• Smörblomman24

    Vi som startar IVF 2023

    Nomen123 skrev 2024-01-28 12:59:23 följande:

    Hej Alla. Det var en tid sen jag var här inne nu. Plussade i dec, är nu i vecka 12+ ❤️

    det verkar vara otrolig individuellt hur det känns efter återföring.. jag kände inte mycket alls och blev orolig för det.. tror den där oron finns där oavsett vad som känns och inte, för att det är så avgörande på något vis ..

    jag upplevde att jag gick på en Högdos för att genomgå min första ivf.. körde 225 enheter.. var typ säker på att jag skulle bli överstimulerad och var så rädd för det.. även läkaren var orolig för det, men så blev det inte.. 

    tånk så mycket oro det medför hela denna processen ❤️


    Grattis till plusset!! Vilken känsla Hjärta

    Mår du bra i graviditeten? :) 
  • Smörblomman24
    Zaro skrev 2024-01-28 15:52:54 följande:

    Vilket bra tips, ska genast kolla upp det, tack! Äter tre duroferon per dag nu och väntar på järninfusion. Vi har alltså den största komplikationen just nu, så det går inte att säga hur allt går, men samtidigt kan man inte kontrollera sådana här saker.


    Vilken tur att ni fick så pass många att flera hamnade i frysen! Helst slipper man ju göra om hela processen då det känns så osäkert under stimuleringen. Vad kul att du har ett fryst i dig nu och ett i frysen. När är din testdag?


    Vi gick till Storkkliniken i Danmark och och ja, jag hade ömma bröst, men det tyckte jag i och för sig började under själva stimuleringen. Sen fortsatte det i många veckor in i graviditeten! Har du det som symptom?


    Hoppas de ett hjälper! Enda tabletten som magen inte blir knas av också (för mig)
    Hoppas du får fusionen snart! Då vänder ser snabbt :) 
    Jag håller tummarna för att allt går bra! Och att du får må bra, järnbrist är ingen höjdare och jag kan inte ens föreställa mig att ha det och bara gravid med allt som det innebär, även om det verkar vanligt Hjärta

    Den 8/2, men tänker att innan dess borde mensen kommit för länge sen! Ska dock inte tjuvtesta denna gång. Tjuvtestade du?

    Inga ömma bröst, igår väldig lite molande/mensvärk idag lite ont i huvudet - som jag alltid får dagarna innan! 
  • Smörblomman24
    JohannisenIVF skrev 2024-01-28 17:04:30 följande:
    Ja det var FET då också. Vi har också ett embryo kvar i frysen. Detta är vårt 4e äggplock så jag vill inte heller behöva genomgå ett 5e. ❣️ 

    denna veckan kommer gå så segt
    Oj så stark du är, 5e plocket! Håller tummarna ännu hårdare nu, så ni slipper genom en till. Och vad skönt att ni har en liten kvar i frysen, det känns ändå skönt att ha "en andra chans"

    Hur känner du dig idag, fortsatt inga symptom? Hjärta
  • Smörblomman24
    BaeA skrev 2024-01-29 08:43:41 följande:

    Hej tjejer 
    en fråga, ni som haft järnbrist. vilka nivåer har ni legat på? P-järn, Ferritin och Hemoglobin?


    Mitt ferritin låg på 13, försökte få upp det med tillskott under lång tid men fick tillslut fusion och direkt efter låg värdet på 201 (2021). Fick dock samma biverkningar av för höga nivåer som låga, men det sjönk rätt snabbt, inte till för låga nivåer men ändå snabbt enligt läkarna. Började äta järntillskott igen och lyckades öka med dessa efter ett tag. Har väldigt riklig mens och är vegetarian. 


    Hb tror jag låg på normala nivåer innan fusion men ökade aningen efter. P-järn vet jag tyvärr inte. :) 

  • Smörblomman24
    Zaro skrev 2024-01-29 09:12:54 följande:
    Det blir nog toppen! Järnbristen är inte det största problemet Skrattande
    Det är ju snart! Jag tänkte inte tjuvtesta men Noelani övertalade mig, tror jag testade på BIM-dagen, typ den 9 dagen, med rfsu:s tidiga test. Såg direkt att det var ett plus. Testade ändå med fler test, bland annat på testdagen, körde då på babyplan och clearblue. Det var hela tiden tydligt.

    Jaa, men tiden går så sakta! :( känns som många smygtestar, även jag sist men tänker att man kanske råkar ta ut sorgen i onödan om det är tidigt! Men oavsett så borde jag veta mentalt att något är på g om mensen inte kommer. Cykeldag 29 idag, så lite över min normala....hoppas hoppas! Men inga ömma bröst :( ingen molvärk fortfarande.


    Jag har ett nu, den blev odlad till dag 6 :)  dag 5 var de inte helt redo! 


    Du skrev blastocyst för er också? :)


     

  • Smörblomman24
    JohannisenIVF skrev 2024-01-29 12:29:23 följande:
    ja men på 4 plock och 43 ägg har endast 3 blivit blastocyter? så är otroligt jobbigt på det sättet.

    jag känner av lite molvärk idag. Men jag har tjuvtestat imorse på ruvardag 5. Och jag tror det är positivt. Om det inte är ett spökstreck ❤️ 

    ihhhhhhhhhhhhh!! Det ser verkligen positivt utt! :D åh så roligt Hjärta GRATTIS! 


    Även om det kan vara ett spökstreck så känns det väldigt mer som ett positivt! Hur känner du dig?! :D 

  • Smörblomman24
    Loidi skrev 2024-01-31 07:29:05 följande:

    Hej på er allihopa! 


    En del kanske känner igen mig, och för en del är jag ny. Gjorde min första ivf i somras, gjorde en FET efter totalfrys pga överstimulering och blev gravid. Fick missfall i v6. 

    Försvann under radarn då jag kraschade totalt, men nu är jag på banan igen. Gjorde en återföring med fryst embryo för en vecka sen, så idag är jag inne på RD 7. Håller tummarna för både mig och er andra Hjärta


    Välkommen tillbaka! Beklagar missfallet :( håller tummarna för dig denna gång! Gjorde också återföring förra veckan, tisdagen, men ett FET (6dgrs)
    Hur mår du och när är testdagen? Hjärta
  • Smörblomman24
    Loidi skrev 2024-01-31 07:48:29 följande:

    Tack snälla Hjärta Jag har superömma bröst och haft molvärk till och från sen 1-2 dagar efter återföringen. I övrigt mår jag bra, tror jag. Jag är livrädd och vågar inte känna efter.


    Min testdag är 11/2, dag 18 men tänkte nog testa till helgen. Lärde mig förra gången att det är så olika, vissa testa positivt dag 5 och jag fick svagt positivt dag 10-11. 
    Hur mår du själv? Hjärta


    Det låter väl ändå lovande? :D Hur kände du sist med FET, om jag får fråga? Hjärta


    Då är vi väldigt likt i testdag, jag har den 8/2 men funderar också på att testa i helgen om inte mensen kommit. Är på cykeldag 31 (har vanligtvis 27-29dgr) men tänker att det kan vara otrivellen som skjuter upp. 


    Jag har haft sån fruktansvärd mensvärk (som jag alltid har) i torsdags, fredags och lördag dag. Efter det så är det molande värk bara och inga ömma bröst öht :( Så det känns lite sådär! Rynkar på näsan

  • Smörblomman24
    WinnerBirdie skrev 2024-01-31 12:58:38 följande:

    Välkommen tillbaka Loidi 😊
    Följer er alla och håller tummarna för er!! 


    Jag är nu på RD12 men har gett upp hoppet om det enda ägg som klarade sig och det första som satts tillbaka på 4 IVF-omgångar. Har haft kraftig mensvärk som kommit och gått sedan i söndags. Bruna konstiga flytningar sedan måndags kväll, först väldigt lite men mer from igår kväll. Igår morse tjuvtestade vi och det var såklart negativt 😭 kanske tidigt, men känns verkligen som att det är mens på G och att cyklogesten fuckar up. Otroligt ledsamt och jag vet inte vad nästa steg för oss blir. Krävande resa detta! Men det är min allra högsta önskan att få ett barn ❤️

    Så himla uppgiven nu 💔


    Vad tråkigt att höra :( styrekramar! Hjärta
  • Smörblomman24
    Sandralinnea123 skrev 2024-02-02 11:46:47 följande:

    Tänkte kolla med er andra hur ni gjort med alkohol under sprut perioden? 


    Min klinik sa att under sprutperioden skulle jag leva som vanligt nmigt, göra det jag mår bra av men undvika tunga lyft och allt för högintensiv träning, framförallt i slutet av sprutperioden pga att äggblåsorna kan "slå knut" där inne iom att de blir så tunga/stora. Jag fråga om alkoholen iom att det var i julbordstider, då fick jag svaret att dricka måttligt. Men efter återföringen var det ingen alkohol öht, såklart :)
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023