-24 18:02:30 följande:

    Mathilda88!!!!! ❤️❤️❤️❤️ Jaaa!! Så himla underbart att höra och JA hur många som helst har blödningar i början och det går hur bra som helst. 

    Är det 2 dagars ?  Stort stort grattis - nu vet ni att det går!! 


    Tack för peppen ❤️❤️❤️
    Försöker nu se om jag kan hitta ngn dom vill ta hcg-prov på mig på onsdag här i Sverige (Skåne), annars får man åka över till Danmark för det såklart. 


    Ja precis, fick 2st 2-dagars. ❤️ Med embryoglue och assisted hatching. Tack! Ja det känns enormt betryggande bara det ❤️❤️❤️

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023