• Orkidé8181

    Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?

    Noelani skrev 2023-08-12 19:57:11 följande:

    Nu har jag ju skrivit allt i den andra gruppen men skriver här också för er som inte är med där.. blev ju sånt överraskande resultat! 

    5 potentiella i onsdags visade det sig bli 10 st idag på ÄP. Givetvis är ett par av dem säkert för små men blev väldigt positivt överraskad. Alla folliklar jag hade från början var alltså stora nog för att tas ut.. nu återstår den lååånga väntan tills måndag morgon för att se om någon lite stackare överlever tills dess. Vi köpte till också assisted hatching så hoppas det gör susen! 

    Och vi blev lovade att återföra 2 om det finns 2 på måndag. Tror det gäller att bara stå på sig och ställa krav ❤️ Chansen är precis som Gvk skriver ändå rätt låg och jag tror få av oss tackat nej till tvillingar ändå 😅


    Så spännande ❤️
    men vad jobbigt med helg å gå och vänta, jag har alltid tyckt tiden går lite fortate då man jobbar ? då går 2-3 dgr väldigt fort 😃
  • Orkidé8181

    Noelani: hur har det gått? Nu är jag jätte nyfiken 😅❤️

    Shiny: vad skönt att du mår bättre ä, förstår att det är svårt att smälta! men vad skönt med bra resultat 🥰
    Och en av varje 😃😃

    min BM ( som tur var endast tillfällig pga sommarsemestrar ) hade missat att skicka en remiss för blodprov inför KUB så fick inget svar i fredags, men av det de såg så såg det bra ut, men de behöver ju blodproverna också ?

  • Orkidé8181
    Anonym (Försöker också) skrev 2023-08-17 19:57:14 följande:

    Gvk, ja det kanske jag ska fundera på. Vi har blastocyster i frysen, men vet dock inte om det finns någon svensk klinik som återför två?


    Det vore fantastiskt om vi alla kunde lyckas!!


    Noelani: Jag håller tummarna för dina två! Jag var 39 när jag blev gravid med dottern (2 embryon) och fyllde precis 40 när hon föddes. Jag tror det här är din tur! 


    Där vi gick fick vi tillbaka 2 varje gång det var ET ( även första ggn ), men när det var FET Fick vi inte tillbaka 2 pga att det utvecklas längre. 
  • Orkidé8181
    Drömmenom3 skrev 2023-08-19 15:50:59 följande:

    Hej alla kämpare- nya som gamla {#emotions_dlg.flower}

    Har tagit en paus över sommaren från allt detta och först var planen att inte fortsätta försöka . Vi har dock ( mest jag) känt att vi inte är redo ge upp än. Vill iallafall göra ett äggplock till . Fyller 43 i slutet av året och efter det kommer vi inte försöka mer. Ekonomin tillåter det inte heller.  Har nu ca en vecka kvar till mens och då kör vi mest sannolikt igång ( om inte sambon får kalla fötter) . Det blir fjärde plocket sen september 2022. 

    Ni andra som fortfarande försöker - ser arm emot att följas åt  .

    Hur går det för dig @Försökerockså ?


    Förstår dig helt, men vad kul att ni testar igen.
    köper ni 3 pack? 


    håller tummarna för er nu ❤️❤️

  • Orkidé8181
    Anonym (Försöker också) skrev 2023-08-21 18:34:05 följande:
    Ja jag har förstått att det är helt otänkbart att sätta i två  med blastocyster men trodde vi skulle få två dag 2. Nåja, nu ska vi inte göra fler färska så behöver inte fundera på det. :)
    Ingen av våra FET blev det ju något av så i efterhand hade jag tyckt de kunde satt in 2, blir ju satans dyrt att få tillbaka 1 i taget 😩
  • Orkidé8181
    Anonym (Försöker också) skrev 2023-08-24 18:52:24 följande:
    Ja jag sa faktiskt det att jag har redan gjort 8 FET, det blir DYRT! Sannolikheten att överhuvudtaget lyckas är låg och ?risken? för tvillingar låg.
    Ja den måste vara sjukt låg, särskilt när man försökt så många ggr?
    vad fick du för svar på det?
  • Orkidé8181
    Anonym (Försöker också) skrev 2023-08-27 16:57:55 följande:
    Jag fick till svar att de faktiskt ser kvinnor i min ålder som får tvillingar. Jag undrar då om de tänker på kvinnor över 40, måste vara väldigt väldigt ovanligt för 43-åringar. 
    Jag kommer hinna fylla 43 innan bebis föds, och jag fick aldrig tillbaka 2 blastisar?

    men håller med dig? när man försökt så många ggr och kostnaden för FET?
  • Orkidé8181
    Försökmednr3 skrev 2023-08-28 14:32:14 följande:

    Hej, 
    har någon fått positivt på gravtestet på ruvardag 10? Har testdag på fredag. 


    Jag fick på RD 11, det var ganska starkt då, så hade nog kunnat testa på RD 10, men det där är ju väldigt olika ?chansa men var beredd på att det kan visa fel?

    i mitt fall var det så tydligt, men det kanske hade blivit svårare att se om jag testat 1 dag tidigare? 
  • Orkidé8181
    Drömmenom3 skrev 2023-08-31 21:05:53 följande:

    Jag började spruta igår och ska snart ta dagens ? Har dock haft jobbiga känslor sen igår . Nästan som att jag börjar tvivla på att köra igen. Orkar jag detta igen ? Orkar min kropp rent fysiskt? Plötsligt börjat oroa mig för att alla dessa hormoner ska vara skadliga och att jag inte borde utsätta mig för detta i denna ålder. Orkar min kropp ens med en graviditet ? Är det ens värt det ?


    Sen känns det inget bra rent ekonomiskt. Vi har redan lagt ner över 100 000 och nu ytterligare 45 000 . Pengar som vi hade kunnat ge/ nyttja med våra levande barn. Ja ni hör ju - alla negativa och jobbiga delar bara snurrar i huvudet just nu. Usch vet inte varför för innerst inne vill jag ju så gärna ha ett till barn . Har ju snarare haft ångest över att det inte kanske blir så. Jag vill fortfarande ha ett barn till och  jag vet inte varför jag känner såhär mycket oro?. Tufft.
    Någon som känner igen sig?


    Åh, kände precis som dig inför de 2 sista gångerna?
    både för att hoppet höll på att rinna ur en helt men även för att det var en slags brytpunkt att om det inte funkar efter 3 ggr, vad gör vi då?

    så inför fjärde sedan hade jag exakt samma känslor som du har nu, kände mig som en robot och liksom bara tog sprutorna och började typ vänta på mensen igen?

    Önskar dig/ er ett stort lycka till nu ❤️
  • Orkidé8181
    Drömmenom3 skrev 2023-09-02 22:17:55 följande:

    Tack snälla du Hjärta Skönt att höra att man inte är ensam med dessa känslor. Känner mig helknäpp . 


    Hur mår du nu? Och vilken vecka är du i nu? 


     


    Tack jag mår bra nu 😊
    förutom att jag dragit på mig någon förkylning/ influensa, haft feber sedan i fredags 😷

    jag är i v 16 nu, går in i v 17 på tisdag 😊

    nej du är absolut inte knäpp, även om man inte tror det när man är inne i bubblan så tror jag det är rätt normalt?blir ju liksom kanske inte ett Lina roligt projekt att ? fixa barn ? på via ivf som via naTurlig väg 😅
    sedan är det såklart en ekonomisk stress och press för oss som betalar privat? det är mycket pengar och tar tid att spara ihop till?

Svar på tråden Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?