• Kiiwii

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    nomina skrev 2021-11-28 21:22:25 följande:

    Nej inte direkt. Tyckte att jag hade det förra veckan men nu borta. Lite molvärk dock och lite ömma bröst har haft lite flytningar som jag inte annars brukar ha. Annars inget.

    Varit gravid två gånger innan, minns dock inte bär i graviditeten men fick jättespända bröst och tydliga blodkärl till dem. Men de kanske kom senare eftersom jag märkte mina graviditeter sent.

    Jag hoppas så innerligt på plus, men vågar inte ställa mig in på det. Har redan köpt nya äl-test och fertilitetsgel :) (babykollen bjuder på en extra vara av allt man köper där så passade på) :D


    Jag är sjuk, feber och halsfluss så det enda jag känner är hur sjuk jag är, haha! Jag hade svinont i bröstvårtorna precis efter ägglossning och det hade jag alltid förut när min cykel var normal så det gav mig hopp om att jag faktiskt haft ägglossning denna gång i alla fall :)

    Bara vänta och se?
  • Kiiwii

    [quote=81514523][quote-nick]nomina skrev 2021-11-28 21:39:02 följande:[/quote-nick][/quote]

    Innan jag satte in spiral för några år sedan hade jag regelbunden mens, sen när jag tog ut spiralen så har det varit långa cykler fram tills i höst. Nu verkar det blivit bra sedan tre månader tillbaka :) Får bara hoppas det blir bebis nångång också! Ska köra ägglossningstest nu, har beställt hem.

    Ja man är nyfiken och otålig, jag ska testa närmare helgen tror jag?!!!

  • Kiiwii

    [quote=81515298][quote-nick]mamma8212 skrev 2021-11-29 12:56:52 följande:[/quote-nick][/quote]

    Hoppas inte den dyker upp :D

  • Kiiwii

    Nomina- GRATTIS :D Inte ens någon tvekan, solklart positivt! Vad roligt, härligaste känslan! Grattisgrattis!

  • Kiiwii

    Nomina- Känslor all over the place verkligen, men så ska det vara :) Det är ju en sjukt härlig känsla, I know the feeling! Njuuuut!

  • Kiiwii
    mamma8212 skrev 2021-11-30 11:55:41 följande:

    Mens idag, en dag sen. Nionde försöket nu.


    Neeej, tråkigt :( Väntar mens till helgen, den lär säkert dyka upp, inga känningar alls på nånting!
  • Kiiwii
    Strandsan skrev 2021-11-30 10:56:25 följande:

    Wow, grattis!!

    Själv tror jag inte att det blir nåt denna månad... Trodde jag hade en nidblödning tors-fre men så i förrgårkväll kom det liknande blödning/flytning igen och igår morse tog jag ett test för man kan ju inte låta bli haha, men det var negativt. Senare kom det mer blod, som mens, så satte in en tampong, tog ut den igår kväll o sen har det inte kommit nå mer.

    Har haft lite ont i magen och mådde lite illa imorse så jag vet inte vad som händer.

    Mensen borde inte komma förrän om några dagar, men vet iofs inte hur min cykel är efter så många år med hormonspiral...


    Jobbigt när det är sådär. Tog lång tid för min kropp att bli mer normal efter några års hormonspiral?Tog du ut den nyligt?
  • Kiiwii
    Strandsan skrev 2021-11-30 18:49:49 följande:

    Ja jag tog ut den 29 sept, fick första mensen den 4 nov.

    Haft spiral i över 10 år..

    Blivit gravid jättesnabbt med de andra 2, men det var ju längesedan.. var 24 och 27år då. Så klart det kan ta tid nu.. Men hoppas det går, och väldigt snart haha!


    Jag var 25 och 28 när jag var gravid sist, gick rätt fort då, men som jag sa det är först nu senaste månaderna som min menscykel är vettig! Så strular din så kanske det är för att den behöver lite tid på sig att hitta balansen igen, vi har ju rätt känsliga kroppar gällande alla hormoner som ska stämma, hehe.

    Håller tummarna att det går fort för er och för alla :)
  • Kiiwii
    LillaGry skrev 2021-11-30 21:17:37 följande:

    Hej, kul att följa en tråd med fler som är lite äldre och försöker få till en bebis (eller två). Själv är jag 39 år och jag och sambon jobbar på att få till ett syskon till våran son som precis fyllt 1 år. Vi är inne på 5e försöket nu (med sonen så tog det 6 månader), så vi hoppas på ett plus snart. Denna månad har vi testat conceive plus fertilitetsgel/glidmedel, är det någon som har erfarenhet av den?

    Känns som december är månaden att plussa, tre i ?bim i december? gruppen har redan plussat och det är inte ens december!!! Tre vänninor som har försöket länge eller fått missfall är nu också gravida så jag håller tummarna för oss som fortfarande väntar på ett plus


    Oooh jag hoppas verkligen att du har rätt om december, vill så gärna också plussa nu :D Vi har inte försökt aktivt alltför länge men när man vill så vill man ju direkt!

    Lycka till :)
  • Kiiwii
    Anonym (34) skrev 2021-12-01 11:43:51 följande:

    Inväntar första mensen efter mitt mf

    Bim imorgon

    Neg test bim -2

    Hoppas inte det ska ta 6 försök till nu efter mf :(


    Kan inte föreställa mig hur det är för er och andra som fått missfall :( Hoppas mensen kommer som den ska och att ni kan börja om och lyckas direkt igen! 
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida