Inlägg från: AndreaBD |Visa alla inlägg
  • AndreaBD

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    EpicF skrev 2021-10-07 21:20:56 följande:
    Det är nästan pinsamt att en vuxen människa menar att antalet doser/antalet som tagit ex ett vaccin visar på att det är bra och effektivt. En 10-åring vet att effekten inte har med mängden att göra, men du som är vuxen förstår inte det.
    Att just du ska säga så! Klyban har ju inte ens påstått det. DU däremot har gjort det. Du sa ju att det var ett tecken för att det INTE var effektivt, att man måste ha två doser. Så.... en 10-åring vet att det inte är mindre effektivt för att det är två doser istället för en. Men du påstår ändå att det skulle vara så. 

    Men det är vi ju vana vid. Svart är vitt. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-10-08 16:37:57 följande:
    Det är precis det klyban påståe. Det står att läsa i rätt många inlägg av klyban.
     Mån 4 okt 23:46#5498CiteraAnmäl
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-10-04 23:43:34 följande:

    Ett flertal effektiva vaccin kräver att man tar flera doser. Inget nytt.

    Om 10% av nyvaccinerade kan få COVID19, men 90% inte, betyder det att vaccinet är effektivt.  


    Hade det varit effekt så hade det inte behövs 2-3 doser på så kort tid. Att man fyller på varje år är däremot mera normalt och inget ovanligt.

    Vilket namn står det på det här inlägget då? Klyban? Nej.... det står EpicF!!! Tänk! 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-10-10 19:09:21 följande:


    Då gör du något fel. Ovan är en screenshit från länken. Inget error.

    Om du kopierar länken och klipper in den i ditt på den sökmotorn du använder (safari, Chrome, explorer) så borde det fungera fint.
    Din dator är inte andras dator. Det kan bli olika, det har vi pratat om förut. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-10-10 20:33:18 följande:
    Nej, länken går att klicka på och blir inte error. Moa hade gjort fel.

    Det har inget med att man har olika datorer att göra.

    Man får upp olika saker när man surfar på nätet. Beroende på var man brukar surfa. Jag vet inte helt säkert, men jag kan tänka mig att det kan vara olika med länkar också. 

    Det är i alla fall mer sannolikt än att man skulle kunna klicka på en länk "fel". 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-10-10 20:45:56 följande:
    Nu var det inte att surfa runt utan att kopiera en länk och lima in den i den sökmotorn man använder. En färdig länk till en sida. Men du kanske missade det. Jodå, man kan klicka på en länk feil, göra på fel sätt, inte få med hela länken etc.
    Nej, jag missade förstås inte det. Och vi pratar om en vuxen här som inte borde kunna ha problem att kopiera av en länk. Och det har hänt tidigare att vissa kan öppna en länk och andra inte kan det. 
  • AndreaBD
    Gojjemojje skrev 2021-10-11 01:03:17 följande:
    Men statistiken är missvisande då den utgår från hur många som dött med covid 19, inte av covid 19. Sen har även pcrtesterna visat sig inte vara perfekta.
    Nu klagar du på saker i onödan. Vad är alternativet när det gäller covid-döda? Att bara räkna dem där man kan vara helt säker? Då skulle det bli färre än vad det verkligen är. Obducera alla? Inte genomförbar. Alltså är det bästa alternativet att göra som vi gör.

    PCR-testerna är faktiskt väldigt säkra. Sedan är ju nästan inget i världen 100 %. 
  • AndreaBD
    Gojjemojje skrev 2021-10-11 00:46:53 följande:
    Kan vara så att vissa har bättre hälsostatus än andra. Det är självklart att vissa näringsämnen som t.ex Dvitamin, Cvitamin och zink är väldigt för immunförsvaret och har vi höga eller låga nivåer så ger det oss olika förutsättningar.
    Det har ju visat sig att bara de som verkligen har en brist av vitamin-D kan råka illa ut och att det där kan hjälpa att tillföra vitaminet, helst innan man blir sjuk. Men det gäller ju några få. Samma gäller C-vitamin och zink. Väldigt få har brist på det, och alla andra är inte hjälpta av extra vitaminer. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-10-11 16:45:23 följande:
    Mina magiska skador? Jag har aldrig pratat om magiska skador. Du däremot gör det. Så därför frågar jag igen, vad är det gör magiska skador DU menar?

    Nu handlade det om en länk som alla såg (var förövrigt inte jag som postade länken först).
    Jag borde låta bli, men jag kan ändå inte:

    Det handlar om ett vanligt svenskt talesätt här: Man brukar säga att något dyker upp "magiskt" om man tycker att det är väldigt plötsligt, oförväntat. Ibland menar man också att man betvivlar att det är så.

    Så Klybans fråga är helt enkelt: Varför skulle det plötsligt dyka upp skador efter flera år, och vilka? Och det har du påstått. Så vilka skador och varför skulle de dyka upp så sent? 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-10-12 15:57:44 följande:
    Ja, det är jag medveten om. Dock inte så i detta fallet för enligt klyban ska det tydligen dyka upp magiska skador efter 10-15 år.
    Om du förstår det så förstår jag inte varför du jämt tjatar om magiska skador som om du inte förstår vad som menas med det. Då behöver du ju inte fråga honom. 
  • AndreaBD
    Anonym (Ja!) skrev 2021-10-12 14:22:41 följande:
    TACK för detta! Det har kliat i fingrarna på mig genom hela Klybans och Epics märkliga "diskussion" att skriva exakt detta. Klyban kan ju tyvärr inte uttrycka sig korrekt om så hens liv hängde på det, men just det här var ju löjligt av Epic att hänga upp sig på... 
    Ja, jag vet inte om han inte kan förklara det eller om han låter henne göra bort sig. 

    Men.... det verkar inte ha gjort någon nytta att jag har förklarat vad han menade, hon fortsätter.....
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?