• Mathilda88

    Vi som startar IVF 2023

    Rockbrud skrev 2024-02-20 18:29:20 följande:

    Måste skriva av mig så det blir verkligt. Gjorde ivf i oktober, vilket gick åt helvete, överstimulering inflamerad livmoder och inga ägg som klarade sig. Uppföljt av en månads urinvägsinfektion. Efter detta har krop inte varit sig lik o mensen har strulat. Kanske inte så konstig, med tanke på höstens problem. 


    men nu, plötsligt händer det, jag är gravid. Första gången i mitt 37 åriga liv och helt naturlig. känns totalt overklig o kan inte smälta det.  Typ i vecka 5 nu. 


    lyckades detta finns det hopp!


    Wow, stort grattis!!! ❤️❤️❤️
  • Mathilda88
    JohannisenIVF skrev 2024-02-21 14:19:57 följande:
    Jag går på Akademiska och de ville inte utreda med mer prover osv. Så jag vände mig privat och bekostade själv. Och idag är jag tacksam för att jag följde magkänslan (om än 3 år försent). Jag hade överaktivt immunförsvar och går på dropp nu för det. Jag går in i vecka 8 på fredag. Jag har inte berättat för Akademiska att jag gjort det och inget jag kommer göra heller då de nonchalerat ens önskemål om provtagning. Hoppas du kan få svar❤️
    Önskar så att du kommer säga det till dom snarast så de kan inse problemet är större än de tror och faktiskt kanske kan införa det för andra patienter efter dig! ❤️ För säger du inget så tror dom ju att deras teori är rätt och du fel, när det faktiskt är precis tvärtom och de höll på att förstöra det för er istället! ❤️
  • Mathilda88
    Quincey skrev 2024-02-21 17:12:56 följande:

    Grattis till er som plussat!

    Jag är på RD9 nu med vår första blastocyst ❤️ TD i slutet av veckan, kommer inte våga tjuvtesta för orkar inte med ett negativt resultat 😅 Funderar på att gå på en ny stimulering om detta inte funkar, försöka passa på när vi äntligen fick bra resultat sist ❤️


    Spännande! Ja förstår känslan, det var mkt skönare första rundan när jag bara körde på i bubblan som PUPO och njöt, saknade den känslan denna rundan. Kör nog PUPO nästa gång om vår blastis överlever upptiningen (känsligare ju med fragmentering, vet inte vilken nivå den har). Låter väldigt klokt att passa på om man kan ❤️❤️
  • Mathilda88
    Quincey skrev 2024-02-21 18:21:22 följande:
    Yes jag frågade om man behöver använda upp från frysen innan man påbörjar nästa stimulering och fick som svar att man får välja själv. Vet inte hur det ser ut annars när man går privat, men låter ändå rimligt.
    Så himla bra!
  • Mathilda88

    Noelani:
    Går och tänker att jag nog vill prova assisted hatching och embryoglue om Sellmer håller med om det. Vår blastis bör vara en 6-dagars, så kanske redan börjat kläckas? Vår förra tidiga blastis var ju en 4BC och hade börjat kläckas själv. Så får se! 

  • Mathilda88
    Quincey skrev 2024-02-22 19:13:16 följande:
    Ja, jag har alltid velat testa innan TD förut men efter alla negativa resultat man är uppe i nu vill jag inte göra något test alls denna gång. Hoppas blastisen klarar upptining! ❤️ Vi tinade sist en 8 cellig med fragmentering 1 och en med 2 och båda klarade upptining, hoppas det kan ge lite lugn ❤️ När får man göra återföring som tidigast, är det vid nästa äl?
    Nej förstår verkligen det Hjärta Låter klokt Hjärta 
    Tack så mycket, ja det var mkt lugnande! Hjärta
    Ja återföringen kan vi tidigast göra i april. Har min blödning nu (inkl vidrig mensvärk, vänstra äggstocken gör förbannat ont emellanåt, plus illamående. Tar tom naproxen för att kunna göra ngt plus postafen). Nästa mens beräknas om knappt en månad och sen ägglossningen i början av april. 
    Har fått planen för återföringen. Ska kontakta kliniken på mensens första dag och planera in VUL på dag 10 för att se hur slemhinnan ser ut. När den är bra så kommer jag få ta Ovitrelle (trots att jag har regelbunden egen ägglossning plus de har öppet alla dagar i veckan så lite intressant, men underlättar och säkerställer såklart när den sker - och att den sker) och sen ta progesteron (cyclogest).
  • Mathilda88
    JohannisenIVF skrev 2024-02-23 10:57:25 följande:

    Jag har nyss varit på VUL och vi fick se ett litet tickande hjärta! Bröt ihop totalt. ❤️😭 Gud så skönt och hoppas bara nu att det håller i sig


    Så fantastiskt! Stort grattis!! HjärtaHjärta
  • Mathilda88
    BaeA skrev 2024-02-23 08:02:00 följande:

    Ja, och det har jag såklart med mig och vi inte riktigt haft nägra ?riktiga? chanser och min kropp kanske behöver längre tid på sig att läka även om det såg bra ut på VUL. 


    Nej, jag förstår det är ju lite segt för att allt tar ju sån tid. Men håller tummarna för fig nästa återföring 


    Nej det är ju förstås en klok reflektion. {#emotions_dlg.flower}

    Stort tack Hjärta
  • Mathilda88
    Quincey skrev 2024-02-25 07:18:29 följande:

    Har precis testat positivt! ❤️❤️❤️😭😭 Känns helt overkligt 🥹


    Nej men wow!! 😍😍😍❤️❤️❤️ Grattis!!!
  • Mathilda88
    Quincey skrev 2024-02-25 07:21:11 följande:
    Åh stackare med mensvärk, hoppas du mår bättre nu? Intressant att ta Ovitrelle innan, läst om flera kliniker som gör så men verkar vara väldigt olika från klinik till klinik. Håller alla tummar för er lilla blastis ❤️❤️

    Jo äntligen bättre nu, tog tre vidriga dagar för det innan det mildrade sig. 


    Tack, ja intressant att det verkar vara så olika från klinik till klinik. Bara till att hålla tummarna för att detta blir bra för min kropp och embryot. Överväger allvarligt också att be om embryoglue. För säkerhets skull.

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023