• lissan111

    Lägger till mig också :)


    Vårt fina gäng 🥚❤️



    Noelani; 
    39 år, Första barnet, Mild IVF1 ingen ET,  IVF2, ET2, ISCI, assisted hatching på sista rundan, Gravid v.4+4, första VUL 18/9 👶
     
    Quincey: 
    33 år, Första barnet, paus i väntan på IVF3, ET 1
     
    Orkidé8181:
    42 år, Tredje barnet, IVF4, ICSI, ET3 + FET2, Gravid vecka 14 ( BF 19/2-24 ) 👶
     
    Sola13:
    31 år, Första barnet, IVF3 (ICSI), ET2, FET1, MA. FET någon gång i höst 
     
    Vito87:
    36 år. Andra barnet, paus inför IVF/ICSI (med PGT) nr 3. Blev en FET på första försöket som inte tog sig. 
     
    Gvk:
    42 år, ensamstående som försöker bli gravid.
    IVF6, ET3, Assisted hatching, testdag 31/8.
     
    Humlaan:
    32 år, PCOS IVF 2, gravid vecka 12, överstimulerad, Vul vecka 11 och såg bra ut! 
     I Väntan på KUB 30/8 :) 👶
    Femling: 
    35 år. Första barnet, IVF1, FET1 (ingen ET), gravid vecka 11 👶
     
    Sandralinnea123:
    25 år, Första barnet, IVF2, ET1
     
    Ms MR:
    38 år, första graviditet, IVF 1 / ICSI, ET1. Gravid vecka 8 (ej UL gjort än) 👶
    Mathilda88:
    35 år, första barnet, manlig faktor. IVF 1 i april/maj, ingen ET/FET pga granulerade ägg, överstimulerad. Påbörjat IVF2 i augusti. 
     
    Flowerpower85:
    38 år, ensamstående som försöker bli gravid, första barnet, IVF 1, FET preliminärt v 34
    BaeA:
    34 år, IVF1 i juni ingen ET/FET. Väntar på IVF2 som jag ska påbörja nu i augusti 
    Whenyouneedi:
    32, IVF1 hösten 2023. 
    Enya2023;
    29 år, IVF1 planerat september 2023.
    Loidi:
    29 år, IVF 1, ÄP juni -23, överstimulerad och paus. FET 19/8, TD 6/9. 

    lissan111: 38 år, första barnet, IVF2, ET1, förhoppningsvis FET i september 2023.
  • lissan111

    Jag mår bra, har börjat ta tester nu och inväntar ägglossning för att kunna planlägga FET 🙂 Jag har haft så fullt upp senaste dagarna att jag inte hunnit svara på nåt här i tråden men det har varit spännande att läsa om hur det går för er alla. Hoppas bara inte jag minskat chanserna genom att trötta ut mig mycket på slutet, känns som jag kanske borde ta det lugnt nu! Ska försöka göra det nu iaf. Tiden har gått fort iaf!

    Zaro: Kan det vara så att livmodertappen flyttar sig ner även om man är gravid kanske? Jag har inte koll men håller tummarna att det är så! Förstår att det känns jobbigt, man slits ju ofta mellan hopp och förtvivlan när man ruvar! Jag har ruvat en gång och då fick jag mens innan testdag, fastän jag tog cyclogest fortfarande. För mig kom den två veckor efter äggplock. Men för många verkar det kunna dröja till efter man slutat ta progesteron innan den kommer.

  • lissan111

    Mathilda88, ledsen att läsa att inget klarade sig, beklagar verkligen! Hjärta Låter som en bra idé du har att kolla upp mer kring spermierna innan nästa försök! Det är ju mycket möjligt att det är där problemet ligger, bra att reda ut det först. Intressant också att köra vad läkaren säger efter deras interna möte och ni kan göra en plan framåt. Fortsätt kämpa, det kommer säkert gå bra till slut! 

  • lissan111
    Jag ser att några skriver att de ska få göra VUL innan FET, är det standard eller? Det verkar de inte göra på Akademiska, jag skulle bara ringa dem när jag får positivt på ägglossningssticka så planerar de in återföringen 6 dagar efter det. Undrar varför det är olika! Eller beror det på om man gjort stimulerad cykel eller inte kanske?
  • lissan111

    Välkommen hit Samuelle! Det låter ju toppen med 8 befruktade och att du hunnit få tillbaka ett. Håller tummarna både för det du fått tillbaka och att någon eller några av övriga klarar sig till frysen! 😀

    Själv hoppas jag på att få göra FET inom en vecka. Har testat med ägglossningsstickor sedan i måndags och tror att det är på väg att bli positivt nu, såg ute som en svag ökning idag (men fortfarande negativt) så jag tror det blir positivt imorgon och isf FET nästa lördag om det inte är fullbokat på mottagningen redan för den dagen! Är lite orolig att det ska dröja till måndag innan det blir positivt dock för mottagningen är stängd på söndagar! Men jag hoppas på det bästa.

  • lissan111

    Åh vad roligt Zaro, stort grattis!! 😍😍 tänk vad kroppen kan luras så man verkligen tror mensen är på ingång när det är precis tvärtom!

    För mig visade ägglossningsstickan positivt idag så då bör FET göras nästa lördag 😊 Ska ringa mottagningen imorgon och verkligen hoppas att de har tid för mig då!

  • lissan111

    J000ssan, vad tråkigt att höra, jag beklagar! :( Förstår att det måste kännas tufft just nu men jag tror absolut att ni har goda chanser framåt! 


    Sandralinnea123, ruvardag 10 är ju fortfarande tidigt och det känns absolut som att det finns hopp än! Kanske bara blev ett konstigt test av nån anledning, vänta nån dag eller två och testa igen! Håller tummarna :)

  • lissan111

    AnnaWZ: Oj det ser ju riktigt lovande ut, ett försiktigt grattis från mig med! 😍

    Mathilda88: Intressant att Carl von Linné-kliniken är klart bäst ifall jag och min sambo skulle behöva köra privat framöver :) Jag läste just i morse i nyheterna på RMC i Malmö att de fått bättre resultat senaste åren efter de bytt lokaler och satsat mer på luftrening! Känner igen det där med att vara den som läser på och kollar upp! 😅 min sambo är stöttande och bra men bara flyter med känns det som. Lycka till med att prata med läkarna i veckan, förhoppningsvis idag!

    Välkomna ni som är nya i tråden och lycka till till er nu!

    Jag har hunnit prata med mottagningen nu och fått en tid bokad för FET på lördag! 🥳 Spännande, äntligen är det dags för ett nytt försök. Bara hoppas det lilla livet överlever upptiningen nu!

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023