Vilket kött tycker du är godast?
Vilket kött tycker du är godast, alltså vilket djur? Eller är du mer för fisk/skaldjur? Vad tycker du är godast och varför?
Vilket kött tycker du är godast, alltså vilket djur? Eller är du mer för fisk/skaldjur? Vad tycker du är godast och varför?
Nöt , gås och anka. :)
Hummer och King Crab .
Svårt att välja 1.
1. Rådjur
2. Lamm
3. Oxfilé
Nötkött.
Just det, Lidl säljer ju struts ibland! Och känguru :) Det är också gott.
Det som är väl tillagat =P
Rostas är lätt det godaste köttet...äter gärna det utan tillbehör...
Allt vilt går fetbort ... både fyrfota och tvåbenta djur då halva släkten jagar och det åts vilt varenda helg.
De djur som lever i havet äter jag gärna men inget slår rostas!
1. Kyckling
2. Fläsk
3. Kanin (var inte med på listan, men jag är osäker om jag har smakat på hare nån gång) & anka
4. Vildsvin
5. Kalkon
6. Ren/hjort/älg/rådjur
7. Lamm fast bara från Nya Zealand (svenskt och allt i närheten smakar för mycket... lamm, hehe)
8. Struts
Nöt är det tråkigaste kötet som finns för min del, haha Och andra ovannämnda sorter har jag inte smakat på.
Fisk står iofs separat, jämförs inte med kött av mig. Men älskar fisk och skaldjur (förutom kräftor), så där behöver man egen rangordning.
Det är gott :) Jag tycker inte det smakar så väldigt vilt men det är säkert annorlunda om man äter det färskt.
Ja, vissa saker köper vi bara där, och så har de intressanta varor som inte är mat också.
Jag får nog säga älg, fast jag tvekade mellan älg och ren. Renstek kommer som god tvåa i alla fall.
Nej, då finns det ju andra billighetsmärken i vanliga affärer som är sämre många gånger. Men gör det, testa känguru! :) Var försiktig när du steker, det blir lätt segt om man har för hög värme.
Jag får nog säga älg, fast jag tvekade mellan älg och ren. Renstek kommer som god tvåa i alla fall.
Det beror ju helt på hur man tillagar köttet. Med rätt kryddning, tillbehör så är ju alla goda. Fel tillagat så är alla vidriga.
Jag får nog säga älg, fast jag tvekade mellan älg och ren. Renstek kommer som god tvåa i alla fall.
Tänkte först svara nått kött, men när jag börja tänka vilka 3 man kunde lyfta som nått extra.
Så slutade det med att alla kött kom med ändå, kan inte riktigt rangordna pga bra tillagat så är alla väldigt goda.
Så väljer sånt som inte är så vanligt istället.
Och då lyfter jag anka som är kanske inte ovanligt, men inte heller vanligt.
Som morsans helsteka, när vi hade myskankor, som var med en apelsin cognac sås.
Senare hittade jag en tomatbaserad sherrysås, som var grym också, receptet har försvunnit ifrån internet tyvärr.
Sen en annan är renskav med kantareller, görs inte ofta, men är nått alldeles speciellt med ren och dess smak.
Vart tog strutsen vägen, ett tag var ju den på kraftig frammarsch, nu senast jag kolla var den galet dyr.