• Orkidé8181

    Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?

    Drömmenom3 skrev 2023-02-02 19:21:32 följande:

    Ok! Ja för visst ska ni också göra FET? 


    Hur många har ni i frysen? 


    Heja oss ! Nu tycker jag det får funka för oss alla . 


    Ja precis, vi har 2 i frysen, tror vi kommer få tillbaka båda 2.

    hur många fick ni tillbaka?
  • Orkidé8181
    Drömmenom3 skrev 2023-02-05 09:57:49 följande:

    Ok. Så spännande!


    Vi fick en tillbaka. Frågade om möjligheten att få två tidigare men det gör de i ytterst få fall när det gäller blastocyster. Det var inget de erbjöd/rekommenderade oss.Såhär i efterhand kan jag känna att man kanske skulle legat på lite - eftersom detta är vårat sista försök i paketet vi betalat för tycker man att de kunde ha haft överseende . Även pga vår ålder . Nu kommer vi ju få betala för ett ev till försök ( hoppas såklart vi slipper detta).. Hoppas verkligen  det inte är därför de sa nej. 


    Sen kan jag känna att jag helst vill ha en singelgraviditet- känns oroligt med riskerna med en tvillinggraviditet i min ålder. Men fick man hoppa över graviditeten skulle jag inte tacka nej till tvillingar .

    Stort lycka till


    Håller helt med dig i ditt resonemang, FET kostar ju ändå en bra slant, ska man då behöver göra det 2 ggr å betala det dubbla :/ 

    tänker att chansen att båda tar sig är ju nästintill obefintlig känns det som ?
  • Orkidé8181
    Drömmenom3 skrev 2023-02-10 22:00:30 följande:

    Nu verkar vi hamna just i denna sits ? Testade i torsdags på dag 7 och det var inget synligt plus på långa vägar? Borde ha visat nåt om det var så. 


    Idag har jag varit extremt chokladbiten exakt så som jag brukar bli inför mens . Den kommer nog i helgen. Körde runt i bilen och grät i torsdags kväll för att få ur mig så mycket besvikelse och ledsenhet som möjligt så jag orkar hålla ihop härhemma. Känns så tungt just nu och ångestkänslorna över antingen ha försökt tidigare är hemska. 


    Känslan nu är att jag inte är beredd att ge upp helt än. Jag skulle t om kunna tänka mig en tre försök till . Dock tro jag inte sambon ör så sugen på det . Pengar är ett annat problem - vet inte om vi har råd med 88 000 till ?
     Oavsett känns det dumt att först inte ens försöka med vår sista blastocyst men då kostar det 20 000 . Puh! 
    Hur många försök känner ni andra att ni är beredda att lägga på detta?


    Hur har det gått för dig Orkidé? Ruvar du nu?


     


    Vad tråkigt :(

    ja jag ruvar sedan i måndags ( 20: e feb )?
    känner ingenting speciellt? är väl på rd 4 idag då antar jag?
    vet inte om jag törs tjuvtitta på måndag?
    eller om jag ska vänta?
    td är inte förren nästa måndag?
  • Orkidé8181
    Anonym (Shiny) skrev 2023-02-25 10:46:06 följande:

    Roligt att höra att du är igång orkide. 👍 Hur blev det till slut? Fick du en eller två embryon? Varmt lycka till nu! 


    Jag ska påbörja nästa försök så fort mensen dyker upp. Inte ofta man längtar efter mens men nu är jag bara otålig att få påbörja ett nytt försök. 


     


    Vi fick ? bara ? tillbaka en, var bombsäker på att få tillbaka 2 ( alltid fått ) men eftersom detta var en 5 dgr så sa de att risken var för hög för för tvillingar 

    har du i frysen? Eller ska du börja med sprutor när mensen kommer? 


    vi har en kvar i frysen :)

  • Orkidé8181
    Anonym (Shiny) skrev 2023-02-25 15:24:05 följande:

    Jag har 3 blastocyster i frysen. Känns skönt men samtidigt tog vi den som såg bäst ut sist och då fick jag missfall så jag vågar inte hoppas på för mycket. Men håller tummarna att vi prickar in guldägget denna gången istället! 


    vad trist :/

    ja detta är verkligen ett lotteri?
    jag frågade sist varför Dentistry fäster ( efter 3 ET ), hon sa att de inte kan svara på det, det finns för lite forskning ?

    så är ju bara blunda å hoppas på det bästa känns det som?

    vi har bara en i frysen :/
  • Orkidé8181
    Drömmenom3 skrev 2023-02-26 18:38:29 följande:

    Konstiga ord det blev här ovan: 

    Till dig Shiny: 


    Kul att du snart är redo för nytt försök , skulle det stå .

    Otkidée:
    Är det alltså 2 eller 3 dagars du fått två av innan? 


    2 dagars har jag fått 2 st av innan.

    å idag kom mensen :/ 
  • Orkidé8181
    Drömmenom3 skrev 2023-03-01 21:26:25 följande:

    Nej vad trist! Usch , det är så tungt att få den där jäkla mensen efter alla tuffa etapper man varit med om innan man ens kom dit?. 

    Men visst hade ni en kvar i frysen ? Hur många försök ör det ni har gjort ? 


    Alltså jag tror att så länge man har ägg som blir befruktade , särskilt till blastocyst stadiet , så kommer man lyckas en dag . Frågan är dock hur många försök man orkar med . Sen är det ju, iallafall för oss, den ekonomiska biten? Vi har nu efter detta sista frysförsök lagt ut 100 000 kr ( 5 återföringar) vilket kanske ?inte ens ? ger oss ett plus på stickan. Puh! För oss är det , och att vi blir äldre och äldre för varje dag, det tuffaste . Orka hade jag gjort. Hade vi haft rejält med pengar kvar hade jag gärna testat några  gånger till. 

    Kram


     


     


    Ja precis, vi har en kvar i frysen

    har gjort 3 ivf
    2 ET och ett FET ( fick inget tillbaka första ivf försöket )?

    men ja, man börjar bli lite trött på detta?
    men tror som du, så länge de kan plocka ut och befrukta så borde det ju gå till slut :/ 
  • Orkidé8181
    Anonym (Shiny) skrev 2023-03-04 09:35:51 följande:

    Tråkigt att höra orkidé! Förstår verkligen besvikelsen. Ni får ta hand om varandra. Skickar en styrkekram! När ska ni försöka igen? 

    Jag har i alla fall fått mens och nu börjar nedräkningen till ägglossning så att vi kan överföra en liten snöflinga, en femdagars blastocyst. Dock tog de ju den bästa sist och då blev det ju missfall. Försöker hålla modet uppe men är samtidigt väldigt rädd för att misslyckas igen. 


    Stort lycka till Drömmenom3! Håller tummarna för att ni lyckas!


    Vill så himla gärna att vi alla ska lyckas. ❤️


    Tack Shiny Hjärta

    ja nu har vi bara en kvar i frysen :( 

    lycka till nu DrmmenomHjärta
  • Orkidé8181
    Drömmenom3 skrev 2023-03-11 16:45:06 följande:

    Hej på er! 


    Ruvardag 8 för mig idag. Efter att ha haft en molande värk i nedre delen av magen i början av veckan fick jag ett infall i torsdags kväll (rd6 ) och tog ett gammalt test från kliniken som blivit kvar från nån annan omgång.
    La det på handfatet och gick in i duschen . Blev totalt chockad när ett andra streck dök upp - inte jättestarkt direkt men ändå väl synligt . Kunde knappt sova den natten och gick på rosa moln igår på jobbet. När jag dock testade mig igår kväll igen med stickor från RFSU syntes inget streck alls. Står dock att de kan användas fr om med bim  ( borde vara imorgon för min del ) så kanske kanske lite tidigt för just dem. Åkte till apoteket imorse och köpte både Clearblue + samt ett annat digitalt med veckoindikator.

    Det blev ett supersvagt  + och ? Gravid 1-2 veckor? på digitala. Har ingen molvärk längre sen igår så med tanke på att testen var svagare än i torsdags tror jag starkt att jag fått ett mycket tidigt missfall eller kemisk graviditet som det också kallas. Ska tydligen vara vanligt. Vet att det fortfarande är relativt tidigt men testen borde varit starkare  imorse än i torsdags kväll. Det säger sig självt; en och en halv dag efter med morgonturen dessutom. Den där gravidkänslan i magen är också som bortblåst. Brösten spänner inte längre heller som de gjorde tidigare? F*n säger jag bara . Detta var typ värre än att inte plussa alls . Det känns som ett hån och en stor käftsmäll med tanke på att vi inte har några försök kvar. Igår gick jag och fantiserade om hur det skulle bli att få en växande mage igen och berätta för pojkarna så småningom. Idag vill jag bara gråta . Känner i hela kroppen att det inte blir nåt. Nu är det bara att vänta på blödningen som Blir nästa käftsmäll. 


    Blev lite långt men behövd skriva av mig lite?


    Åh nej kära du, ge inte upp!!!
    jag tror du är gravid!

    gravsymtomen kan ju komma å gå under hela graviditeten Hjärta
Svar på tråden Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?