Inlägg från: FredrikLiksom |Visa alla inlägg
  • FredrikLiksom

    Här samlas alla nattugglor!

    Det är fredag och jag är trött.

    Dålig sömn och mycket huvudvärk denna veckan. Men det är mitt fel. Jag vet hur jag ska göra för att slippa. Men jag är lite för svag rent mentalt för att fixa det just nu. Men det är lugnt.

    Så nu har jag gnällt lite. Nu känns det bättre. 

    Annars är jag tacksam för ljuset. Och lufttempen som är ganska lagom för min del. Jag trivs i långärmat och  👖.

    Jag uppskattar min kollegor som gör sitt yttersta för att lösa alla märkliga situationer som uppstår när 2/3 av personalen på semester. Det är alltid trevligt med engagemang. Särskilt eftersom det är jag som tar emot allt sånt där, då är det bra med någon som backar en.

    Jag hoppas ni har det bra!

  • FredrikLiksom
    Eurydike skrev 2023-07-22 10:37:33 följande:
    Nu har det hunnit bli lördag, så hoppas du fick en ordentlig sovmorgon och är mindre trött (eller kanske till och med pigg)! Vi skrev och postade ungefär samtidigt igår 😊

    Trist att du sovit dåligt och lider av huvudvärk! Har för mig att du skrivit förut att huvudvärk beror på dåliga matvanor. Jag kan till exempel få migrän om jag äter för mycket godis och chips, men det beror på min allergi.

    Att gnälla kan vara bra ibland!

    Skönt att du trivs i långärmat och långbyxor 👌 Själv väntar jag på sol (eller i alla fall inte regn) för att kunna göra vissa saker på min semester. Om jag till exempel ska paddla kanot tycker jag att det är trevligare om kanoten inte blir vattenfylld av regn 😅

    Härligt att dina kollegor håller ställningarna på jobbet! Det förstår jag känns bra 😊 Själv har jag förbjudit mig att skulptera i snart två månader, men nu kliar det i fingrarna.
    Ja jag håller med dig om regnet. Men det har ändå varit hyfsat i år tänker jag. Vi fick stekvärmen lite tidigt kanske. Det hade så klart passat bättre i juli.

    Härligt att det klia i fingrarna. Då kanske det är dags?
  • FredrikLiksom
    Eurydike skrev 2023-07-27 10:09:59 följande:
    Som vanligt förstår jag inte alls vad du menar, varken med eller utan apostrof 🧐😉🙃😇
    😂
  • FredrikLiksom
    fultextad användarhandbok skrev 2023-07-27 20:18:21 följande:

    Nu har det börjat dofta sensommar lite lätt ute. En del kommer att flyga söderut så snart, fast nattugglan stannar nog.


    Ja och idag var det typ hösttemperatur. Men det är ok. Även om jag skulle vilja ha några dagars värmebölja faktiskt.

  • FredrikLiksom
    fultextad användarhandbok skrev 2023-07-27 21:47:15 följande:
    Gärna med mycket sol, ett litet tag, innan hösten kommer då vinkeln mot solen ökar. Fast då är jag tillbaka i staden igen, tills vidare åtminstone. Nästa månad är det min födelsedag och forneldarnas natt också. Med hösten kommer mörkret, kommer tystnaden, kommer stormarna, kommer regnen. Septembers elegiska dofter, frisk oktober i håret. Gillar du höst?

    Ja jag gillar nog höst. Men jag är lite splittrad. Jag älskar sommaren för man slipper jacka och mössa och att det är ljust på morgonen men samtidigt så tycker jag det är lite skönt när det blir lite mer chill och lugnare på gator och torg. 


    Men jag skulle gärna göra som Stooler och testa livet i varmare länder.

  • FredrikLiksom
    fultextad användarhandbok skrev 2023-07-27 21:56:45 följande:
    Så är det ju oftast. Kanske att du får tillfälle någon gång att jämföra. Det har säkert sin tjusning och jag tror att solen gör gott. Men årstidernas växlingar är fina med sina faser. 
    Ja det hoppas jag!

    Själv då? Höstmänniska eller kan det kvitta?
  • FredrikLiksom

    Godmorgon!

    Eller näe. Det är ju för fasen mitt i natten. 

    Och där har ni förklaringen till att jag kallar mig nattuggla. Jag kanske inte lägger mig så sent men vaknar okristligt tidigt gör jag iaf.

Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!