• Mathilda88

    Vi som startar IVF 2023

    Mikkans skrev 2024-02-13 11:46:16 följande:

    Igår hade vi vår första FET av ett jättefint 5-dagars 4AB embryo. Är hemma och är sjuk idag, vilar och håller mig varm.  Nu blir det några långa dagar?


    Så spännande! Så många ruvade vi har här nu.
  • Mathilda88
    Quincey skrev 2024-02-13 14:03:34 följande:
    Fick höra av kliniken idag att vi fått en till till frysen ❤️ Helt otroligt, på ett försök fick vi 3 bra blastocyster, på 3 tidigare försök fick vi 0. Så tacksam för denna förbättring. Känner tillslut hopp att detta kanske kommer lösa sig en dag 🥹 Samtidigt känns det jobbigt att vi troligtvis slösade 3 betalda försök, ett år av livet och led något oerhört för att vi valde fel klinik. Men får blicka framåt nu, har äntligen gått ett steg framåt ❤️
    Men wow!!! 😍❤️❤️❤️❤️ Helt amazing!! Du ger mig än mer hopp! 
  • Mathilda88
    Femling skrev 2024-02-14 21:51:16 följande:
    Är fortfarande väldigt tidigt så bara för du testade negativt idag så behöver ju inte det betyda att det inte tagit sig :) 
    Tack, ja håller tummarna för det. Hjärta
  • Mathilda88
    Quincey skrev 2024-02-14 22:39:22 följande:
    Jag med! Hade ångest över att bara ha 10 stimuleringsdagar. Sist vi hade så få klarade sig knappt någon längre än till dag 1. Men kanske hjälpte med dubbel trigger nu som egentligen var den största skillnaden från tidigare försök.

    Tror olika labb är olika bra. ICSI kräver tydligen stor skicklighet från embryologen. Kan nämna att vi hade varierande fragmentering denna gång också, upp till grad 3. Tycker det är intressant med tanke på att förra kliniken sammanfattade våra 3 omgångar endast med att vi hade hög fragmentering.

    Det är ett kosttillskott alltså? Är det samma som alpha-lipoic-acid?

    Skönt att det vänt, hoppas du mår bra framöver och kan njuta av ruvardagarna ❤️

    Ja kan verkligen vara för tidigt ❤️ testade du med ett testa tidigt-test?
    Mathilda88 skrev 2024-02-14 21:36:19 följande:
    Men wow!!! 😍❤️❤️❤️❤️ Helt amazing!! Du ger mig än mer hopp! 

    ❤️❤️❤️

    Åh fint 🥹 Hoppas nästa steg nu går smidigt, dvs att inte alla har kromosomfel. Den här processen har gjort mig så orolig.

    Förstår det! Var också orolig denna gången med 11 dagar efter Olga-klinikens förslag om längre stimuleringstid. Låter som att trippel-triggar är melodin för dig! ❤️

    Ja okej, låter förstås rimligt. Okej! Märkligt.. Man blir aldrig riktigt klok på det här. 


    Ja sorry var lite otydligt - Yes det är ett kosttillskott! Nej inte alls samma sak, helt annan grej 😊. Har tagit Alfa-lipoic acid också . 


    Yes testade med ett ClearBlue testa tidigt som det kom upp texten Inte Gravid på. Hittar inga av de här med streck som alla andra kör med på apoteken. Förutom RFSU och de verkar ju ge så så mkt svagare svar många gånger.

    Jisses ja, man riskerar bli ett nervvrak till slut av detta känns det som. 

  • Mathilda88
    Björkenli skrev 2024-02-14 23:44:34 följande:

    @ Mathilda88 

    Tack så mycket för stöd. 
    Denna gång hade jag Menopur 450 och innan Gonal-f 300. Andra skillnaden var att jag börjar dag 3 på mensen första gången, dag 2 andra och dag 1 nu ! 
    Kanske var tidig stimulering som inte var bra för mig. 
    Jag vet för lite om detta för att kunna göra en kvalificerad gissning. Blir intressant att höra vad Sellmer föreslår nu. 

    Jag vet inget om när man tror att långa protokollet kan vara bättre... Men jag fin ju 3 äggblåsor i december å korta... Men om man kan öka sannolikheten att få 3 igen med långa vore det ju en stor vinst, om det vore så:))


    Bra fråga, har inte koll på vilken skillnad det kan ge beroende på startdag.. 
    Första gången hade jag rätt jämna blåsor, andra gången en ledande. Båda på kort protokoll med 3 månader emellan. Tredje gången långt protokoll för att jämna ut utvecklingen mellan blåsorna och ta bort problemet med ledande blåsa. Därav fått väldigt jämn och hög mognadsgrad av plockade äggen under båda långa protokollen. Därav min tanke. Samt att man hört att man ökar känsligheten för medicinen under stimuleringen efteråt. Men är ingen expert och vet inte hur det hade kunnat fungera för dig. Hoppas Sellmer hittar en bra plan för dig ❤️
  • Mathilda88
    TheC123 skrev 2024-02-15 07:37:10 följande:

    Alltså nu är jag så nervös, ruvardag 8 idag med 6 dagars blasto. Gjorde ett testa tidigt som ser ut som nedan. Är de inte för svagt för att vara ett testa tidigt 3 dagar innan BIM?
    vill även tillägga att jag tog ovitrelle som var positiv på vanligt test i lördags (ganska svagt) och idag är det 14 dagar sen tag tog ovitrelle. Har inga direkta gravsymptom som sist vid denna tid heller.. därav är jag rädd att de är missfall på g igen. 


    Förra gången hade jag starka ?menssmärtor? nu knappt något (lite) men de skyller jag på proggisarna.. 

    //


    Stort grattis!! Ser jättefint ut! ❤️❤️ Behöver ont Eva symtom alls, vet flera som ena gången haft och andra inte och båda lett till friska barn.
  • Mathilda88
    Björkenli skrev 2024-02-16 17:33:46 följande:

    Gud nu blev jag helt ställd ang om jag borde ha börjat med Fyremadel!!!!

    Det står ju i mitt protokoll att jag skulle ha börjat, men läkaren sa att det berodde på vad VUL visade. 
    Och när jag inte fick någon specifik instruktion att börja med Fyremadel så bara antog jag ser det inte var aktuellt!!!

    Men när jag läste det du Quincey skrev att du tagit Fyremadel (eller en annan som hindrar ägglossning), så antar jag att jag borde ha börjat med den också!!

    Gud så dumt att jag inte kom på detta tidigare idag. 
    Fast vänta sprutan ska man ändå ta på morgonen... Så inget att fundera över om jag skulle ta den nu på eget bevåg
    ..

    Gud vad allt blev fel.....

    Inte bokat min donator...
    Inte tagit medicinen som förhindrar ägglossning...

    Kan inte fokusera på uppsatsen jag måste skriva.. blir stressad att jag inte kommer någonvart där så får inte fokus på något, varken stimuleringen eller uppsatsen 🥴🥴😔😔


    Nej man tar den på kvällen 😊❤️ Så ta den nu!
    Låter stökigt men det kan vara som du säger att det kanske är nu det händer! Du har ju faktiskt två till på gång och därför ser potential till mer än innan! De två på gång känns viktigare än den enskilda stora tänker jag dessutom, fler. Den andra donatorm kanske passar bättre. Jag valde ju en toppdonator men funkade bättre med sambons ❤️
  • Mathilda88
    Awesomeginger skrev 2024-02-16 17:18:21 följande:

    Det känns lite tråkigt, tagit gravidstest senare i veckan och de är tydligt positivt. Men vågar inte vara glad, vågar inte bygga upp allt och så blir det missfall igen.
    De här lilla livet förtjänar glädje och en känsla av att de här är fantastiskt. Men är så rädd, så känner mig bara num.


    Håller tummarna ❤️
  • Mathilda88
    Awesomeginger skrev 2024-02-17 07:19:11 följande:

    Hur går och känner sig alla ruvarare? så nyfike!
    Mathilda88, vårn officiella TD börjar närma sig! 


    Yes det närmar sig. Jag jobbar dock natt de dagarna så blir ingen morgonurin så att säga till det testet. Testat idag med testa tidigt igen och det är fortsatt totalt negativt 😢. Försöker trösta mig med blaston i frysen. Så orolig ngt är i obalans i livmodern nu bara, så man inte bränner sin enda chans sen liksom. Med blaston då kanske vi med tur och flyt kan bli gravida och få en julbebis, annars så blir det ingen 2024-bebis utan vi rullar in i 2025, ännu ett år senare. Helt sanslöst vad tiden går. Kusinens barn kommer vara 1,5 år då, minst. 
  • Mathilda88
    Loidi skrev 2024-02-17 07:53:02 följande:

    Hej hörni! Jag kliver in med lite negativa besked. Jag fick blödningar och kraftiga kramper igår där en hinnsäck kom ut. Missfall 2.. En får ju vara glad att man blivit gravid på 2 av 2 återföringar, bara att bryta ihop och komma igen.. 
    fick gå 4 dagar längre denna gången, måtte 3e gången gilMT gälla mig. Ta hand om er, kram  // Hjärta


    Åh nej! Beklagar! 😢💔💔
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023